Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: 500-koňový Renault Kangoo s Mercedes OM606 turbom pod kapotou!

Ako dvihnúť výkon o 400 koní? Bratia Anderssonovci uskutočnili šialený test outsidera rýchlosti s brutálnym turbodieselom pod kapotou! Čo sa stane, keď osadíš motor Mercedes OM606 turbo diesel do "mŕtveho" Renaultu Kangoo? Poriadna divočina zaručená! Výkon 500 koní, do tejto mašiny sa človek bojí nastúpiť! Sleduj video! 

rufus v Video sekcia
26.02.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Renault Kangoo...

Video sekcia

Slušný motor Mercedes OM606 dostal miesto pod kapotou „outsidera“ z kategórie „mŕtvych“ vozidiel, čo sa týka výkonu. Ako to dopadlo?

500-koňový Renault Kangoo s Mercedes OM606 turbom pod kapotou!Zdroj: engineswapdepot.com

Renault Kangoo RS

Renault Kangoo RS. Tak by sa dala nazvať extrémna úprava pick-upu vybaveného v origináli motorom DCI s objemom 1,5 litra. Čo sa dá z tejto „krabice“ vytrieskať? Aký výkon by si pod kapotou rozhodne nečakal?

500-koňový Renault Kangoo s Mercedes OM606 turbom pod kapotou!Zdroj: engineswapdepot.com

Výkon 500 koní

Čo sa stane, keď osadíš Mercedes OM606 turbo diesel pod kapotu Renaultu Kangoo? Výkon 500 koní je niečo viac ako ponúkal pôvodný 100-koňový motor. Pozeráš sa na najrýchlejší upravený Renault Kangoo na svete?  

500-koňový Renault Kangoo s Mercedes OM606 turbom pod kapotou!Zdroj: engineswapdepot.com

Poriadna divočina zaručená! 

500 koní podo kapotou! Ako štartuje modifikovaná turbo raketa? Nebudeš veriť vlastným očiam! Poriadna divočina zaručená!

500-koňový Renault Kangoo s Mercedes OM606 turbom pod kapotou!Zdroj: engineswapdepot.com

Mercedes OM606 turbo diesel pod kapotou

Bratia Anderssonovci uskutočnili šialený skúšobný test upraveného Renaultu Kangoo s brutálnym turbodieselom pod kapotou na vlastné riziko. Na prvý pohľad to vyzerá tak, že sa auto ide doslova rozpadnúť! Do tejto mašiny sa človek bojí nastúpiť! Sleduj video na konci článku!

500-koňový Renault Kangoo s Mercedes OM606 turbom pod kapotou!Zdroj: Dostawczakiem.pl

Zdroj: autoevolution.com, YouTube/LinusNilwhatcar.com, dostawczakiem.pl

Video: Renault Kangoo OM606 turbo diesel

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Rýchla jazda - 151 km/h s 1,15 promile! Rýchla jazda opitého muža z Východu. Porušovať zákony sa nevypláca. Výsledok? Stíhanie...12. Február, 2018
02Pozor: 19 nových 4x4 Superb zbraní Polície ČR! Polícia u susedov má na diaľničných úsekoch nové posily. V ČR ťa namerajú špeciálne...2. Február, 2018
03Kuriózna pokuta z ČR: 1 970€ za odfotený vodičák a dodávku na vlečke BMW! Dodávka naložená na vlečke za BMW. Extrémne prekročenie váhy o 1 tonu. Tmavé sklá vpredu!...24. Február, 2018