Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

V12 Lamborghini beštia na predaj na ebayi

Zaujímavé dizajnové prevedenie a netradičné riešenie. Videl si už Lambo pre štyroch pasažierov? Lamborghini Hot Rod Espada je dielo, ktoré prekvapí V12 motorom a drastickou úpravou vzhľadu. Futuristické prevedenie  Lamborghini Hot Rod Espada musíš vidieť. Mašinu za 671 500 € zaručene neprehliadneš.

rufus v Auto-moto zaujímavosti
20.05.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Lamborghini Espada Hot Rod...

Auto-moto zaujímavosti

Nájsť v ponuke automobilov na predaj výnimočný exemplár nie je dnes ťažké. Výnimočný exemplár, ktorý však bežne v ponuke nenájdeš? Lamborghini Hot Rod Espada v špeciálnej úprave.

 V12 Lamborghini beštia na predaj na ebayiZdroj: blog.dupontregistry.com

Lambo pre 4 osoby

Zaujímavé dizajnové prevedenie a netradičné riešenie. Videl si už Lambo pre 4 pasažierov? Lamborghini Hot Rod Espada je dielo, ktoré prekvapí V12 motorom a drastickou úpravou vzhľadu. Futuristické prevedenie Lamborghini Hot Rod Espada musíš vidieť.

Z histórie Lamborghini

Životopis Espady siaha až do roku 1968. Vozidlo nesie rukopis dizajnérskeho štúdia Bertone. Šlo o najrýchlejší sériovo vyrábaný automobil, ktorý odviezol až 4 pasažierov. Teraz sa objavil v ponuke na predaj.

Limitovaná edícia

Celkom bolo vyrobených len 1 227 vozidiel. Pôvodný vzhľad veterána nahradila moderná konštrukcia s kosami vybiehajúcimi z pod prahov. Charakteristickou črtou Espady je tvar kabíny Oplatí sa mať záujem? Predajca z Beverly Hills má v ponuke vozidiel na predaj jedinečný kúsok. Pozeráš sa na prvé 4-miestne Lamborghini s výnimočnými vlastnosťami.

Šialená V12 Lamborghini Espada beštia: Cena 671 500 €Zdroj: craigslist.org

Pohon, dizajn, interiér

V12 Lamborghini Espada beštia Pohon zabezpečuje silný 12-valec ktorý nie je krytý žiadnym pláštením. Rovnako je "na vzduchu" výfukové vedenie, pruženie a maska chladiča. Dizajnová podoba len stroho pripomína klasickú Espadu. Výrazné sacie otvory. Ostro rezané vedenie vzduchu, Zadné kolesá s rozmerom 345/30 ZR20. Interiér je plný prvkov budúcnosti. Hlavnými znakmi sa stal kov, šedá farba a nadvláda alcantry v interiéri. Vodičov výhľad zabezpečujú 3 oddelené presklené časti.

Lamborghini espada hot rod

Nevšedný automobil bol postavených spoločnosťou Danton Arts Kustoms vo Francúzsku a prevezený loďou. Ďalšou špecialitou modelu je skutočnosť, že na automobile je osobne podpísaný Richard Rawlings a Fabio Lamborghini, synovec zakladateľa značky.

Šialená V12 Lamborghini Espada beštia: Cena 671 500 €Zdroj: pinterest.com/ AutoMotoSvijet" data-iml="1558294160858

Vlastnosti

Vlastná konštrukcia rámu

Jedinečné ráfiky vyrobené spoločnosťou Govad v Kanade 20-tky vzadu a 19-tky vpredu

Predná časť z ušľachtilej ocele

Konštrukcia vyrobená z kovu - žiadne vlákna

Alcantra v interiéry

Farba šedá matná a hlboká čierna

4 kotúčové brzdy Lamborghini

4 pneumatiky Michelin

Vymenené, nové

V inzeráte predávajúci uvádza ďalšie informácie. Text inzerátu informuje o technickom stave. Spomína sa nová spojka, pneumatiky, vymenený olej, zástrčky a rozdeľovače. Auto sa nachádza vo Wisconsine - predávajúci neuvádza žiadne dodatočné náklady za dopravu v okolí. Ako dôkazový materiál toho, že sa nejedná o žiadnu lacnú atrapu, sú na internete viaceré videá na kanáli YouTube, ktoré detailne dokumentujú všetky časti vozidla. Sleduj videá pod článkom.

Šialená V12 Lamborghini Espada beštia: Cena 671 500 €Zdroj: danton-arts-kustoms.com" data-atf="0" data-iml="1558293803377

Nielen pre zberateľov

Tento kúsok osloví nielen zberateľov. Hodnota vozidla bude s najväčšou pravdepodobnosťou ďalej rásť. Už dnes je poriadne vysoká. Astronomická suma však predstavuje pre nového majiteľa, ktorý si tento unikát môže dovoliť, rovnako šialenú investíciu. Zisk sa bude s veľkou pravdepodobnosťou pohybovať v šťavnatých 5-ciferných číslach.

Šialená V12 Lamborghini Espada beštia: Cena 671 500 €Zdroj: craigslist.org

Lamborghini na predaj na ebayi - Cena

Aká je cena? Vysoká. Netradičné Lamborghini je na predaj za 750 000 amerických dolárov, v prepočte za približne 671 500 eur. Ako sa ti netradičný vzhľad a riešenie pre 4 pasažierov páči? Mašinu za 671 500 € zaručene neprehliadneš.

Zdroj: danton-arts-kustoms.comYouTube kanál Mike Supercars TopSpeedcraigslist.org

Lamborghini Hot Rod Espada

Lamborghini Espada Hot Rod - Šialené Lamborghini pre 4 osoby

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Zlodel level expert: Ako ukradnúť pick-up v dodávke? Ako ukradnúť Ram 1500 v dodávke? Teraz môžeš povedať, že si už videl všetko! Na niečo...8. Máj, 2019
02Rarita na predaj: 24-ročný Mercedes E 60 AMG W124Raritný Mercedes E 60 AMG W124 sa objavil v ponuke vozidiel na predaj. 1 z najvzácnejších...18. Máj, 2019
03BMW X5 z Číny: Lacná kópia jazdí aj po 14 rokoch!Shuanghuan SCEO vs. BMW X5 podobnosť s originálom takmer 1:1. Zmena loga však z...2. Máj, 2019