Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Ako odťahujú profíci

Havarovali ste a nedokážete vozidlo svojpomocne dostať späť na vozovku a odísť s ním do servisu? Alebo sa vaše auto pokazilo už priamo na parkovisku vinou technickej poruchy a vy už jednoducho neviete, čo s ním robiť? V tom prípade ste nútený zavolať odťahovú službu. Dnes bude reč o naozajstnej kvalitke.

rufus v Video sekcia
19.02.2014
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Ako odťahujú...

Video sekcia

V prípade núdze ste nútený zavolať odťahovú službu. Poskytne vám promptné odtiahnutie vozidla na vrakovisko, či v lepšom prípade do servisu. Vyhľadáte ich veľmi jednoducho – ak vlastníte modernejší mobilný telefón, tak máte určite možnosť sa pripojiť na internet. Preto sa pripojte na internet, zadajte do vyhľadávania potrebný pojem v spojení s odťahovou službou a následne by ste mali na obrazovke uvidieť ponuku odťahových služieb pôsobiacich v danom regióne. Odťahové služby pochopili silu internetu a preto sa snažia čoraz lepšie prezentovať, aby tak získavali ďalších spokojných zákazníkov. Jedno čo ešte zrejme nepochopili je kvalita ich služieb. 

Pozrieme sa na skutočných profesionálov v obore.

Video: Ako odťahujú profíci

Asi každý z vás má s touto službou nejaké skúsenosti. Po ich využití sa vám však častokrát štvorkolesový miláčik vráti s nejakými tými škrabancami naviac. A to už je naozaj silná káva, keď váš tátoš utrpí väčšie škody po zásahu odťahovej služby ako po samotnej havárií, alebo dôvode ich zavolania.

Video: Ako odťahujú profíci

Škody bývajú spôsobené neodborným zaochádzaním, ale aj nedostatočným vybavením a amatérskym prístupom firiem. Tie však na druhej strane pri výbere vybavenia a techniky ani nemajú moc na výber. Trh je u nás možno ešte stále malý a po skutočne profesionálnej technike pokukujeme v zámorí alebo u kórejských špecialistov.

Video: Ako odťahujú profíci

Väčšina podnikateľov sa napokon spoľahne na nejakú kutilskú prerábku voza používaného na iný účel alebo na nákup zastaralej verzie napríklad z Nemecka. 

Video: Ako odťahujú profíci

Ak premýšľate nad novým podnikateľským plánom, nechajte sa inšpirovať týmito skutočne revolučnými mašinami.

Video: Ako odťahujú profíci

Borci z USA nám majú čo ukázať.

Video: Ako odťahujú profíci

Zaujímavé riešenie našli aj pre vytiahnutie vozidla z prakticky neprístupnej pozície. Sledujte video.

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Ruskí šialenci Kto nezažil Rusko, nevie ako vypadá skutočne šialenstvo. Šoková terapia za volantom!...17. Február, 2014
02Infarktový test drive!Toto video valcuje internet! Uznávaný pretekár NASCARu Jeff Gordon si po krátkej úprave...12. Február, 2014
03Video: Parašutizmus v auteChceli by ste zažiť aké to je s autom v oblakoch? Nič nie je nemožné. 17. Február, 2014