Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

VW Golf s výkonom 1 013 koní: Beštia s parametrami Bugatti dá 305 km/h!

VW Golf IV R32 Turbo 4motion Don Octane je beštia s výkonom 1 013 koní! Táto superšportová Golf úprava disponuje parametrami Bugatti. Šialenú úpravu VW Golf od spoločnosti Don Octane, extrémne delo, ktoré dá 305,38 km/h, musíš vidieť na vlastné oči! Sleduj video.

rufus v Auto-moto zaujímavosti
22.11.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: VW Golf s výkonom 1...

Auto-moto zaujímavosti

VW Golf IV R32 Turbo 4motion Don Octane je beštia s výkonom 1 013 koní, ktorá ťa postaví zo stoličky.

Šialená úprava VW Golf od spoločnosti Don Octane - extrémne delo musíš vidieť!Zdroj: youtube.com/Car Acceleration TV

Bugatti Golf beštia

Táto superšportová Golf úprava disponuje parametrami Bugatti. VW Golf s parametrami Bugatti od úpravcu Don Octane dosahuje výkon viac ako 1 000 koní a to nie je všetko.

Škoda Octavia III. na totálku: Po ruskej prerábke ako nová!Zdroj: youtube.com/Car Acceleration TV

Čo na to konkurencia?

Zabudni na bežné parametre sériového Golfu. Niet pochýb, že s týmto Golfom, zažiješ na dráhe nečakané divadlo. Ostatní rivali sa budú len nečinne prizerať. Tento Golf skutočne nechá „v spätnom zrkadle“ väčšinu konkurencie. Posúď sám.

VW Golf IV R32 Turbo 4motion

Ako základ poslúžil úpravcovi Golf 4. generácie. V ponuke jazdených automobilov nájdeš túto mašinu aj za 500 eur. Nebude zrejme v technickom stave, ktorý ho odpáli na trať, ale ako základ prestavby poslúži podľa konkrétnych potrieb výborne.

Šialené parametre

Najväčšou devízou tejto rady je vyhlásená výdrž, odolnosť a silný pohonný agregát najvyššej verzie s označením R32. Výkon zabezpečuje 6-valcový 3,2 VR6 24V motor, ktorý je okamžitým hitom inzertných portálov. Autá, ktoré tento motor ponúkajú sa ani u nás na stránkach dlho neohrejú.

Vozidlá značky VW Golf nájdeš v našej ponuke TU.

VW Golf IV R32 Turbo 4motion Don Octane - beštia s výkonom 1 013 koní!Zdroj: youtube.com/Car Acceleration TV

Úpravca Don Octane

Úpravca sa rozhodol, že do tela rekordéra výdrže dosadí výkon 1 013, 746 kW. K tomu prirátaj krútiaci výkon až 1 200 Nm. Horiace brzdy sa postarajú o zaujímavé vizuálne efekty a nezaostáva ani zvukový prejav. Nemysli si však, že Golf tento výkon nezvládne. Akcelerácii naznačuje, že telo odolného Golfu zvládne ďaleko viac, ako výkon a parametre, na ktoré bolo projektované.

Rekordér rýchlosti v nenápadnom tele

Podpora veľkého turbodúchadlá Garrett GTX4202R v spoločnosti sériového motora sa postará o veľké prekvapenie zrýchlenia. Kolesá ustoja trakciu všetkých kolies vďaka upravenému systému 4Motion. Nenechaj si ujsť koňmi nadupané delo od úpravcu, ktorý sa špecializuje na úpravy koncernu Volkswagen.

VW Golf s parametrami Bugatti od úpravcu Don Octane - výkon 1013 koní!Zdroj: youtube.com/Car Acceleration TV

Akcelerácia

800 metrov dlhú testovaciu trať zvládla šialená úprava Golfu IV R32 Turbo za 17,03 sekúnd! Rýchlosť v cieli? Vražedná – neuveriteľných 305,38 km/h! Tento stroj pokorí mnohých zástupcov značiek, ktoré patria k vrcholu ponuky rýchlych mašín na trhu. Bugatti Veyron môže puknúť závisťou.

Sleduj video

Povedal by si pri pohľade na tento starý Golf, že bude trhať rekordy na trati? Šialenú úpravu VW Golf od spoločnosti Don Octane, extrémne delo, ktoré dá 305,38 km/h, musíš vidieť na vlastné oči! Sleduj video.

Zdroj: Car Acceleration TV@Youtubehttp://auto.bigmir.net/

VW Golf s výkonom 1 013 koní: Beštia s parametrami Bugatti

Video: VW Golf s výkonom 1 013 koní od úpravcu Don Octane

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Najspoľahlivejšie benzínové motory? Škoda, VW, Audi a Honda? Motor používaný u mnohých značiek, 1.8T 20v 110kW motor si získal nielen značky, ale aj...8. November, 2019
02Tragická nehoda: Pád ťahača s cisternou do 20 m rokliny Drsná nehoda ťahača s cisternou sa zapísala medzi nehody s tragickou bilanciou. Smrť vodiča...16. November, 2019
03Dartz Prombron Black Stallion: 1 000-koňový Hummer z ČRLotyšský tuner Darz, ktorý sa pýši ponukou nepriestrelných mašín pre miliardárov prichádza...10. November, 2019