Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Vodička roka: Ako zaparkovať Smart level expert?

Žena z Francúzska má svoje vlastné pravidlá parkovania. Priestor medzi 2 autami vyplnila svojím Smartom až prekvapivo presne! Na začiatku to vyzeralo, že je to nemožné! Mladá vodička však s celkovým počtom 7 ťukancov skutočne zaparkovala v malej medzere medzi autami na rušnej ulici! Dokonalo. Sleduj video! Budeš neveriacky krútiť hlavou!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
30.01.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Ako zaparkovať...

Auto-moto zaujímavosti

Žena z Francúzska má svoje vlastné pravidlá parkovania. Priestor medzi 2 autami vyplnila svojím Smartom až prekvapivo presne!

Vodička roka: Ako zaparkovať Smart na rušnej ulici? Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zaparkuje Smart všade?

Mladá vodička zrejme chcela potvrdiť to, čo sa o týchto „mini autíčkach“ hovorí. Zaparkuje Smart skutočne všade? Žena zaparkovala do malej medzery medzi 2 automobilmi. Video bolo natočené vo francúzskom meste Nice a rozhodne stojí za to si ho pozrieť.

Mladá žena predviedla ako sa (ne)parkuje

33-ročný turista, ktorý s manželkou video natočil v známej dovolenkovej destinácii, priznal, že sám ostal z výkonu hlavnej hrdinky v šoku! Vôbec neveril, že sa jej „natlačiť“ Smarta do medzery medzi autami podarí. To ešte netušil, že je vodičkou mladá žena!

Vodička roka: Ako zaparkovať Smart na rušnej ulici? Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Parkovanie „na tlačenku“

Podobné „natláčanie áut na tesno“ je bežné v mnohých kútoch sveta. Svoje o tom vedia povedať aj Slováci žijúci v zahraničí. Zažil, stretol si sa, s niečím podobným aj ty? Podeľ sa s nami o svoje skúsenosti v komentároch.

Lekcia parkovania so Smartom

Nad zručnosťou tejto ženy by sa dalo polemizovať, ale účel splnila. Na začiatku to vyzeralo, že je to nemožné. Mladá vodička však, s celkovým počtom 7 ťukancov, skutočne zaparkovala v malej medzere medzi autami na rušnej ulici! Sleduj video budeš  neveriacky krútiť hlavou! 

Zdroj: mirror.co.uk

Video: Ako zaparkovať Smart na rušnej ulici?

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Ruská pásová beštia: 520 koní, 35 ton + odolnosť voči nukleárnej katastrofe!Transportér 404 S disponuje neskutočnými parametrami. 12-valcový turbodiesel s výkonom 520...4. Január, 2018
02Automechanici varujú: 10 nikdy nerob rád, ktoré musí poznať každý vodič! Dnes je majiteľom vodičského oprávnenia väčšina obyvateľstva. Väčšina vodičov tiež robí tie...14. Január, 2018
03Nehoda, nečakaná oprava? Kedy ZADARMO pomôže diaľničná patrola?Vieš, že táto služba je zahrnutá v cene diaľničnej známky? Kedy a ako využiť bezplatnú...6. Január, 2018