Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Ural otestuje tvoju techniku jazdy!

Na motorke vie každý! Ruská motocyklová legenda preverí tvoje schopnosti! Ural ťa naučí štýl jazdy, ktorým si získaš pozornosť a obdiv okolia! Trúfneš si na jazdu bokom? Otestuj svoju techniku! Sleduj inštruktážne video! 

rufus v Video sekcia
20.11.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Ural otestuje tvoju...

Video sekcia

Na motorke vie každý! Ural ťa naučí štýl jazdy, ktorým si získaš pozornosť a obdiv okolia! Nie je to pre každého! Trúfneš si vyskúšať niečo podobné?

Zabudnutá technika jazdy zažíva svoj comeback!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

3-kolesový motocykel

Ruský motocykel Ural poznáme všetci, aj keď sa o ňom hovorí  čoraz viac sporadicky. Ural kvôli zachovaniu konkurencieschopnosti a vyhoveniu legislatívnym normám už používa aj moderné komponenty. Aj napriek tomu  si však počas dlhých rokov zachoval klasický vzhľad a väčšinu pôvodnej techniky.

Ural 650 SPORTSMAN sidecar 1999Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zabudnutá technika jazdy

Kedysi jeden z najobľúbenejších typov motocyklov teraz zažíva svoj „comeback!“ Extrémnemu záujmu sa teší na americkom trhu, u nás na jeho majiteľov narazíte zriedka. Jedným z dôvodov, je aj zabudnutá technika jazdy! Na prvý pohľad jednoducho ovládateľné 3-kolesové vozidlo predstavuje pre nejedného vodiča veľkú výzvu. Prečo? Jazda na tomto stroji vyžaduje cvik a správnu techniku!

Jazda bokom preverí tvoje zručnosti! Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Jazda s jedným kolesom vo vzduchu

„Sidecar“ motocykel ponúka v porovnaní s klasickým motocyklom niekoľko výhod. Motorkárov, ktorí vedia jazdiť so „sajdkárou“ by sme však spočítali na jednej ruke. Pardón, motorkárov, ktorí vedia správne jazdiť so sajdkárou! V čom tkvie celý fígeľ? Naučiť sa jazdiť s jedným kolesom vo vzduchu!

Technika jazdy so sajdkárouZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Správny štýl jazdy

Pomenovanie z anglického jazyka „sidecar“ napovedá, že tento stroj bude mať niečo spoločné s jazdou „bokom.“ Nie každému je jasné, čo si má pod pojmom „jazda bokom“ predstaviť. Je to skutočne doslovné pomenavanie, celá technika je založená na ovládaní stroja a schopnosti jazdy bokom s jedným kolesom vo vzduchu!

Sledu tutoriál, ktorý preverí tvoje zručnosti!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Umenie jazdy na 3-kolesovom motocykli

Ruská motocyklová legenda preverí vodičské schopnosti nejedného z nás! Tento zaujímavý video návod je ukážkou toho, ako sa správne jazdí na 3-kolesovom motocykli. Nechaj sa inšpirovať, sleduj jedinečný návod jazdy zo sajdkárou v tomto skvelom inštruktážnom videu! A je to rozhodne zaujímavý štýl jazdy! Trúfneš si na niečo podobné? Jazdou na tomto stroji zatieniš každého motorkára! 

Trúfneš si vyskúšať jazdu bokom?Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj: asphaltandrubber.com, autoevolution.com, cycletorque.com.au

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Rebel TRX Concept: 585 koní na trhanie terénu!Obrovské 37-palcové pneumatiky, pohľady priťahujúce dizajnové prevedenie v kombinácii so...6. November, 2016
02Fail Test: Nikdy nesadaj do novej Toyoty Hilux!Hilux je jedným z najťažších modelov Toyoty. Dokázal, že čo sa týka stability, nič to...12. November, 2016
03Nový pick-up Mercedesu ťa zdvihne zo stoličky!Pick-upy sú považované za automobily prevažne na pracovné účely. Aj keď sú najviac obľúbené...2. November, 2016