Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Tragická nehoda: Pád ťahača s cisternou do 20 m rokliny

Drsná nehoda ťahača s cisternou sa zapísala medzi nehody s tragickou bilanciou. Smrť vodiča bola spôsobená kolíziou s osobným automobilom. Ťahač s cisternou následne vyletel z cesty cez zvodidlá a spadol z nadjazdu do 20-metrov hlbokej rokliny. Celú nehodu zachytila bezpečnostná kamera. Sleduj video.

rufus v Auto-moto zaujímavosti
16.11.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Vodič cisterny...

Auto-moto zaujímavosti

Skutočne desivé video uverejnené na kanáli YouTube ukazuje okamih, keď kamión v Slovinsku preletel cez múry nadjazdu postaveného vo výške 20 metrov.

Tragická nehoda ťahača s cisternou: Pád z nadjazdu do 20-metrovej rokliny Zdroj: gasilskabrigadaljubljana.si

Kolízia s osobným automobilom

Čo sa stalo? Ako sa vodič ťahača s cisternou dostal za bariéry viaduktu? Smrť vodiča bola spôsobená kolíziou s osobným automobilom. K nehode došlo, keď 41-ročný slovinský vodič riadiaci Opel Corsa stratil kontrolu nad svojím vozidlom kvôli príliš rýchlej jazde.

Tragická nehoda ťahača s cisternouZdroj: youtube.com/ Klip

Pád do 20-metrovej rokliny

Vodič osobného automobilu neprispôsobil jazdu podmienkam a narazil do idúceho nákladného auta, ktoré míňal. Ťahač s cisternou následne vyletel z cesty cez zvodidlá a spadol z nadjazdu do 20-metrov hlbokej rokliny.

Tragická nehoda ťahača s cisternou: Pád z nadjazdu do 20-metrovej rokliny Zdroj: youtube.com/ Klip

Smrteľná nehoda

Tragická udalosť sa stala 13. novembra v Slovinsku neďaleko Ľubľany. Drsná nehoda ťahača s cisternou sa zapísala medzi nehody s tragickou bilanciou. 53-ročný maďarský vodič nehodu a pád vozidla z veľkej výšky neprežil. Zo svojho pracovného dňa sa domov nevrátil kvôli cudziemu zavineniu. Vodič osobného automobilu neutrpel pri desivej kolízii žiadne zranenia.

Tragická nehoda ťahača s cisternouZdroj: gasilskabrigadaljubljana.si

Sleduj video

Zábery z nehody ťahača s cisternou s osobným automobilom doslova berú dych. Video z nehody bolo na internete uverejnené spoločnosťou DARS ako upozornenie pre vodičov, ktorí si neuvedomujú, ako rýchlo môže dôjsť k nehode. Celú nehodu zachytila bezpečnostná kamera. Sleduj video.

Zdroj: YouTube kanál Kliphttps://gasilskabrigadaljubljana.si/https://klip.si/https://www.zero2turbo.com/

Drsná nehoda s tragickým koncom - ťahač s cisternou spadol do 20 m rokliny

Video: Vodič cisterny zahynul pri páde do 20 m rokliny

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Kolosálna nehoda: 130-tonový BelAZ vs. lokomotívaInternet žasne pri pohľade na bizarné nehody z našich ciest. Nečakané stretnutie 2 obrích...4. November, 2019
02Dostupné prémiové SUV za 14 000 €: Nie je z Číny!Renault Arkana - top cena, prémiovka za skvelú cenu!12. November, 2019
03Dartz Prombron Black Stallion: 1 000-koňový Hummer z ČRLotyšský tuner Darz, ktorý sa pýši ponukou nepriestrelných mašín pre miliardárov prichádza...10. November, 2019