Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: 716 koní Chalangeru Hellcat vs. dedo za volantom!

Starší muž sa na svojom Hellcate Challanger poriadne predviedol. Sleduj, čo dokáže! Tento "dedko" dokáže ukočírovať výkon pod kapotou Hellcatu ako nikto! Neveríš? Sleduj video! Je to pán!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
14.12.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Keď ťa trhne dedko...

Auto-moto zaujímavosti

Dobrí vodiči sú na cestách skôr výnimkou. Väčšina z nich jazdí ako za trest. Tento muž však jazdenie miluje. Keď sa objaví na vozovke, budeš o ňom vedieť!

Challenger SRT Hellcat - ostrá hračka pre výnimočných vodičovZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Lamborghini Urus - najrýchlejšie SUV sveta!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Dedko vs. Hellcat Challanger - Sleduj video na konci článku!

Pozor na čierny Hellcat riadený starším mužom!

Budeš o ňom vedieť, pretože ťa s najväčšou pravdepodobnosťou predbehne bez ohľadu na tvoju mašinu. Jazdí na Hellcate a jazdu si poriadne užíva. Zoznám sa so skúseným vodičom, ktorí aj po 60-tke jazdí pravdepodobne lepšie ako ty!

Dedko vs. Hellcat Challanger - Sleduj video na konci článku!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

716 koní Challangeru Hellcat vs. dedo za volantom

Za volantom svojho športiaku sa cítiš ako kráľ cesty. Trúfne si na teba len málokto. Predsa to nebude auto riadené starším mužom. To nemôže byť súper. Alebo? Ten pocit, keď ťa obehne dedko na čiernom Hellcat Challanger. Nechceš to zažiť.

Dedko vs. Hellcat Challanger - Sleduj video na konci článku!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Borec za volantom v každom veku

Tento starší pán dokáže „ukočírovať“ výkon pod kapotou Hellcatu ako nikto! Neveríš? Úsmevné video je perfektný dôkaz toho, že nikdy nepodceňuj súpera vo vyššom veku. Dvaja mladí muži neverili vlastným očiam. Z jeho čierneho Hellcatu videli len zadnú časť a aj „dedkov“ burnout!

Dedko vs. Hellcat Challanger - Sleduj video na konci článku!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Sleduj video

716-koňový Hellcat starší muž so šedivými vlasmi poriadne prevetral! Starší muž sa na svojom Hellcate Challanger poriadne predviedol. Na vodičské umenie tohto staršieho muža za volantom nemáš! Alebo si trúfaš? Je to pán! Sleduj, čo dokáže!

Zdroj: thechive.com, shockmansion.com, tiremeetsroad.com

Video: Keď ťa trhne dedko na Hellcate

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Najrýchlejšie SUV sveta: 650 koní, 850 Nm značky Lamborghini! Oficiálne najrýchlejšie a najbrutálnejšie SUV sveta! Čo dokáže pekelné SUV s extrémnym...16. December, 2017
02Škoda Octavia V8: Unikát s technikou BMW 540i na predaj!210 kW, 285 koní a 5 700 ot./min, krútiaci moment až 420 Nm pri 3 900 ot. / min! Čo dokáže...22. December, 2017
03Putinova Lada Vesta: Ako obstála v nemeckých testoch?Putinom vychválený automobil má za sebou sériu testov, ktoré zaujali vďaka nečakaným...18. November, 2017