Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Topky zo Ženevy: 639-koňový Mercedes-AMG GT, neónové SUV Škoda, BMW M8 Gran Coupe!

Aké prekvapenia a novinky priniesla najväčšia motoristická šou roka? Neónová Škoda Vision X, brutálna zelená beštia BMW M8 Gran Coupe, 2-dverový Range Rover za 300-tisíc dolárov! Čím zaujalo nové neónové SUV Škody? Nenechaj si ujsť najväčšie "topky" Autosalónu v Ženeve! Špičkové mašiny sveta musíš vidieť!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
16.03.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Rimac C_Two

Auto-moto zaujímavosti

Aké prekvapenia a novinky priniesla najväčšia motoristická šou roka? Neónová Škoda Vision X, brutálna zelená beštia BMW M8 Gran Coupe, 2-dverový Range Rover za 300-tisíc dolárov! Čím zaujalo nové neónové SUV Škody, model Vision X? Nenechaj si ujsť najväčšie "topky" Autosalónu v Ženeve! Špičkové mašiny sveta musíš vidieť! 

Autosalón v Ženeve 2018 - to najlepšie Zdroj: auto.ndtv.com

Škoda Vision X

Revolučný pohon. Skvelý dizajn. Výnimočné farebné prevedenie. Škoda vie ako predstaviť nové SUV. Graficky aj technicky Škoda Vision X zastiera všetky konkurenčné SUV-čka. Automobilka prvýkrát predviedla kombináciu benzínového motoru s elektrickou jednotkou a agregátom spaľujúcim CNG!

Škoda Vision XZdroj: skoda-storyboard.com

Vodič môže využívať výlučne elektrický pohon s pohonom zadnej nápravy. A to vôbec nie je všetko. Viac v samostatnom článku. Odkaz nájdeš na konci článku. Názov článku: Revolučný 4x4 hybrid Škoda Vision X: CNG / benzín / elektrina + extrémne nízke emisie!

Škoda Vision XZdroj: Youtube Škoda

Rimac C_Two

O Rimacu sme už písali. Viac si o ňom prečítaš v odkaze na konci článku. Názov článku: Karbónový zabijak Tesly Roadster: 1 915 koní, 100 km/h za 1,85 sekundy! 

Rimac C_TwoZdroj: Facebook Rimac Automobili

Range Rover SV Coupe

Aký komfort môže ponúknuť najluxusnejší a najexkluzívnejší Range Rover všetkých čias? O úrovní komfortu hovorí najviac samotná cena. Extrémny luxus za 300-tisíc amerických dolárov, to je presne to, čo si obyčajný smrteľník nikdy nebude môcť dovoliť! Nový Range Rover SV Coupe „odhodil“ bočné dvere a vsadil na extrémne parametre.

Range Rover SV CoupeZdroj: carmagazine.co.uk

Poradí si mimo cesty a aj ako ťažný kôň. 90 cm bahna žiaden problém. Utiahne brzdený príves s hmotnosťou do 3,5 tony. Pohon? Výkon? Tak ako je zvykom, otvára ústa! Výkon Range Roveru SV Coupe zabezpečuje preplňovaný osemvalec s objemom 5,0 litra a stádom koní pod kapotou! Novinka disponuje výkonom 565 koní (415 kW)! Maximálka 266 km / h.  Zrýchlenie z z 0 na 100 km / h za 5,3 sekundy! Konkurencia v triede ultra luxusných SUV? Žiadna!

Range Rover SV CoupeZdroj: carmagazine.co.uk

Range Rover SV CoupeZdroj: carmagazine.co.uk

Mercedes-AMG GT

Medveď „ide“ po pohone. Vrcholná pohonná jednotka trhá na kusy konkurenciu aj rekordy. 4-litrový osemvalec varianty Mercedes-AMG GTGT 63 S disponuje výkonom neskutočných 639 koní! Akcelerácia? Z 0 na 100 km / h len za 3,2 sekundy! Maximálna rýchlosť 315 km / h! Cestná raketa! Bez komentára! 

Mercedes-AMG GTZdroj: designboom.com

Mercedes-AMG GT 4-Door CoupéZdroj: auto.ndtv.com

Mercedes-AMG GT 4-Door CoupéZdroj: designboom.com

BMW M8 Gran Coupe

Dlho očakávané pokračovanie obľúbenej 8-čkovej rady ide bomby. Všade sa hovorí o extrémnom úspechu tohto vizuálne aj pohonom zaujímavého stroja. Maximálne vydarená premiéra v Ženeve je dôkazom, že o tejto zelenej beštii a koncepte BMW M8 Gran Coupe budeme ešte počuť!

BMW M8 Gran CoupeZdroj: NetCarShow.com

BMW M8 Gran CoupeZdroj: netcarshow.com

TOP mašiny zo Ženevy

Špičkové mašiny sveta, ktoré sa ukázali na najväčšej auto moto oslave roka 2018, stoja za pozornosť. Automobilky predviedli to najlepšie, najrýchlejšie, najvýnimočnejšie, ale aj to najškaredšie zo svojej ponuky. Ktorý z predstavených automobilov, by si rád videl na vlastné oči? Ktorého zástupcu by si naopak do výberu nezaradil?

BMW M8 Gran CoupeZdroj: teambhp.com

Zdroj: inautonews.co, autocar.co.uk, carmagazine.co.uk, skoda-storyboard.com, bloomberg.com, teambhp.com

Video: Rimac C_Two

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Pozor / Zmena zákona: Nové pravidlá STK, emisií a stáčania km!Zmeny sa týkajú STK, emisií a najazdených km na odometroch! Na čo bude slúžiť emisná...24. Marec, 2018
02Škoda Octavia vRS Estate za menej ako 5 000€! Top stav, nájazd len 81 000 km, silný motor a skvelá cena ako bonus! Nie je to žiaden...6. Marec, 2018
03Video: 4x4 Ford Bronco - na predaj za facku / len 380 €!Ford Bronco za menej ako 500€? Na internete môžeš kúpiť Ford Bronco za 470 amerických...12. Apríl, 2018