Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Výnimočný McLaren F1 #069 na predaj!

McLaren vyrobil len 106 skvostných McLarenom F1. Od ukončenia výroby uplynulo už viac ako 20 rokov. Jediná značka, ktorej sa odvtedy podarilo prekonať McLaren je Bugatti. Za predpokladu, že jeho cena nie je pre teba problém, nenechaj si ujsť jedinečnú šancu vlastniť "supercar" ocenený titulom najrýchlejší automobil sveta! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
03.05.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

McLaren F1 #069

Auto-moto zaujímavosti

Unikátny exemplár

Ako inak, aj jedinečná a zberateľmi áut vyhľadávaná rada F1 je limitovanou edíciou. Podmienkou „sériovky“ je počet viac ako 25 vyrobených kusov. McLaren vyrobil len 106 skvostných McLarenom F1. Zo stovky automobilov je len 64 kusov určených na cesty.

Titul najrýchlejší automobil na svete

Od ukončenia výroby uplynulo už viac ako 20 rokov. Jediná značka, ktorej sa odvtedy podarilo prekonať McLaren je Bugatti. Vďaka rýchlostnému parametru 386 kilometrov za hodinu držal F1 v rokoch 1993-2005 svetový rekord a bol najrýchlejším automobilom na svete! Vlastniť tento vyhľadávaný superšport je výsadou tých najbohatších a najvplyvnejších ľudí planéty.

Motor

McLaren F1 poháňa atmosférický  V12 BMW motor s objemom 6,1 litra a výkonom 627 koní! Neprehliadnuteľná je aj prítomnosť zlatých prvkov, ktoré robia z jeho motora skutočný šperk! Rekordná je aj maximálna rýchlosť, ktorú sa F1-tke podarilo dosiahnuť, na palubovke svietila rýchlosť 390,7 kilometrov za hodinu!

Najazdené kilometre

Ďalším lákadlom pre automobilových nadšencov je aj fakt, že automobil predáva samotná automobilka a tento model je ako nový, najazdil len 4 500 kilometrov! Je jedným z posledných vyrobených exemplárov!

Darček pre nového majiteľa

Interiér zdobí Alcantra a červená koža. Tento konkrétny model v odtieni „carbon black“ a čiernymi diskami bol vyrobený v roku 1998. V tomto roku automobilka vyrobila len 6 kusov.
Zaujímavosťou je aj model hodiniek, ktorý dostane nový majiteľ ako darček. Hodinky pochádzajú zo špeciálnej edície, určenej výnimočne pre majiteľov McLarenu F1!

Cena

Odhadovaná cena predaja tohto výnimočného superšportu sa pohybuje okolo 10 miliónov dolárov. Odborníci sa domnievajú, že je pravdepodobné, že cena automobilu bude ešte vyššia! Ak pre teba prostriedky nie sú problém, neváhaj a kúp tento jedinečný "supercar" s titulom najrýchlejší automobil sveta!

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku

Zdroj: forbes.com

McLaren F1 #069

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01TOP 5 najdrahších superšportov roka 2016!Superšporty, ktoré vynikajú pôsobivým dizajnom, silným motorom pod kapotou a luxusným...2. Máj, 2016
02Video: Keď z neba padajú vojenské Humvee! Vojenské vozidlá padali z oblohy po nevydarenom zoskoku s padákom. Ťažkému vojenskému...28. Apríl, 2016
03Karavanom bez motora! Minimalistický cyklo karavan pre dvoch za 3500 eur!Kto z nás niekedy nesníval o štýlovej dovolenke s karavanom? Po reálnom zvážení vlastných...1. Máj, 2016