Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Driftujúce 4x4 Audi z Lega ide bomby!

Lego baví všetky generácie a bez pochýb patrí k najväčším zábavkám väčšiny z nás. Čo sa stane, keď sa do práce pustí automobilový fanatik a privedie svoj výtvor k najväčšej dokonalosti? Pozeráš sa na model auta, ktorý dokáže všetko to, čo skutočný automobil! Neveríš? Nenechaj si ujsť skvelý, dokonale prepracovaný, model Audi s pohonom 4x4, ktorý driftuje! Sleduj video!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
10.07.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Driftujúce Audi 4x4...

Auto-moto zaujímavosti

Lego baví všetky generácie a bez pochýb patrí k najväčším zábavkám väčšiny z nás. Čo sa stane, keď sa do práce pustí pravý fanatik a privedie skonštruovaný automobil k najväčšej dokonalosti? Pozeráš sa na model auta, ktorý dokáže všetko to, čo skutočný automobil! Neveríš? Nenechaj si ujsť skvelý, dokonale prepracovaný, model Audi s pohonom 4x4, ktorý driftuje!

Driftujúce 4x4 Audi z Lega - Sleduj video!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Audi 4x4 z Lega

„Návrhár“ sa pri návrhu nechal inšpirovať najlepšími driftujúcimi mašinami a inšpiroval sa vzhľadom „kombíčka“ značky Audi. Výsledkom práce Youtubera, vystupujúceho pod prezývkou Attika, je dokonale prepracovaný automobil, ktorý zodpovedá skutočnosti!

Driftujúce 4x4 Audi z Lega - Sleduj video!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Driftujúce 4x4 Audi z Lega - Sleduj video!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Plne funkčné prvky a vlastnosti driftérskych mašín

Čo je na tomto stroji najlepšie? Môže sa pochváliť skutočnými vlastnosťami ozajstných automobilov! Nechýba mu funkčná ručná brzda, pohon všetkých kolies, Led svetlomety, Pod kapotou modelu „sedí“ spoľahlivý elektromotor“ s LiPol batériou, ktorú poznáme z najlepších RC modelov.

Driftujúce 4x4 Audi z Lega - Sleduj video!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Vytvor si driftujúci model z Lega! Ako na to?

Kto z nás nemiluje funkčné modely áut. Čo je na tomto elektromotor poháňanom stroji najlepšie? Podobný model dokážeš vytvoriť aj ty sám bez ohľadu na vek alebo skúsenosti! Čo na to treba? Obrovskú dávku trpezlivosti a dostatok častí jednej z najznámejších stavebníc sveta! 

Driftujúce 4x4 Audi z Lega - Sleduj video!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Sleduj video!

Niektoré detaily, napríklad dvere, sú z hmotnostných dôvodov menej dokonalé alebo chýbajú. To však nič nemení na tom, že z obyčajnej stavebnice vznikol plne funkčný model auta, ktorý dokáže všetko to, čo skutočný automobil! Sleduj video a pozri si driftérske schopnosti plne funkčného 4x4 Audi z Lega! Zaujímavý je aj nedávny test organizácie Adac, ktorý ukazuje ako zrážke čelí automobil vyrobený z tejto známej stavebnice!  Trúfaš si na jeho výrobu? Odkaz na podrobný fotonávod nájdeš na konci článku! 

Driftujúce Audi 4x4 z lega!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj: drivemag.com, motor1.com, autoweek.com

Podrobný fotonávod s postupom nájdeš tu! 

Driftujúce 4x4 Audi z Lega!

Video: Driftujúce Audi 4x4 z Lega!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Skrytá garáž ochráni tvoje auto pred zlodejmi! Originálne riešenie Ako bezpečne ochrániť svoje auto pred zlodejmi bez nákladných...16. Jún, 2017
02Video: Ako sa rozbaľuje nové Ferrari? Priamo pred očami! Úchvatný spôsob doručenia zásielky zažije ten, kto si objedná nové Ferrari! Ako Ferrari...24. Jún, 2017
03Škoda Superb s výkonom 420 koní: Dá dole aj Audi RS4!Predtým ako začneš snívať o novom Superbe RS, pozri si túto šialenú úpravu, ktorá úplne...10. Jún, 2017