Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Toyota Chiron: Dostupná Bugatti beštia s výkonom 1 500 koní

Toyota Chiron je šialená, cenovo dostupnejšia Bugatti beštia s výkonom 1 500 koní. Osviežujúca lahôdka je zaujímavým riešením, ktoré možno uvidíme na cestách. Ako môže vyzerať Toyota Chiron? Nenechaj si ujsť superšport od Toyoty na prvých záberoch. Budeme jazdiť na lacnejšom Bugatti pre masy?

rufus v Auto-moto zaujímavosti
08.08.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Toyota Chiron: Dostupná...

Auto-moto zaujímavosti

Toyota Chiron je šialená, cenovo dostupnejšia Bugatti beštia s výkonom 1 500 koní. Osviežujúca lahôdka je zaujímavým riešením, ktoré možno uvidíme na cestách. Ako môže vyzerať Chiron od Toyoty?

Toyota Chiron: Dostupná Bugatti beštia s výkonom 1 500 koníZdroj: instagram.com/radiator_spr1ngs

Toyota Chiron

Budeme jazdiť na lacnejšom Bugatti pre masy? Nenechaj si ujsť superšport od Toyoty na prvých záberoch. Konečne Chiron, ktorý si budeš môcť dovoliť! Ak vyžaduješ od mašiny extrémne parametre a pôsobivý dizajn úspešnej značky, zbystri pozornosť.

Extrémny výkon

Pri masívnom znížení ceny sa nemusíš vzdať  extrémneho výkonu pod kapotou. Nemusíš podstúpiť žiaden markantný „downsizing.“ Ako je to možné? Táto horúca strela stále ponúkne pôsobivý výkon viac ako 1 000 koní!

Lacnejší 1 500-koňový Bugatti superšport - Toyota ChironZdroj: instagram.com/radiator_spr1ngs

Bugatti od Toyoty

Originálna verzia krásneho Chirona má obrovské mínus. Bude sa na ňom voziť len zopár ľudí na svete. Dôvod? Nemôže si ho dovoliť len tak hocikto. Hodnota vozidla je obrovská. K vyčísleniu tak závratnej cenovky pomôže fakt, že pod kapotou „kočíruješ“  1 500 koní.

Vysoká cena

Určite sa nájde niekto, kto dokáže zhodnotiť, že je cena, vzhľadom k ponúkaným parametrom, adekvátna. Väčšina z nás sa však zhodne na tom, že je hlúposť nepýtať od tak „burácajúcej“ mašiny viac ako výkon.

Lacnejší 1 500-koňový Bugatti superšport - Toyota ChironZdroj: instagram.com/radiator_spr1ngs

Návrh ruského dizajnéra

Najlepším nápadom bude dopriať si dávku inšpirácie. S najlepšou verziou možného dizajnového prevedenia prichádza ruský dizajnér s prezývkou radiator_spr1ngs na Instagrame. Čo budeme potrebovať k „výrobe“ skvelého dizajnu, šialených hodnôt a výbornej, neuveriteľnej ceny.

Návod na výrobu „lacného“ superšportu

Do cesta postupne primiešame rovnaké diely dizajnu 2 príbuzných mašín. Bugatti Chiron a Bugatti Veyron zmiešame so spoľahlivou a odolnou Toyotou Camra. Výsledok? Skvelý superšport za zlomok ceny!

2018 Bugatti ChironZdroj: fourtitude.com" data-iml="1564271337949

Toyochiru

Ako sa bude novinka volať? V prípade, že sa podobný unikát dostane do predaja, superšport už dnes nesie rôzne možnosti názvu. Toyochiru, po vzore kupé, ktoré vzniklo spoluprácou Toyoty a Subaru – bolo známe ako Toyobaru. Čo povieš, má podobná „lacná“ vízia uznávaného modelu šancu na trhu? Medzi vozidlami na predaj by sa určite nestratila. Výzorom zaujímavý model prekvapí ďalšími špecifikáciami. O tých si veľmi pravdepodobne pohovoríme pri zverejnení ďalších informácií. Ako sa ti skica možného výzoru páči? Vieš si predstaviť, že by si sa stal prvým hrdým majiteľom dostupného Bugatti?

Zdroj: radiator_spr1ngs@Instagram

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Spotreba 18 litrov za minútu: Čo dokáže 42,0 litrový V12 motor s výkonom 1 500 koní?Extrémna spotreba 42,0 V12 motora ťa zdvihne zo stoličky. Neveríš? Nevídané parametre...14. August, 2019
02Škoda Superb Rothe: Unikátna škodovka prekoná 300 km/h!Medzi rýchlostnými rekordérmi figurujú najmä superšporty a špeciálne upravené mašiny. Pre...16. August, 2019
03BMW X7 pick-up: 5,15 m luxusu v netradičnej podobeLuxusné prvky v netradičnej podobe s možnosťou vziať so sebou aj svoj motocykel. Zvýšený...4. August, 2019