Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Žena natankovala benzín do elektrickej Tesly! Čo sa stalo?

Ako zničiť Teslu? Táto vodička pozná odpoveď. Výrobca by mal pre podobné prípady varovať vodičov značkou - Nikdy neurob túto chybu! Čo sa stane, keď natankuješ do elektormotoru benzín? Nový hit internetu. Sleduj video!

rufus v Podcasty
30.12.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Žena natankovala...

Podcasty

Žena sa pokúsila dotankovať Teslu benzínom. Ako to dopadlo?

Žena natankovala benzín do elektrickej Tesly: Čo sa stalo?Zdroj: youtube.com/AutoMedia

Omyl pri tankovaní

Elektromobily sa tešia čoraz väčšiemu záujmu zákazníkov. Ako väčšina áut, aj Tesly sa dostanú do rúk menej informovaných manželiek a priateliek hrdých majiteľov. Ešte horšie sú na tom vozidlá z požičovní, ktoré sú odkázané na dobré zaobchádzanie v rukách dočasných majiteľov. Výsledkom sú vtipné aj menej vtipné situácie, ktoré nechce zažiť žiaden majiteľ, prenajímateľ na svojom automobile. Prečo?

Žena  za volantom

V rukách niektorých ľudí hrozí vozidlám s netradičným pohonom vážne poškodenie. Takým príkladom je dnešná vodička, ktorá na benzínovej stanici predviedla skutočne nečakané divadlo. Okoloidúci sa nestačili čudovať. Niektorí nedokázali zareagovať a nečinne sa prizerali blížiacej katastrofe.

Žena natankovala benzín do elektrickej Tesly: Čo sa stalo?Zdroj: youtube.com/The Grand Tour Fanstesla

Tesla Model S vs. blondína

Tesla Model S je zaujímavá nielen vďaka parametrom. 6 rokov sa teší záujmu zákazníkov. Aj napriek kritike ide o spoľahlivý automobil, ktorý presvedčil k nákupu veľké množstvo zákazníkov. Najväčším lákadlom je práve výnimočný pohon. Pre svoj chod nepotrebuje žiadne palivo. Teda až kým nebude chcieť túto skutočnosť zmeniť samotný majiteľ.

Zábava zaručená

Žena vo videu dlho hľadala spôsob ako natankovať elektrickú Teslu. Dokonca skúšala využiť slot na nabíjanie! Ako to dopadlo? Fiaskom a zábavou pre okolie sa stali viaceré mimoriadne zábavné momenty z jej návštevy čerpacej stanice. Celý príbeh z výnimočného tankovania elektrickej Tesly natočil na kameru okoloidúci vodič. Vidieť ženu hľadať vhodný otvor, ktorý by do elektromobilu umožnil natankovať palivové hmoty a nezačať sa smiať, to je skutočná výzva. Posádka sa nevyhla záchvatom smiechu a rozčarovania. Po zhliadnutí videa budeš na tom rovnako.

Reálna situácia

Ak si myslíš, že najhoršie čo sa tvojej manželke môže stať je to, že natankuje benzín do vozidla s naftovým pohonom a naopak, si na omyle. Áno, môže to byť ešte horšie. Všetko nasvedčuje tomu, že sa nejedná o pripravenú scénku. Nasvedčujú tomu reakcie vodičky a okolia. Ak tomu tak bolo, ide o mimoriadne dobre naplánovanú akciu. Vzhľadom na ľudskú roztržitosť je možné, že sa podobné omyly s tankovaním elektromobilu už stali aj mimo kamier.  

Ako zničiť Teslu? Žena natankovala benzín do elektrickej Tesly!Zdroj: youtube.com/AutoMedia

Nikdy netankuj Teslu

Toto sa môže stať len naozaj nemáš základné informácie alebo ti chýba zdravý sedliacky rozum. Mohla to byť aj roztržitosť. Podobné omyly sa však neodpúšťajú a môžu znamenať nepríjemné finančné náklady s ktorými sa pri prevádzke nepočíta. Ako zničiť Teslu? Táto vodička pozná odpoveď. Výrobca by mal pre podobné prípady varovať vodičov značkou - Nikdy neurob túto chybu. Čo sa stane, keď natankuješ do elektromotoru benzín?

Hit internetu

Video sa dočkalo uverejnenia na kanáli Youtube. Nevyhlo sa záujmu a okamžite po zverejnení sa stalo hitom internetu. Niet sa čomu čudovať. Podobný omyl je takmer nemožný. A predsa sa to stalo. To, čo predviedla vodička Tesly, sa len tak nevidí. Nebudeš veriť vlastným očiam. Sleduj video.

Zdroj: newshub.co.nz, celebsnet.com, 

Video: Žena natankovala benzín do elektrickej Tesly!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01776-koňové 4x4 monštrum: Postaví cestu aj v bahne, váži 31,7 tony! Wirtgen WR 200 až WR 250. Označenie unikátneho stroja, ktorý dokáže to, čo žiadne iné...10. Január, 2019
02Bankovka za stieračom: Pozor na nový trik zlodejov!Bankovky za stieračom by potešili viac ako bežné reklamné letáky. Pozor na nový trik -...28. December, 2018
03V10 4x4 beštia: Ford Mustang z Lamborghini Gallarda! Bizarnú Lambo prerábku len ťažko niečo prekoná. Šialená V10 4x4 beštia je výsledkom...2. Január, 2019