Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

TOP 5 vlastností nového BMW G30 5 Series

Nový model série 5 je tu. Jeho ladné tvary strhli celosvetovú pozornosť a bude dostupný už vo februári 2017.  Pri príležitosti oficiálneho predstavenia na Detroit Auto Show sa vynára množstvo otázok. Automobiloví nadšenci chcú o novom sedane z Bavorska vedieť všetko! Ktoré zaujímavé vlastnosti lákajú našu pozornosť najviac? Viac v článku!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
19.10.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video:

Auto-moto zaujímavosti

Nový model série 5 je tu. Jeho ladné tvary strhli celosvetovú pozornosť a model bude dostupný už vo februári 2017.  Pri príležitosti oficiálneho predstavenia na Detroit Auto Show sa vynára množstvo otázok. Automobiloví nadšenci chcú o novom sedane z Bavorska vedieť všetko! Ktoré zaujímavé vlastnosti lákajú našu pozornosť najviac?

Skica nového BMW G30 5 SeriesZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Prekvapenie radu 5

Nové BMW radu 5 G30 sa ukázalo svetu len pred týždňom a už sa teší výborným ohlasom nielen na automobilových fórach, ale aj u samotných potenciálnych zákazníkov, ktorí nedočkavo čakajú na jeho príchod na trh. Niet sa čomu čudovať, „géčkové“ BMW prináša skutočne zaujímavé vlastnosti!

Zaradenie nového BMW medzi ostatné úspešné modely je viac než isté Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

To najlepšie radu 7 a viac!

Novinári najviac vyzdvihujú dizajnovú evolúciu 5. generácie. Vizuálne prevedenie modelu G30 5 Series je vývojovým krokom predchádzaj generácie, pripomína nový rad 7 a zároveň sa môže pochváliť úplne novým dizajnom. Dlho očakávaná novinka z Bavorska prevzala z radu 7 najlepšie motorové jednotky a tiež unikátny dizajnérsky jazyk vlastný pre najvýraznejšie modely značky. Novinka BMW má našliapnuté na to stať sa úspešným predstaviteľom najúspešnejších modelov značky!

BMW 5 SeriesZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Diaľkové parkovanie s ovládaním gestami

Športový sedan už na prvý pohľad zaujme oko obdivovateľa a presvedčí o svojej jedinečnosti viacerými funkciami. Zaujímavá je funkcia diaľkového parkovania, „Surround View, diaľkového 3D zobrazenia a tiež najnovšia generácia „iDrive“ a ovládanie gestami.

Nové BMW G30 5 SeriesZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

RWD pohon vs. otáčanie všetkých kolies

Predná mriežka o veľkosti veľkého záhradného grilu vďaka aktívnym uzávierkam prináša ešte lepšie jazdné vlastnosti. RWD pohon prekvapí možnosťou otáčania všetkých kolies. Zákazník má možnosť výberu plug-in hybridnej verzie s výkonom 250 koní s dojazdom elektromotora približne 45 kilometrov.

Nové BMW prináša mnohé zaujímavé vlastnostiZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

100 kilogramov menej + extra bezpečnosť

Silnú vyjednávaciu pozíciu v porovnaní s konkurenciou nadobúda model aj vďaka mimoriadne ľahkej konštrukcii, až o 100 kilogramov menšej hmotnosti v porovnaní s predchodcom a vysokej miere bezpečnosti. Bezpečnosť je poslednou bodkou precíznej práce tímu návrhárov a odborníkov, ktorým sa podarilo vytvoriť zaujímavý model nielen pre oko!

Nové BMW G30 5 SeriesZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

BMW radu 5 G30

Nový rad 5 prináša toľko nových technológií, že obdivovateľa úplne pohltia. Nová vlajková loď dostala také „tech“ vybavenie, že vedľa neho aj Millenium Falcon pôsobí zastaralo. Väčšina technologického vývoja sa sústredila do schopností a vlastností tohto jedinečného automobilu. Podvozok s odpružením je navrhnutý tak, aby zaistil, čo najväčšiu mieru pohodlia jazdy. 

BMW 5 SeriesZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

5 top vlastností nového BMW radu 5 G30

Viacero automobilových odborníkov označilo nové BMW G30 za najlepší model radu 5! Dosť bolo slov, na najlepšie pochopenie toho, o čom je reč poslúži nasledujúce krátke video. Príjemný zážitok z videa naznačuje ešte príjemnejší zážitok z jazdy! 

Nové BMW G30 5 SeriesZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj: dolphnsix.com, bmwblog.com

Video: Nové BMW 5 Series

Video:

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Nikdy neotváraj dvere na aute iným ako holandským spôsobom!Banálne otváranie dverí auta patrí medzi najnebezpečnejšie manévre. Aj napriek tomu tento...17. Október, 2016
02Video: Francúz s výkonom 350 koní a krvavo červeným predným sklom!Na svetlo sveta predčasne unikli fotografie konceptu, ktorý posúva dizajn francúzskej...30. September, 2016
03Man a Neoplan: Autobusy s komfortom limuzíny!Moderná doba prináša inovácie aj do sveta autobusovej dopravy. S týmito autobusmi si...10. Október, 2016