Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Koľko Rusov sa zmestí do auta?

Čo dokážu chlapi v Rusku? Početná partia robotníkov dokázala nemožné! Dvojciferné číslo počtu ľudí, vezúcich sa v aute nikdy neuhádneš! Pri futbalovej "jedenástke" to nekončí, neprestávaj rátať! Neuveríš vlastným očiam! Sleduj perfektné video! 

rufus v Podcasty
08.10.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Koľko Rusov sa...

Podcasty

Dobrá auto moto sranda máva často dočinenia s Rusmi. Niet sa čomu čudovať! To, čo dokážu chlapi v Rusku, zvykne strhnúť celosvetovú pozornosť!

Koľko Rusov sa zmestí do auta? Sleduj video na konci článku!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Virálne video z Ruska, ktoré musíš vidieť!

Tak je tomu aj v prípade virálneho videa, ktoré sa šíri internetom! Skvelé video nesie dokonca dokonalé posolstvo! Dobrých ľudí sa všade veľa zmestí! A to doslova!

O originálne detaily a tuning nie je núdza...Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Slovanské vychytávky

Pri cestovaní po krajinách ako Slovensko, Česko, Poľsko, Rusko,  Chorvátsko, Ukrajina, máš možnosť vidieť veci, aké neuvidíš nikde na svete. Neveríš? Sleduj fotogalériu článku!

Diskrétnosť na prvom mieste. Za volantom sa predsa nepije...Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Vtipné momentky

Vtipné momentky sú dôkazom, že tieto národy nemajú problém využívať skutočne netradičné riešenia. Auto moto vychytávky z fotogalérie sú však len slabý odvar. Aký počet pasažierov sa dá odviezť v aute? Dvojciferné číslo počtu ľudí v jednom aute? Neprestávaj rátať, pri 10 ľuďoch v 1 aute to nekončí! Futbalová „jedenástka“ v osobnom aute, to je nič!

Nápis na skle auta: Žiadne airbagy, umierame ako skutoční muži!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Sleduj video!

Neskutočné video z minulého roka zabáva internet! Uhádneš počet ľudí v aute? Početná partia robotníkov, ktorú by si inak viezol v autobuse, ti svojím príchodom na miesto práce otvorí ústa! Toľko ľudí nečakáš! Hudobné nástroje nemôžu chýbať! Neuveríš vlastným očiam! Sleduj perfektné video na konci článku! 

Motocykel vyrobený z traktora, všetko je možné v Rusku...Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj: facebook Slavic Science, mirror.co.uk, internet

Slovanské auto moto vychytávky

Video: Koľko Rusov sa odvezie v aute?

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Road Rover: Nová all-terrain beštia Land Roveru! Zrýchlenie z 0 na 60 km/h pod 5 sekúnd! Možnosť flexibilného nastavenia zavesenia...4. Október, 2017
02Volga 2020: Jaguar na ruský spôsob! Ruské nové autá si rýchlo získavajú celosvetovú pozornosť! Dizajn prešpikovaný chrómom...2. Október, 2017