Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

VIP Mercedes-Benz limuzína: Delo s nájazdom 55 000 km za 29 500 €!

Táto Mercedes-Benz limuzína ťa chytí za srdce. Nadupané delo ponúka viac ako konkurencia. Výnimočný kráľ ponuky bol vyrobený v limitovanom počte - len 70 kusov. VIP delo disponuje nájazdom len 55 000 km a na ceste tento koráb rozhodne neprehliadneš. Posúď. sám. 

 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
28.12.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Mercedes S 63 AMG W220...

Auto-moto zaujímavosti

Táto Mercedes-Benz limuzína ťa chytí za srdce. Nadupané delo ponúka viac ako konkurencia. Oslovila pred rokmi a rovnako si získa pozornosť aj dnes. 

Mercedes-Benz S70 AMG s 7,0 V12 motorom - delo, ktoré nesklame ani po rokoch!Zdroj: mobile.de

Limitovaná edícia

Mercedes S 63 AMG W220 nie je žiaden bežný model. Tento unikát nie je ako ostatné sériovo vyrábané modely. Výnimočný kráľ ponuky bol vyrobený v limitovanom počte - len 70 kusov. Limitovaná edícia limuzín ponúka extra triedu pohodlia pre náročných zákazníkov. VIP delo disponuje nájazdom len 55 000 km a na ceste tento koráb rozhodne neprehliadneš. Posúď. sám.

V12 motor

Označenie S 63 AMG ponúka výnimočné parametre najvyššej triedy osobných automobilov. Pri pohľade na tento pôsobivý automobil je ťažké uveriť, že tento model ponúkal vrcholový luxus už pred 20 rokmi. V12 motor v kombinácii s predĺženým rázvorom je to pravé orechové pre náročného milovníka luxusných limuzín s pôsobivým výkonom. Unikátna Mercedes-Benz mašina s 7,0 V12 motorom je delo, ktoré nesklame ani po rokoch.

Výkon

Výroba bola časovo obmedzená. Malosériová produkcia dokončila len niekoľko tuctov raritných Mercedesov v predĺženej verzii s prirodzene plneným agregátom M137. Benzínový pohon 6,3 V12 disponuje výkonom 326 kW, 443 koní a 620 Nm krútiaceho momentu.

Mercedes-Benz S70 AMG s 7,0 V12 motorom - delo, ktoré nesklame ani po rokoch!Zdroj: mobile.de

Vzhľad

Na prvý pohľad upúta krásnymi diskami kolies, ktoré sú vyrobené z ľahkých zliatin. Bielym lakom, chrómovými páskami ladiacimi s koncovkami výfuku. Pôsobivé je aj kontrastné čierne farebné prevedenie interiéru a doplnkové detaily interiéru zo svetlého dreva. Celkový dojem všadeprítomného luxusu dolaďuje pravá koža. Nechýbajú pokrokové prvky výbavy ako vetranie a vyhrievanie sedadiel, 4-zónová klimatizácia, strešné okno a stmievanie zrkadiel.

Mercedes-Benz S70 AMG s 7,0 V12 motorom - delo, ktoré nesklame ani po rokoch!Zdroj: mobile.de

Technický stav

S dobrým technickým stavom a nízkym nájazdom sa spája aj zachovalý interiér. Neopotrebované sedačky a funkčné prvky výbavy sú poslednou bodkou za zaujímavými znakmi tejto mašiny. Celkom šokujúce zistenia u automobilu, ktorému na konte svieti 18 krížikov. Ani po 20 rokoch nezaváha ani technika. Môžeš rátať so stále dosiahnuteľnými rýchlostnými limitmi, ktoré udáva výrobca.

Cena

Pre fanatikov výdrže je tento klenot, ktorý sa objavil v ponuke áut na predaj, neodolateľným favoritom. Koľko za tento zachovalý exemplár zaplatí nový majiteľ? Cena v inzeráte nemeckého predajcu je stanovená na sumu 29 500. Podobný stroj a v ponuke áut na predaj objaví len zriedka. Vzhľadom k výnimočnosti vozidla a ponúkaným parametrom treba vysloviť vozidlu aj doterajšiemu majiteľovi, ktorý je zodpovedný za dobrý stav vozidla, veľký obdiv. Zaujímavá ponuka, čo povieš? Aké vlastnosti ti u tohto dela na predaj, naopak, chýbajú? Podeľ sa s nami o svoj vysnívaný model v komentároch.

Kategória: 

sedan
Najazdené kilometre:  55 000 km
Objem:  6 258 cm³
Výkon: 326 kW (443 k)
Palivo:  benzín
Počet sedadiel: 5
Počet dverí: 4 / 5
Prevodovka: automatická
Emisná trieda:  Euro4
Environmentálny odznak: 4 (zelený)
Rok výroby:  2001
klimatizácia:

áno

Mercedes-Benz S70 AMG s 7,0 V12 motorom - delo, ktoré nesklame ani po rokoch!Zdroj: mobile.de

 
Parkovací asistent:  Predný, zadný
Airbagy: Predné, bočné a iné airbagy
Farba (výrobca): alabastrová biela
Interiér:  koža, čierna

Zdroj: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=267361906

Mercedes S 63 AMG W220

Mercedes S 63 AMG W220 interiér

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

0119-ročné Audi na predaj ako nové!Nájsť v ponuke áut na predaj takmer 20-ročný automobil v dobrom technickom stave je takmer...24. December, 2019
02Zárobok 25 000 $: 14-ročné dievča vyriešilo nebezpečný mŕtvy uhol!14-ročné dievča efektívne vyriešilo nebezpečný mŕtvy uhol. Pri svojom šikovnom nápade...8. December, 2019
03Video: Audi Supercombi dá 300 km/h na mokrej diaľnici! Čo dokáže Audi RS6 C8 combi beštia na mokrej diaľnici? Najrýchlejšie kombi "na mokrom...14. December, 2019