Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Tajomstvo značky McLaren

V roku 1969, kedy Bruce McLaren vzal a strihal malé cínové doštičky aby v M8B zvýšil prítlak, vyzeral ako bláznivý muž s príliš obsedantnou pozornosťou pre detajl. Ale netrvalo dlho a diskrétna jednotka - teraz známa pod názvom McLaren Special Operations - začla oficiálne fungovať! Je klinickým centrom vývoja automobilov s celosvetovo uznávanou reputáciou. Chcete vedieť prečo McLaren vždy patril a zrejme dlho bude patriť k špičke? Tiež je hrdým členom závodnej veľkej trojky! Čítajte viac.

rufus v Auto-moto zaujímavosti
06.04.2014
Diskusia:
Sledujte nás na:

Tajomstvo značky McLaren

Auto-moto zaujímavosti

McLaren Technology Center a oddelenie Special Operations

V roku 1969, kedy Bruce McLaren vzal a strihal malé cínové doštičky aby v M8B zvýšil prítlak, vyzeral ako bláznivý muž s príliš obsedantnou pozornosťou pre detajl. Ale netrvalo dlho a diskrétna jednotka - teraz známa pod názvom McLaren Special Operations (MSO) - začla oficiálne fungovať a pomáhala klientom realizovať ich individuálne sny a vlastné predstavy pod vedením špecializovaného tímu odborníkov pri zrode ich vysnívaných modelov.

Tajomstvo značky McLaren

McLaren Special Operations je hlavným miestom výskumu, úprav a technológií tejto renomovanej značky. Je to doslova klinické centrum vývoja automobilov s celosvetovo uznávanou reputáciou.

Tajomstvo značky McLaren

Tajomstvo Mc Laren

McLaren Technology Center s jeho oddelením Special Operations sú známe po celom svete ako jedna z technologicky najvyspelejších továrni v automobilovom priemysle. Zamestnáva len tých najlepších inžinierov svojho odvetvia. Ich poslaním je posúvať hranice toho, čo bolo pred ich výskumom neznáme a nemožné. Z fotografií továreň pôsobí skôr ako laborátorne centrum, je to skutočne tak. Je zamerané na tie najmenšie mikroskopické detajly. Tajomstvo značky tkvie preto v úrovni vypracovania aj toho najmenšieho detajlu

Tajomstvo značky McLaren

Filozofia britskej automobilky

McLaren Special Operations na strane druhej, je téma o ktorej sa veľmi nehovorí. Stretnutie zákazníkovej požiadavky a jeho priania je prioritou, a preto ponúkané služby sú predložené klientovi s celým spektrom služieb. Od poradenstva a tímu odborníkov, ktorí kombinujú svoje rozsiahle znalosti s realitou a víziou zhmotnenia každej jednej požiadavky zákazníka, ktorú ešte ani nevyslovil. Stačí ak ju má ako sen vo svojej mysli. Dúfame, že sme vám poskytli ucelenú predstavu o extrémnej túžbe McLaren uspokojiť každú predstavu klienta. Tajomstvo McLaren tkvie v jeho úrovni vypracovania detajlu. Sú to ojedinelé majstovské diela, každý jeden kus, zachytáva svoj príbeh a ťažko nájdete z tej istej série dva identické stroje. Každý jeden automobil je zhmotnená túžba jeho majiteľa, dalo by sa povedať. 

Tajomstvo značky McLaren

X-1 označované ako superSupercar

X-1 je takisto výsledkom práce odborníkov McLaren oddelenia špeciálnych operácií MSO na zákazku divízie McLaren Automotive. Je asi najneobvyklejším modelom celej výroby. Ak už vlastníte McLaren F1, Mercedes McLaren SLR McLaren a 12C - a chcete niečo ešte viac zvláštne, McLaren X-1 je auto pre vás!

Tajomstvo značky McLaren

Nový MP4-12C predný nárazník od McLaren Special Operations

Jedna z prací na ktorých si dal McLaren nesmierne záležať. Vydal nový predný nárazník pre MP4-12C vyvinutý v tovární McLaren Special Operations (MSO), celé oddelenie sa venovalo výlučne tomuto detajlnému projektu. K dispozícii bol ako varianta agresivnejšieho vzhľadu pre oba typy MP4-12C a MP4-12C Spider. 

História a úspech

Tajomstvo značky McLaren

Z čias slávy: Na fotke Lewis Hamilton porovnávajúci Ayrton Senna zo svetových majstrovstiev F1 z roku 1988 a McLaren Mercedes MP4-23. 

O Veľkej trojke ste možno ešte nepočuli. Neoficiálne sa tak nazývajú tímy, ktoré dokázali v rámci šampionátov F1 zvíťaziť viac ako sto krát. McLaren je jej hrdý člen. Značka McLaren ponúka úspešnú značku a okrem toho aj možnosť porsonalizácie vybraného modelu podľa vašich predstáv. Ocenili by ste pri výbere vozidla takéto doladenia? V takom rozsahu ako McLaren ju ponúkajú naozaj len popredné automobilky. McLaren vždy patril a zrejme dlho bude patriť k automobilovej špičke!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Najmladší jazdec sveta má len dva roky!Najmladší jazdec sveta! Malý Piero Pascazio má len 2 roky, jeho prvým slovom bolo auto,...2. Apríl, 2014
02Lapače pohľadov: Kreatívne dizajny karosériíVinylové fólie na autách sú už dlhšiu dobu v móde. Niekto ich považuje za vynikajúci...3. Apríl, 2014
03Ferrari 458 Spider v zlate a najšokujúcejšie úpravy celebrítNedávno sa na internete objavili fotografie Ferrari 458 Spider v zlate. Patrilo jednému...4. Apríl, 2014