Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Šialene lacné terénne vozidlo z Ruska: Cena len 2000 €!

ZIS-5 nemá konkurenciu - unikátny vzhľad, parametre + extrémne nízka cena! Jednoduchý dizajn podčiarkuje fakt, že najväčšie nároky boli kladené na terénne vlastnosti a finančnú nenáročnosť. Tento kríženec SUV a traktora ponúka široké možnosti využitia. Šialene lacné terénne vozidlo z Ruska za 2000 € budeš chcieť!

????

rufus v Auto-moto zaujímavosti
10.09.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Šialené vozidlo z...

Auto-moto zaujímavosti

Najlacnejšie off-road sveta pochádza z Ruska. Mohol by byť najlacnejším SUV na svete. Kde však končí a začína čiara medzi lacnými napodobeninami a skutočným SUV s porovnateľnými vlastnosťami, ale cenou stiahnutou na minimum?

ZIS-5

Najlacnejšie SUV

Zabudni na Daciu Duster alebo Renault Kwid s pohonom predných kolies, ktorý zaujal svet lacných off-road mašín pred časom.  Najlacnejší "úlovok" môže byť ešte dostupnejší. Ak hľadáš lacné vozidlo, ktoré zvládne prechod náročným terénom, je tu ďalšia voľba. Schopného adepta na víťaza v katégórii cena vs. výkon "mimo cesty," máš pred očami.

Šialené terénne vozidlo z Ruska za 2000 €: Unikátny vzhľad + parametre!Zdroj: tdsila.ru

Ľahké opravy, jednoduchá konštrukcia

V Rusku, v spoločnosti Spoločnosť Vologdavezdehod vyrobila vozidlo, ktoré prekvapí hneď niekoľkými vlastnosťami. Prvou je vzhľad. ZIS-5 je svojou jednoduchosťou a praktickosťou kostry výbornou voľbou pre tých, ktorí si svoje stroje opravujú sami. To je len ďalšia z výhod jednoduchej mašiny.

Šialené terénne vozidlo z Ruska za 2000 €: Unikátny vzhľad + parametre!Zdroj: tdsila.ru

Jednoduchosť

Celá konštrukcia pripomína radu rýchlych krokov, ktoré viedli k skonštruovaniu celého vozidla. Výrobca si s prípravou a zložitým vývojom nerobil hlavu. Je možné, že tento návrh "išiel von" hneď z prvých konceptov. Vadí to bežnému užívateľovi alebo znižuje funkčnosť vozidla?

Bezpečnosť

Jedinou negatívnou stránkou nedostatočnej karosérie je bezpečnosť. Na druhej strane akú bezpečnosť ponúkajú iné vozidlá v tejto cenovej kategórii?

Šialené terénne vozidlo z Ruska za 2000 €: Unikátny vzhľad + parametre!Zdroj: avito.ru

Pohon

Váha vozidla je okolo 420 až 470 kilogramov. ZIS-5 poháňa čínsky motor Lifan naladený na iba 15 koní. Pozor, ak toto vozidlo niečo skutočne nepotrebuje, je to určite rýchlosť a parametre "odpichu." Výkon na kolesá prenáša 4-stupňová manuálna prevodovka od automobilky VAZ.  

Rozmery + náklad

Rozmerovo nie je ZIS výnimočný. Dĺžka vozidla je 3,2 metra, šírka 1,87 metra a výška 1,45 metra. Prekvapením je aj fakt, že za sedadlom vodiča dokáže odviezť až 0,5 tony nákladu.

Šialené terénne vozidlo z Ruska za 2000 €: Unikátny vzhľad + parametre!Zdroj: avito.ru

Kolesá

Ak potrebuješ obratný automobil, ktorý je dostatočne agilný v teréne a poradí si s rôznymi podmienkami, dobrým nápadom sú balónové kolesá s výrazným vzorom. Tie si poradia s bahnom a nerovným povrchom. ZIS-5 je vybavený hydraulickými brzdami.

Cena len 2 000 €

Spoločný menovateľ dizajnu aj vlastností. Jednoduchosť. Ide predsa o schopnosti a možnosti využitia. O komforte luxusných SUV Mercedesov nemôže a nemusí byť ani reč. O tomto vozidle sa v Rusku vtipkuje ako o Land Roveri Defender bez Defenderu. To, čo táto mašina dokáže, ukáže najlepšie video. Najchutnejšou "čerešničkou vlastností" je cena. ZIS-5 budeš chcieť. Nielen kvôli nízkej cene. Je tvoj len za neuveriteľných 150 000 rubľov, v prepočte menej ako 2 000 eur! Ako hodnotíš pomer ceny a ponúkaných vlastností? Má tento model vysoké šance na úspech na trhu?

Šialené terénne vozidlo z Ruska za 2000 €: Unikátny vzhľad + parametre!Zdroj: avito.ru

Zdroj: tdsila.ru, avito.ru

Video: Šialené vozidlo z Ruska za 2000 eur - ZIS-5

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

0122-tonové monštrum, ktoré lieta: Špeciálna úprava ruského Kamazu do -60 °C!Ako čo najlepšie presunúť ťažký stroj v nehostinných podmienkach a v mínusových teplotách,...4. September, 2018
02Superšportové Audi delo: 680 koní odvezie 480 l nákladu!Nadchádzajúca novinka z Nemecka nemá konkurenciu. Ponúkne brutálne parametre + objemný...8. September, 2018
03Nová Škoda Rapid odhalená: Vision RS zaujme vzhľadom aj parametrami! Nová Škoda Rapid odhalená! Doteraz bola "rapidka" zaujímavá kvôli vlastnostiam. Dizajn už...2. September, 2018