Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Volíte 15. marca? Kašlite na to, máme pre vás lepší program!

Voľby prezidenta Slovenskej republiky. Niekto bude sklamaný, niekto bude rád, niekto sa zas poriadne nahrabe. Veď to všetci poznáme, žiaľ. Skúste tieto voľby stráviť celkom inak!

Dávid v Auto-moto zaujímavosti
27.02.2014
Diskusia:
Sledujte nás na:

Volíte 15. marca? Kašlite...

Auto-moto zaujímavosti

Ranné vtáča skôr cieľovú čiaru pretne!

15.03.2014. Budík zvoní o niečo skôr ako obvykle. Treba sa najesť, zbaliť, splniť si svoju občiansku povinnosť a podporiť toho „svojho“ naj kandidáta a vyraziť. Kam? Na Slovakia Ring pri Orechovej Potôni. Stále máte v mape nejasno? Kúsok severne od Dunajskej Stredy.

Ja a pretekár? Počas Racing Wheels áno!

Racing Wheels sú podujatím pre všetkých nadšencov motošportu. Ak na raňajky pijete miesto kávy radšej benzín a so svojim autom skúšate zájsť nielen do garáže, ale až za kancelársky stôl v práci, mali by ste si tento dátum v kalendári označiť výraznou červenou. Toto podujatie sa koná pravidelne a teší sa čoraz väčšej obľube účastníkov.

Stačí vám len auto s ktorým budete mať odvahu postaviť sa na štart a neskonalú chuť jazdiť. Vyhovárate sa, že vás nepustí manželka a doma plačú deti? Tak ich vezmite so sebou! Budete mať pekný výlet a čo je lepšie ako povzbudzovať v pretekoch svojho ocina?

Nielen jazdenie, ale aj preteky na život a na smrť

Súčasťou tohto podujatia sú okrem povinného školenia aj voľné tréningy, kedy sa na trati naučíte jazdiť ako profesionál. Vrcholom sú popoludňajšie preteky s pevným štartom na 3 kolá. Ak ste niečo podobné ešte nezažili, určite to skúste. Ide o niečo celkom iné ako je predbiehanie Favoritiek alebo pretekárov na monitore počítača. Až na Slovakia Ringu zistíte, aké je to byť skutočným pretekárom.

Zážitok na nezaplatenie!

Zajazdiť si na skutočnom pretekárskom okruhu s dĺžkou takmer 6 km a najdlhšou rovinkou merajúcou 900 metrov je zážitok. Budete o ňom rozprávať chlapom v krčme, práci, všade. A na ďalšie preteky pôjdete možno aj spolu. Navyše vďaka Racing Wheels môžete aj poriadne ušetriť. Štandardne stojí 30 minút jazdy na okruhu 30 eur. Tu, za celý deň a 8 hodín jazdenia zaplatíte len 150 eur. Na jedno štartovné číslo môžete využiť až 2 autá, ak prídete len s jedným a chcete sa striedať za volantom dvaja, poplatok navyše je len 10 eur. Ide o jednu z najdostupnejších možností ako sa vo svojom vlastnom aute cítiť ako profesionálny pretekár. Skúste si to len predstaviť. Stojíte na štartovom rošte, celé telo sa chveje, motor tiež. Červené svetlá zhasínajú, dupete na plyn, obiehate prvá autá...

...pridáte sa tiež?

Volíte 15. marca? Kašlite na to, máme pre vás lepší program!

Okruh Slovakia Ring ponúka zaujímavú trať ale aj...

Volíte 15. marca? Kašlite na to, máme pre vás lepší program!

...kompletné vybavenie...

Volíte 15. marca? Kašlite na to, máme pre vás lepší program!

...preteky pre amatérov...

Volíte 15. marca? Kašlite na to, máme pre vás lepší program!

...ale aj profesionálov.

Vďaka peknému videu sa môžete trať naučiť už dopredu

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA