Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Volvo riadi 4-ročné dievčatko!

Neveríš, že je Volvo extrémne odolné? Ako najlepšie dokázať, že je odolnejšie ako si vieš predstaviť? Ako nákladné vozidlo v teste dopadlo? Nová reklama Volva je dôkazom, že najlepším spôsobom je na skušobnú jazdu vybrať malé dievčatko! Tento test musí vidieť, o nárazy a nevydarené manévre nie je núdza! Sleduj test roka!

rufus v Video sekcia
23.12.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Volvo riadi 4-ročné...

Video sekcia

Najlepší dôkaz odolnosti

Neveríš, že je Volvo extrémne odolné? Ako najlepšie dokázať, že je odolnejšie ako si vieš predstaviť? Nová reklama Volva je dôkazom, že najlepším spôsobom ako dokázať odolnosť vozidla je na riadenie Volva vybrať malé dievčatko! Hlavnou aktérkou testu nákladného vozidla sa tak stala len 4-ročná Sophie Brown, ktorá to pri ovládaní Volva poriadne roztočila!

Volvo riadi 4-ročné dievčatko!Zdroj: youtube.com

Volvo riadi 4-ročné dievčatko!Zdroj: youtube.com

Test odolnosti

Sophie si pri ovládaní nákladného vozidla počínala výborne, dá sa povedať, že v testovacej jazde nevynechala jedinú prekážku a vozidlo vždy bezchybne nasmerovala do každej hroziacej kolízie. Test prebiehal jednoducho, Sophie postavili na vyvýšenú plošinu, dali jej do ruky diaľkové ovládanie s inštrukciami pohybovať páčkami hore, dole, doprava a doľava. Jej úlohou bolo pomocou diaľkového ovládania prejsť trať s nastraženými prekážkami ako s hračkárskym autíčkom. Jediným rozdielom je to, že v teste pohybovala skutočným nákladným vozidlom značky Volvo a celý test prebiehal "naostro!"

Volvo riadi 4-ročné dievčatko!Zdroj: youtube.com

Najodolnejšie Volvo

Podľa slov výrobcu je Volvo FMX najodolnejším nákladným vozidlom, aké spoločnosť Volvo kedy vyrobila. Zaujímavou možnosťou riadenia je ovládania trakcie. Pre zachovanie maximálnej bezpečnosti počas testovania bol celý štáb aj s hlavnou aktérkou Sophie po celý čas natáčania v bezpečnej vzdialenosti. 

Volvo riadi 4-ročné dievčatko!Zdroj: youtube.com

Volvo model FMX

Automobilka chce videom poukázať na extrémnu odolnosť ich ťažkého "trucku" a tiež upozorniť na nové technológie. Model FMX sa vyznačuje ešte väčšou pevnosťou vďaka odolnej konštrukcii a liatinovým predným bokom vozidla. Asi najviac diskutovanou témou je však systém automatického riadenia trakcie. Vďaka tejto technológii dokáže vozidlo automaticky prepínať medzi pohonom zadnej a prednej nápravy, pričom systém dokáže sám rozpoznať kedy je zmena pohonu potrebná. 

Volvo riadi 4-ročné dievčatko!Zdroj: youtube.com

Volvo riadi 4-ročné dievčatko!

Tento test musí vidieť, o nárazy a nevydarené manévre nie je núdza! Z videa je tiež jasné, že riadiť 18-tonový kolos bolo pre malé dievčatko mimoriadne zábavné! Ako nákladné vozidlo v teste dopadlo?

Volvo riadi 4-ročné dievčatko!Zdroj: youtube.com

Sleduj video!

Video: Volvo riadi 4-ročné dievčatko!

Vydarená reklama

Volvo si na testovanie vybralo malé dievčatko, ktoré zabezpečilo videu poriadnu popularitu. Video má na oficiálnom kanáli YouTube Volvo Trucks skoro 10 miliónov zhliadnutí! Treba uznať, že tento nápad s natočením netradičného testu sa Volvu vydaril! 

Volvo riadi 4-ročné dievčatko!Zdroj: dailymotion.com

Volvo riadi 4-ročné dievčatko!Zdroj: youtube.com

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku 

Zdroj: carwow.co.uk, dailymotion.com

 
Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Nová Toyota Rav 4 hybrid v predaji!Nová "Rav-ka" vo verzii Rav Hybrid 4x4 osloví nejedného z nás! Ravka patrí medzi vozidlá so...21. December, 2015
02Video: Ako prevrátiť nákladné vozidlo - Level expert! Práca s obrovskými nákladnými vozidlami vyžaduje prax a nesie so sebou istú dávku...21. December, 2015
03Video: Urob si sám elektrické otváranie okien!Ruských vychytávok je na internete viac než dosť. Dnešné video je netradičným riešením pre...21. December, 2015