Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Ruský test odolnosti: Podarilo sa zničiť nezničiteľný Mercedes?

Existuje šialenejšia skúška výdrže ako samotné zničenie vozidla? Ruský test vystavil automobil tvrdej skúške odolnosti, aby zistil, či je skutočne nezničiteľný. Aký je výsledok testu? Ako vyzerá smrteľný terén pre nezničiteľný Mercedes? "Ako "géčko" v teste dopadlo? Pozri si celú trasu smrti zachytenú na videu!

rufus v Video sekcia
28.04.2020
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Ruský test...

Video sekcia

Existuje šialenejšia skúška výdrže ako samotné zničenie vozidla? Ruský test vystavil automobil tvrdej skúške odolnosti, aby zistil, či je skutočne nezničiteľný.

Mercedes triedy G

G-class je považovaný za kráľa výdrže a odolnosti. V testoch dosahuje skvelé výsledky a prekvapuje nečakanou odolnosťou. Model označovaný ako nezničiteľný Mercedes bol podrobený tvrdému testovaniu na ruský spôsob, ktoré preverilo reálne vlastnosti a postavilo legendárny Mercedes na hranicu prežitia s cieľom zistenia, či si titul výnimočného lídra nezničiteľných mašín zaslúži. Aký je výsledok testu?

Kat pre súperov segmentu

Súper z Nemecka už dostal na lopatky viaceré monštrá a najsilnejších zástupcov SUV segmentu. Môže za to nečakane obratné telo, odolná konštrukcia a výnimočné parametre, ktoré pozná každý fanúšik off-roadových mašín.

Adrenalín + extrémna odolnosť

Ak sa rozhodneš, že chceš rodinu evakuovať a v období koronavírusu uniknúť ďaleko od civilizácie s výberom tejto mašiny sa priprav na extrémnu dávku adrenalínu. Dobrodružná jazda na palube Mercedesu-Benz triedy G môže začať!

Rusi preverili nezničiteľný Mercedes: Ako to dopadlo? Zdroj: youtube.com/ Black & White Team

Nezničiteľný medveď

Pri prechode terénom je na 100 percent neprehliadnuteľný. Tvoje oči ostanú zavesené na jeho schopnostiach v teréne. V kombinácii so špičkovým vodičským umením je splneným snom zdolávania nedostupného terénu.

Čo dokáže legendárny 4x4 Mercedes-Benz W463?

Pozeráš sa na verziu Mercedesu-Benz W463 pred faceliftom. Tento variant sa skvele hodí do podmienok nespevnených ciest. Vyniká dokonalou kombináciou svetlej výšky a 4x4 pohonu s 3 diferenciálmi.

Rusi preverili nezničiteľný Mercedes: Ako to dopadlo? Zdroj: youtube.com/ Black & White Team

Dostupnejšia cena – ideálny čas na kúpu

V období koronavírusu je práve „géčko“ zaujímavým príkladom klesajúcich cien vozidiel. Ostré „géčko“ s označením W463 je práve teraz oveľa dostupnejšie ako kedykoľvek predtým. Ten pravý čas na kúpu, čo povieš? Ak si kúpu mohykána terénu doteraz nezvažoval, po zhliadnutí videa veľmi pravdepodobne zmeníš názor.

Mercedes-Benz trieda G - Ponuka vozidiel u nás tu. 

Šialená skúška výdrže - Ruský test vystavil automobil smrti, aby zistil, či je Mercedes-Benz G-Class skutočne nezničiteľný.Zdroj: youtube.com/ Black & White Team

Bez špeciálnych pneumatík

Členovia tímu ruských off-road nadšencov Black & White venovali príprave vozidla minimum času a prípravy. Možno ťa prekvapí, že autori testu neobuli stroj do špeciálnych pneumatík. S touto konfiguráciou by zrejme Mercedes nezaznamenal ani jedno zaváhanie v teréne. Nemožno prehliadnuť značný stres zúčastnených členov tímu, ktorý dávku adrenalínu z jazdy hlasno potvrdzujú svojím prejavom. V teste dokonca nepohorel ani dlhší rázvor, keďže svoje sily preverila práve 5-dverová verzia dlhšia ako klasický 3-dverový variant. Ako hodnotíš celkový výkon nezničiteľného Mercedesu? Podeľ sa s nami o svoj názor a postrehy z videa v komentároch.

Sleduj video

Na základe nasledujúcich záberov pochopíš vysokú métu, akú nastavuje konkurencii. Takmer určite budeš video sledovať so zatajeným dychom. Ako vyzerá smrteľný terén pre nezničiteľný Mercedes? "Ako "géčko" v teste dopadlo? Pozri si celú trasu smrti zachytenú na videu!

Zdroj: yandex.ruBlack and White Team@Youtube

Video: Ruský test odolnosti nezničiteľného Mercedesu

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01BMW ako nové po 23 rokoch - Rarita z Poľska s nájazdom 255 km! Nemecká kultovka sa na inzertných portáloch v zachovalom stave objavuje sporadicky....14. Apríl, 2020
02430-koňová rarita: Nezničiteľný Mercedes s motorom 6,0 l V12!Nezničiteľný Mercedes-Benz 190 dostal V12 motor s objemom 6,0 l! Mercedes 190 V12 projekt...8. Apríl, 2020
03Video: Nikdy neskúšaj vybrzďovať kamión!Snažíš sa na cestách "dať príučku" vodičom, ktorí nerešpektujú zákony a nariadenia? Bez...10. Apríl, 2020