Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Driftujúca Tesla Model S

O tom, čo dokáže Tesla, nás presviedča množstvo videí na internete. Napriek jej výnimočným vlastnostiam však existuje oblasť, ktorá elektromobil v tejto disciplíne diskvalifikuje! Tesla Model S s pohonom zadných kolies. Výkon 416 konských síl. Dokáže Tesla driftovať? Sleduj driftujúci elektromobil!

rufus v Video sekcia
27.06.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Driftujúca Tesla...

Video sekcia

Dostupnosť elektromobilov

O úspechoch Tesly Model S by sme mohli napísať knihu. Rovnako je to aj s prekvapeniami, ktoré tento elektromobil priniesol na poli nekonvenčných zdrojov pohonu. Momentálne sa najviac hovorí o zvyšovaní dostupnosti elektromobilov a nadväzujúcej znižujúcej sa ceny potrebnej k vlastníctvu Tesly.

Zvuk motora 

Ak však Tesla bude schopná konkurovať bežným automobilom na poli dostupnosti, stále je tu oblasť, ktorá Tesle nedovolí preraziť z jednoduchého dôvodu. Zákazníci milujú drift. Zákazníci taktiež milujú klasický zvuk motora. Nahradí "slabý" zvuk elektromobu stlačenie tlačidla so zvukom "skutočného" motora? Ako si s týmto „hendikepom“ poradí Tesla? Pomôže jej s ním bývalý majster driftu Nobuteru Taniguchi!

E- driftovanie je reálne!

Ako sa hovorí, nič nie je nemožné. E- driftovanie je reálne! Ak necháte rýchly automobil v Japonsku dostatočne dlho, niekto sa s ním určite pokúsi driftovať! Netrvalo dlho a japonskí kolegovia našli spôsob ako oslobodiť elektronický pohon od predsudkov a roztočiť to v pôsobivej driftovačke!

Elektromobil vs. rev motora

O tom, čo dokáže Tesla, nás presviedča množstvo videí na internete. Napriek jej výnimočným vlastnostiam však existuje oblasť, ktorá elektromobil v tejto disciplíne v mnohom diskvalifikuje! Otázka je jednoduchá. Dokáže Tesla uspokojivo driftovať? Sleduj elektromobil vo videu na konci článku!

416 koní Tesly Model S P85

Tesla Model S s pohonom zadných kolies. Výkon 416 konských síl. Aké „ľahké“ asi je dostať tieto parametre elektromobilu do pohybu? Názorným príkladom je nasledujúce video s Teslou Model S P85 v hlavnej úlohe! Nebudeme čakať na vyjadrenie Elona Muska. Potrebuje k tomu Tesla ten správny soundtrack? Čo si o výkone Tesly Modelu S myslíš ty? 

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku

Zdroj: tesla.com

Drifting Tesly Model S

Video: Driftujúca Tesla Model S

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: 8-miestny off-road Hunta Overcomer!Hunta Overcomer ponúka výnimočnú priechodnosť. Okrem toho bieloruský off-road odvezie 1...23. Jún, 2016
02Video: Brutálny Fiat 500 s motorom z motocykla BMW!Nič nepoteší dušu fanúšika motorizmu ako veselá "prerábka" s netradičnými parametrami!...24. Jún, 2016
0318-ročná Japonka vymláti dušu z Hondy S660: Sleduj reklamu!18-ročná japonská školáčka to vie za volantom tak dobre, že si zahrala hlavnú úlohu v...25. Jún, 2016