Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Prvé zábery Bentley SUV v púšti!

V čase hypervýkonných modelov vedú najlepšie značky priemyslu vojnu o popredné priečky v katégórii výkonu. Zaujme prvé SUV značky Bentley vedúce postavenie na trhu? Malo by ísť o najrýchlejšíe terénne vozidlo svojej triedy! Uspeje v súboji s novým Porsche Cayenne v súboji maximálnej dosiahnutej rýchlosti? Vychutnajte si prvé zábery Bentley Bentayga v púšti! 

rufus v Video sekcia
25.01.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Prvé zábery Bentley...

Video sekcia

Najvýkonnejšie stroje automobilového priemyslu

O tom, že automobilový priemysel patrí medzi oblasti svetového trhu s najväčšou konkurenciou niet pochýb. Každý deň je svet zaplavený informáciami o nových, prevratných modeloch, ktoré posúvajú hranice nemožného a do produkcie sa tak dostávajú vozidlá, o ktorých sme ešte pred pol rokom ani nesnívali. V čase hypervýkonných modelov vedú najlepšie značky priemyslu vojnu o popredné priečky v katégórii výkonu. Keď hovoríme o najlepších a najrýchlejších strojoch musíme spomenúť Ferrari LaFerrari, Porsche 918 a McLaren P1, taktiež Bugatti Veyron Super Sport, Hennessey Venom GT a mnohé ďalšie. 

Neúprosný boj medzi tými najrýchlejšími sa odohráva vo všetkých kategóriáchZdroj: digitaltrends.com

Nové informácie o očakávanom SUV Bentley!

Automobilka Bentley ukončila špekulácie, nové SUV sa bude volať Bentley Bentayga. Teraz vstupuje do finálnej fázy testovania a cena tohto luxusného SUV, ktoré bude v predaji v roku 2016 sa bude pohybovať okolo 140-tisíc britských libier, to je v prepočte 187 341 eur! Vďaka špionážnym obrázkom už máme aj dobrú predstavu o exteriéri Bentley Bentayga.

Bentley BentaygaZdroj: digitaltrends.com

Video: Špionážne zábery

Vychutnajte si prvé zábery ohláseného favorita katégórie SUV v púšti, sledujte video.

Prvé video: Bentley SUV v pušti!

Porazí maximálnu rýchlosť Porsche Cayenne?

Wolfgang Durheimer, CEO manažér spoločnosti Bentley povedal: "Bentley Bentayga nebude len luxusný model od popredného výrobcu áut, okrem luxusu a ceny zaútočí na titul najrýchlejšieho SUV na svete! Model Bentayga je navrhnutý tak, aby dosiahol maximálnu rýchlosťou okolo 322 kilometrov za hodinu! Bude rýchlejší ako jeho aktuálna konkurencia Porsche Cayenne a stane sa najrýchlejším SUV planéty!

Bentley BentaygaZdroj: digitaltrends.com

"Šéf Porsche, Wolfgang Hatz na detroitskej Auto Show pre médiá povedal: "Naše Porsche Cayenne je extrémne rýchle, dosahuje rýchlosť 300 kilometrov za hodinu, nemyslím si, že ho konkurencia prekoná!

Porsche Cayenne Turbo S Zdroj: digitaltrends.com

Nový Cayenne Turbo S

Nemecká športová automobilka predstavila nový Cayenne Turbo S. Terénne vozidlo, ktoré na Nürburgringu dokázalo zažiariť s časom 7 minút a 56 sekúnd! Hatz povedal, že nová generácia SUV prinesie rovnaký pomer hmotnosti ako nové Audi Q7. Úbytok hmotnosti spolu s novým preplňovaným V8-čkovým motorom zabezpečia, že nás čakajú poriadne extrémne čísla! Je úplne jasné, že sa môžeme tešiť na poriadny súboj!

Porsche Cayenne Turbo SZdroj: digitaltrends.com

zdroj: digitaltrends.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Horiaci Mercedes požiarnikov poriadne potrápil!Byť hasičom je extrémne zodpovedné povolanie plné zvratov a nebezpečných situácií. Stačí...23. Január, 2015
02Video: Keď ti slon zdemoluje auto!Vaša plánovaná cesta po Thajsku sa môže vďaka nečakaným situáciam poriadne skomplikovať....20. Január, 2015
03Video: Ako zničiť nový Jeep pri offroade?Pri offroade ide o skutočný adrenalín. Ak zapadnete, nič iné na svete si neprajete viac,...21. Január, 2015