Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Superšport na splátky: Delo za 21 800 € mesačne!

Kto by nechcel Pagani Huayra Roadster? Superšport môžeš mať teraz aj na splátky! 26 000 amerických dolárov, v prepočte približne 21 800 eur za toto delo! Úžasné, čo povieš? Má to 1 háčik. To je len suma 1 mesačnej splátky. Najdrahší lízingový program planéty so splátkou vo výške hodnoty tvojho auta. Priprav dokumenty na predaj, k tomu vlastnú obličku! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
20.05.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Najdrahšie mašiny...

Auto-moto zaujímavosti

Superšport môžeš mať aj na splátky! Koľko ťa bude stáť lízing luxusnej mašiny v hodnote 2,2 milióna dolárov?

Superšport na splátky: Delo za 21 800 € mesačne!Zdroj: digitaltrends.com

Superšport na splátky

Hodnota Pagani Huayra je približne 1,4 milióna dolárov. Pagani Huayra Roadster stojí takmer 2-násobok. Žiadne obavy. Pagani ponúka možnosť nákupu na splátky! Kto by nechcel luxusný superšport výnimočných vlastností? Približne 21 800 eur za toto delo! Úžasné, čo povieš? Má to 1 háčik. Je to suma 1 mesačnej splátky!

Lízingový program pre najbohatších ľudí planéty

Pagani Huayra Roadster nie je automobil pre každého. Cena je absurdne vysoká. Výrobca si to veľmi dobre uvedomuje, preto spoločnosť Putnam Leasing ponúka vesmírny lízingový program. Je absolútne neprípustný pre väčšinu vodičov na planéte.

Superšport na splátky: Delo za 21 800 € mesačne!Zdroj: tumblr.com

Najdrahší lízing na svete - Splátka v hodnote tvojho auta

Pagani poteší lízinovým programom len najbohatších z nás. Pre väčšinu ľudí na zemi bude splácanie týchto enormných splátok nedostupným krokom k vlastníctvu vysnívaného superšportu. Pre predstavu, čo znamená dostatočná bonita, schopnosť splácať túto nádhernú mašinu? 

PS: Predám obličku

Ako sa zatváriš, keď zistíš, že za splnenie svojho sna zaplatíš splátku vo výške hodnoty tvojho auta po dobu 60 mesiacov? Inými slovami, budeš splácať 26 000 amerických dolárov, v prepočte približne 21 800 eur mesačne po dobu 5 rokov. Priprav dokumenty na predaj, k tomu vlastnú obličku!

Pagani Huayra Roadster 2018 - interiérZdroj: luxurycarmagazine.com

Hodnota superšportu 2,4 milióna $

Podmienky pre získanie luxusného supešportu nie je jednoduché splniť. To ešte viac dvíha prestíž tejto mašiny. O kvalitách vozidiel značky Pagani kolujú legendy. O extrémne bohatých záujemcov nemá výrobca núdzu. Väčšinu majiteľov neodradí ani extrémne vysoká cena. Pagani Huayra Roadster v hodnote 2,4 milióna dolárov (2,2 milióna amerických dolárov po splatení všetkých splátok) nemá záujem o obyčajných majiteľov. Na oplátku ponúka vozidlo výnimočných jazdných vlastností a luxus, ktorý nedokáže ponúknuť väčšina konkurencie.

Smiech cez slzy

Už stačí vyriešiť iba 3 životné otázky. Nedať syna študovať na univerzitu v USA, predať Audi R8 V10 Plus a zadĺžiť sa na celý život, prípadne predať obrovské letné sídlo v Holandsku. Áno, niektoré rozhodnutia v živote sú do plaču.

Zdroj: motor1.com, automobilemag.com, Putnam Leasing

Video: Najdrahšie mašiny Autosalónu v Ženeve

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA