Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Rebel TRX Concept: 585 koní na trhanie terénu!

Obrovské 37-palcové pneumatiky, pohľady priťahujúce dizajnové prevedenie v kombinácii so zaujímavými technickými parametrami sú zárukou, že sa pozeráme na stroj, ktorý si zaslúži pozornosť! Čo dokáže brutálny Dodge Ram Rebel TRX s výkonom až 585 koní v teréne! Sleduj stroj odsúdený na úspech!

rufus v Video sekcia
06.11.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video test: Čo dokáže Ram...

Video sekcia

Dodge pri plánovaní pick-upu Ram Rebel TRX stavil na skupinu náročných zákazníkov, ktorí vyžadujú od svojho stroja naozaj poriadne výsledky a extrémnu priechodnosť. Pripravil pre nich stroj, ktorý zaujme už na prvý pohľad! Zatiaľ ho Dodge predstavil ako koncept, všetko však nasvedčuje tomu, že „ohnivý obor“ má všetky predpoklady na to stať sa svetovou jednotkou v kategórii ostrých pick-upov!

Rebel TRX ConceptZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Mercedes vs. Dodge vs. Ford Raptor

Pred pár dňami predstavená prémiová rada pick-upov od Mercedesu pravdepodobne reaguje na úspech aký strhol pri svojom predstavení koncept Rebel TRX. Veľa sa hovorí o ďalšej konkurencii v podobe príchodu nového Fordu Raptor. Kategória veľkých, výkonných strojov vozidiel ožíva a pripravujú sa na to aj jednotlivé automobilky. Honbe za najväčším strojom podľahli aj najväčší výrobcovia a treba uznať, že Dodge Ram Rebel je naozaj obrovský a bezpochýb zaujme!

Rebel TRX ConceptZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Príliš veľa plastu

Čo je charakteristické pre obrovské pick-upy? Sme zvyknutí na niekedy až prehnané použitie chrómu. Chrómový povrch jednoducho trhá dych aj pozornosť. Paradoxne tento koncept dal prednosť využitiu plastových prvkov. Pozornosť na seba strháva aj tak, ale čo sa týka celkového dojmu, uberá mu to na kráse!

Rebel TRX ConceptZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Obrovské 37-palcové kolesá!

Naopak impozantný dojem podčiarkuje o 33 centimetrov zvýšená svetlá výška vozidla a obrovské až 37-palcové kolesá, ktoré sa tak často nevidia! Systém náprav sa môže pochváliť elektronicky riadeným diferenciálom a 15 palcovými brzdnými kotúčmi so šesťpiestikovými strmeňmi, ktoré sú použité na oboch nápravách.

Rebel TRX ConceptZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zaujímavé prvky 

Nečakaným prekvapením je semišová úprava interiéru skombinovaná s kožou. Efektné je aj kontrastné prešívanie, ktoré dodáva interiéru ten správny farebný „šmrnc.“ O bezpečnosť pasažierov sa postarajú kvalitné šesťbodové bezpečnostné pásy. Netradičným doplnkom je osadenie textilných pútok, ktoré nahrádzajú klasické otváranie pomocou kľučiek.

Rebel TRX Concept - InteriérZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Koncept RAM Rebel TRX

Tento brutálny stroj poháňa 6,2-litrový V8 motor s výkonom až 585 koní / 430 kW! Výkon je na kolesá prenášaný osemstupňovým automatom TorqueFlite. Koncept vznikol pri príležitosti populárnej akcie „State Fair Texase,“ kde sa uskutoční aj premiéra konceptu. Koncept Ram Rebel určite uvidíme čoskoro v produkcii!

Rebel TRX Concept Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Sleduj video z testu!

Obrovské 37-palcové pneumatiky, pohľady priťahujúce dizajnové prevedenie v kombinácii so zaujímavými technickými parametrami sú zárukou, že sa pozeráme na stroj, ktorý si zaslúži pozornosť! Čo dokáže brutálny Dodge Ram Rebel TRX s výkonom až 585 koní v teréne? Sleduj perfektné video z testu! 

Rebel TRX Concept Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj: autoblog.com, maxim.com

Video test: Čo dokáže Ram Rebel TRX?

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Nový pick-up Mercedesu ťa zdvihne zo stoličky!Pick-upy sú považované za automobily prevažne na pracovné účely. Aj keď sú najviac obľúbené...2. November, 2016
02Aston Martin rýchlejší ako F1: Z nuly na 320 km/h za 10 sekúnd!Keď sa pri vývoji spojí Aston Martin s jednou z najúspešnejších závodných stajní F1-tky,...24. Október, 2016
03Najdrahšie Ferrari všetkých čias? Karbónové Ferrari F12 Caballeria!Čo sa stane keď si známy superšport vezme „do parády“ neznáma spoločnosť špecializovaná na...4. November, 2016