Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Vzácne BMW M3 za 19 990 €: Prerobené na dízlový pohon

Netradičný alebo skôr nepochopiteľný nápad. Zákazník si nechal prerobiť vzácne BMW M3 na dízlový pohon. Ako to dopadlo? Vozidlo je na predaj. Za koľko môže byť tvoje? Jedinečné BMW M3 Cabrio, teda BMW M325d bez strechy môže byť tvoje za 19 900 eur!  

rufus v Auto-moto zaujímavosti
06.10.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Vzácne BMW prerobené na...

Auto-moto zaujímavosti

Vyslovene športové parametre, výzor aj srdce. To je športové cabrio značky BMW, ktoré ponúka skvelú techniku v skutočne vycibrenej podobe. Ani to však tento kabriolet neuchránilo pred krvilačným zákazníkom s opačnými chúťkami.

Vzácne BMW M3: Prerobené zákazníkom na dízlový pohonZdroj: home.mobile.de

Športiak bez športového srdca

Zákazník z Nemecka sa rozhodol, že svoje vzácne „emkové BMW“ podrobí prerábke, ktorou sa odlíši od všetkých ostatných exemplárov. Skutočne sa nájde automobilový fanúšik, ktorý športiaku vytrhne srdce a zmení jeho pohon? Áno, dôkazový materiál v článku. Všetky informácie sú výsledkom reálneho prípadu.

Recesia alebo snaha uspieť?

Ako recesia je tento jedinečný exemplár mimoriadne zaujímavý. Žiaden iný exemplár s podobnou špecifikáciou značka už neeviduje. Pozeráš sa na unikát, akokoľvek hrozivý, jediný svojho druhu.

Dieselové BMW M3

Svet sa zbláznil, dieselové BMW M3 existuje. Oficiálne hľadá nového majiteľa. Krásne čierne cabrio schádzalo z výrobnej linky v roku 2010. Charakteristické sú pre neho až 4 koncovky výfuku.

Výkon

Výkon zabezpečuje atmosférický 8-valec s objemom 4 litre. Ostré cabrio disponovalo výkonom 309 kW, 420 koní a 400 Nm krútiaceho momentu.

Vzácne BMW M3: Prerobené zákazníkom na dízlový pohonZdroj: home.mobile.de

Prerábka

Po 2 rokoch sa majiteľ začal prejavovať a odvážil sa na prvé zmeny. V8 motor umiestnený v prednej časti nahradil R6, teda radový 6-valec. Zmeny nestačia. Pozrime sa na pohon. Poďme prehodnotiť naftový pohon. S veľkou pravdepodobnosťou urobil toto jeden jediný človek na svete.

Výkon

216 koní výkonu kleslo na 204 koní (150 kW). Výkon zabezpečuje nový N57D30 motor pôvodne z BMW 325d radu E90. Tento exemplár celkom za svoj život najazdil 89 555 kilometrov. Ako sa osvedčí táto pohonná špecifikácia? Budeme tento príbeh sledovať dokonca. Veľmi pravdepodobne nadšenie mnohých už dávno skončilo. Ak si sa dočítal až sem, si skutočný fanatik a neodradí ťa ani skutočne divoká prerábka.

Vzácne BMW M3: Prerobené zákazníkom na dízlový pohonZdroj: home.mobile.de

Cena

Bol by to pekný príbeh na osvieženie čítania, ale ideálnou rovnicou by bola rovnako dostatočne znížená cena za tento automobil. Cena rozhodne prekvapí. Automobil je na predaj na inzertnom portáli za 19 990 eur.

Vzácne BMW M3: Prerobené zákazníkom na dízlový pohonZdroj: home.mobile.de

Exteriér a interiér

Odpruženie a nápravy neprešli zmenou. Pred dravými úmyslami majiteľa sa zachránil aj exteriér a interiér. Čo sa vizuálu týka, zmenené boli disky kolies M167. Závan sviežeho vzhľadu legendárnej najvýkonnejšie edície BMW E93 patrí k najväčším tromfom „neúpravy.“ Bol by hriech siahať na tak dokonalé dielo. Ako hodnotíš šialený nápad zmeny pohonu na netradičný dízlový kabriolet? Naftové 204-koňové cabrio značky BMW pravdepodobne, alebo snáď, vidíme naposledy.

Podeľ sa o svoj názor z prerábky v komentároch.

Výbava:

ABS
Adaptívne svetlo do zákruty
alarm systém
Okolité osvetlenie
operadlo
Bi-xenónové svetlomety
palubný počítač
CD prehrávač
Elektrické okná
Elektrické bočné zrkadlo

Volant potiahnutý kožou

Kolesá z ľahkých zliatin
bedrová opierka
Multifunkčný volant
navigačný systém
hmlovky
Nefajčiarsky voz
dažďový senzor
Príručka pre údržbu
ostrekovače svetlometov
bezkľúčový vstupný systém
posilňovač riadenia
vyhrievané sedadlá
letné pneumatiky
ozvučenie
športový podvozok
Športový balíček a športové sedadlá

svetlá pre denné svietenie
tempomat
kontrola trakcie
Tuner / Radio
USB
zimná výbava

Dostupnosť: Ihneď

Prvá registrácia: 07/2010

Rok výstavby: 2010

Nájazd: 89 555 km

Pohon: benzín

Výkon: 150 kW (204 k)

Nemecká verzia

Cena: 19 990 € - Možné financovanie

Zdroj: mobile.de

Vzácne BMW prerobené na Naftový kabriolet - BMW M3 325d Cabrio

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Ako sa stavia v Rusku? 700 km diaľnice z Moskvy do Petrohradu bez semaforovAko sa stavia v Rusku? Prekvapivo efektívne dokážu stavať aj 10-pruhové diaľnice. Unikátna...28. September, 2019
02Extra veľké combi: 430-koňové Audi A8 AvantissimoLuxusné 430-koňové Audi A8 s extra veľkým batožinovým priestorom. Mimoriadne zaujímavá Audi...16. September, 2019
03Video: Nehoda Lexusu pri 260 km/h Mladý vodič sa chcel na internete pochváliť extrémnou akceleráciou. Ako to dopadlo? Vodič,...24. September, 2019