Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Ako opraviť diery a škrabance auta cestovinami?

Poškodený nárazník? Škrabance v laku alebo diery v karosérii? Jednoducho sa ich zbavíš pomocou 1 suroviny - zachránia ťa instantné rezance! Funguje to? Nebudeš veriť vlastným očiam. Sleduj video. 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
24.05.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Ako opraviť diery a...

Auto-moto zaujímavosti

Cestoviny. Sú krajiny, ktoré si život bez cestovín nevedia predstaviť. Dokonca niekoho uchvátili natoľko, že s nimi vyskúšal opravovať pokazené veci a časti áut. 

Ako opraviť škrabance a diery s instatntnými rezancami?Zdroj: youtube.com/Its Sonny" data-atf="0" data-iml="1558642771409

Opravia instantné cestoviny poškodené časti auta?

Netradičný nápad na základe video dôkazu dopadol nad očakávania. Čo všetko sa dá s cestovinami opraviť? Je skutočne možné opravovať poškodené časti auta pomocou instantných rezancov?

Ako opraviť škrabance, diery aj poškodený nárazník?

Poškodený nárazník? Škrabance v laku alebo diery v karosérii? Na svojpomocnú opravu budeš potrebovať len 1 základnú surovinu - cestoviny! Zdá sa, že skutočne existuje bežne dostupná potravina, ktorá si poradí s opravou. To, že možno vyriešiť mnohé opravy instantným jedlom, mnohých prekvapilo. Nebudeš veriť vlastným očiam. V čom spočíva trik a ako to dopadlo?

Ľahká oprava - len niekoľko minút

Vo videu uvidíš ako hlavný aktér videa opravuje s cestovinami umývadlo, stôl aj nárazník auta. Je úplne jedno, či sa jedná o rozbitý kraj toalety alebo obľúbenú porcelánovú misku. Počas niekoľkých minút ťa vo videu naučí ako si na podobné opravy zastrešiť sám a opraviť poškodené predmety svojpomocne s blokom instantných rezancov.

Potreby

V závislosti od druhu a rozsahu opravy budeš potrebovať lepidlo, oceľovú škrabku a brúsny papier. Nie Ak sa pýtaš, ako k testovaniu nezvyčajného materiálu došlo, bola to s veľkou pravdepodobnosťou náhoda.

Ako opraviť škrabance a diery s instatntnými rezancami?Zdroj: youtube.com/ Blanked

Postup

Najťažšie z celého postupu je "cestovinovú masu" na miesto určenia, do vzniknutej diery natlačiť. Po ich vtlačení a vyplnení diery a poškodenej plochy prichádza na rad v ich kalenej forme vytvárajú dokonalý materiál pre túto úlohu.

Rada

Je nutné vyplniť každú medzeru, kde by sa mohol držať vzduch alebo by rezance vytvorili nerovný povrch. Jediné riziko, ktoré podstupujete je to, že sa vás všetci budú pýtať, prečo kupujeme toľko balíčkov cestovín. Na vyplnenú medzeru je dobré naniesť vrstvu farby.

Ako opraviť diery a škrabance cestovinami?Zdroj: youtube.com/ Blanked

Flexibilné možnosti aplikácie

Veľkou výhodou je to, že túto zázračnú metódu na opravu všetkých rozbitých vecí možno aplikovať na takmer akýkoľvek materiál. Je možné opravovať poškodené časti auta, kuchynský riad, drevené hračky. Výborný výsledok vidieť na videu v prípade hlbokých škrabancov na vozidlách.

Hit internetu

Video chlapíka, ktorý opravuje veci s instantnými rezancami zaplavilo internet. Oprav poškodený nárazník a škrabance s jedlými cestovinami! Bez ohľadu na to, či to funguje, pozeráš sa na 1 z najzaujímavejších videí roka 2019!

Ako opraviť diery a škrabance cestovinami?Zdroj: youtube.com/ Blanked

Sleduj video

Na základe detailných záberov vidieť, ako autor videa renovuje poškodené veci, ktoré by inak skončili na smetisku. Sú instantné rezance neobjaveným zázrakom všetkých nemožných opráv? Ak by tomu tak bolo, je toto video jedným zo skutočne dokonalých diel. Rozdiel opravených predmetov s originálom by si si sám nevšimol. Posúď sám, sleduj video.

Ako opraviť diery a škrabance cestovinami? Zdroj: youtube.com/ Blanked

Zázrak alebo podvod? Je to možné?

Na internete sa strhla vášnivá diskusia o tom, či je táto metóda skutočne funkčná alebo ide o podvod. Aký je tvoj názor? Sú zábery z opráv skutočné alebo falošné a zavádzajúce? Ako hodnotíš pravdivosť konkrétnych vyhotovení? Dajú sa veci a autá skutočne opraviť pomocou instantných rezancov?

Zdroj: YouTube kanál YON WORLDmustsharenews.com

Instantné cestoviny vs. oprava dier, škrabancov, nárazníka auta

Video: Ako opraviť diery a škrabance s cestovinami?

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Motor z tanku T54: 38,8 l V12 štartuje po 25 rokoch! Extrémny V12 motor s objemom 38,8 l prekvapil nečakaným technickým stavom. Pohonný agregát...12. Máj, 2019
02Škoda Octavia: Top stav, nájazd 132 000 km, cena 7 100 € v Nemecku Zaobstarať si Škodu Octavia v tejto konfigurácii s podobným nájazdom môže byť veľmi dobrý...4. Máj, 2019
03Tatra ako osobný automobil: Nová, modernejšia Tatra 700Tatra ako osobný automobil? Nová, modernejšia Tatra 700 rozhodne stojí za pozornosť!...6. Máj, 2019