Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Top investícia, len 11-tisíc najazdených km: Kúp 471 koňové Ferrari F40 slávnej osobnosti!

Tento pôsobivý a extrémne zachovalý 26-ročný exemplár F40 má najazdených len 6761 míľ, v prepočte len necelých 11-tisíc kilometrov! Chce to ďalšie prekvapenie? Táto F40-tka prichádza s klimatizáciou! Rovnako ako vo všetkých 1311 exemplároch, aj v útrobách „Clapton Ferrari“počuť 471 koňový "tlkot srdca!" Aká je cena? Viac ako prijateľná! Slávny predchádzajúci majiteľ ako bonus!

rufus v Rady a tipy
24.01.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Ferrari F40 Erika...

Rady a tipy

Ktorý slávny gitarista je známy svojou záľubou v luxusným mašinách? Pomôcku? Špecializuje sa na impozantnú značku s koňom v znaku. Veľa sa písalo o je výnimočnom Ferrari vyrobenom na zákazku s cenovkou 4 700 000 amerických dolárov. Povzdych? Áno, je pochopiteľný. O kom je reč? Áno správne, jeden z najznámejších strojov garáže Erica Claptona je na predaj! V prípade, že na tvojom bankovom účte svieti slušná cifra, zbystri pozornosť!

Eric Clapton v jeho Ferrari SP12 EC (stará fotografia)Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Cena

Garáž jedného z najväčších rock and roll gitaristov všetkých čias je splneným snom nejedného Ferrari maniaka! Eric Clapton bol hrdým majiteľom 1991 Ferrari F40. Bol, pretože je práve teraz na predaj a môže byť tvoje za pomerne rozumnú cenu! Nekúp „to“ za 1 100 000 amerických dolárov! Vozidlo je na predaj cez stránku gvelondon.com. Požičaj si peniaze, vykradni banku, rob niečo! Samozrejme myslíme to obrazne, je veľmi pravdepodobné, že toto jednoducho nie je tvoja liga! Alebo predsa? Ešte jedna vec. Tento pôsobivý a extrémne zachovalý 26-ročný exemplár F40 má najazdených len 6761 míľ, v prepočte len necelých 11-tisíc kilometrov!  

1991 Ferrari F40 Erica Cleptona je na predaj!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Klimatizácia a pohon

Čo ťa na automobile rovnako zaujme je jeho všetko len nie „sparťanský interiér," ktorý by si od vozidla z tých rokov očakával! Chce to ďalšie prekvapenie? Táto F40-tka prichádza s klimatizáciou! Pôvodné palivové články boli nahradené v roku 2008 bývalým majiteľom za odolnejšie hliníkové, ktoré netreba vymieňať každých 10 rokov. Rovnako ako vo všetkých 1311 exemplároch, aj v útrobách „Clapton Ferrari“ počuť tlkot srdca F120A Twin-turbo V8-čky!

1991 Ferrari F40 Erica Cleptona je na predaj!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Maximálka rekordéra!

Tento automobil disponoval v čase kúpy pohonom 471 koní! Čo tým chceme povedať? Jazdí stále svižne ako mladík! Váha 1 369 kilogramov a maximálka  324 kilometrov za hodinu! Netreba tiež zabúdať, že sa pozeráme na rekordéra! Je to prvý sériovo vyrábaný automobil, ktorý prelomil bariéru 321 kilometrov za hodinu! 

1991 Ferrari F40 Erica Cleptona je na predaj!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Stav - rozmaznaný štvorkolesový miláčik

Aj keď to na prvý pohľad znie dosť,  kamaráti z  Hagerty alebo predávajúci cez "Concours" by si za neho neváhali  vypýtať  1,5 milióna dolárov aj viac! Vzhľadom k celebritnej histórii majiteľov, sa požadovaná cena javí ako viac ako výhodná! Spoločnosť GVE, ktorá zabezpečuje predaj, tvrdí, že F40 má za sebou "rozmaznaný život" a vozidlo je dodávané so všetkými potrebnými dokladmi a plne  zdokumentovaným plánom údržby. Ďalšie detaily vo videu na konci článku.

1991 Ferrari F40 Erica Cleptona je na predaj!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Červené Ferrari F40 ročník 1991 Erica Claptona - Top investícia!

Jeden z najexotickejších  automobilov jeho zbierky býva voľný asi tak často ako najkrajšie dievčatá Hollywoodu. Ešte váhaš? Je to šanca kúpiť automobil, ktorý môže pre tvoju garáž predstavovať naozaj výbornú investíciu! Niet o tom pochýb, čo môže byť lepšia investícia ako kúpa ojedinelého modelu červeného Ferrari z roku 1991 od slávnej osobnosti? Poponáhľaj sa, lepšiu investíciu nenájdeš! Poznáš niekoho, kto si ho môže dovoliť? Prepošli mu tieto informácie a za odporúčania si vyžiadaj testovaciu jazdu! Je to úžasný stroj a stojí za to ho vyskúšať! Nielen ak si Ferrari maniak! 

Zdroj: drivingtests.co.nz, jalopnik.com

Video: Ferrari F40 Erika Claptona na predaj! (1991)

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Ako znižiť spotrebu a ušetriť peniaze? Rady, ktoré fungujú!Zameraj sa na tieto jednoduché rady ako ušetriť peniaze za pohonné hmoty a z ručičky...20. Január, 2017
02NextEV NIO EP9: 1360 koní Made in China s prítlakom formule!V čase, keď sa svetové automobilky tých najvychytenejších mien predbiehajú v konštruovaní...22. Január, 2017
03600 koňový 6x6 Hennessey VelociRaptor ťa zdvihne zo stoličky! Nebeské brány automobilového sveta sa opäť otvárajú aby privítali ďalší impozantný kúsok,...6. Január, 2017