Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Raritná Škoda Felicia: Na predaj za 5 700 €!

Jeden z najobľúbenejších modelov. Škoda Felicia. Zub času však z úspešného modelu spravil raritu, ktorú na našich cestách vidieť len skutočne výnimočne. Zachovalé staršie kusy v dobrom technickom stave sú medzi zberateľmi nesmierne cenené. O to viac, ak sa jedná o netradičnú verziu. Raritná Škoda Felicia v žltej koži na predaj za 5 700 €!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
08.05.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Škoda Felicia Fun -...

Auto-moto zaujímavosti

Jeden z najobľúbenejších modelov. Škoda Felicia. Zub času však z úspešného modelu spravil raritu, ktorú na našich cestách vidieť len skutočne výnimočne. Zachovalé staršie kusy v dobrom technickom stave sú medzi zberateľmi nesmierne cenené. O to viac, ak sa jedná o netradičnú verziu.

Škoda Felicia Fun - pick upZdroj: skoda-storyboard.com

Sláva po 17 rokoch

Škoda Felicia sa vyrábala v minulom a na prelome tohto tisícročia. Od času, kedy z výrobnej linky zišiel posledný kus, uplynulo už 17 rokov. Medzi najobľúbenejšie varianty patrila Škoda Felicia hatchback a combi.

Netradičný pick-up Škody

Priestor na trhu však dostali aj úžitkové verzie. Záujem verejnosti si získal netradičný model Škoda Felicia Fun. Pri pohľade na automobil s nákladnou korbou už môžeš tušiť, že sa pozeráš na limitovanú edíciu Škody Felicia, ktorá sa stala dlhoročným terčom zberateľov z celého sveta.

Unikát na predaj

Škoda Felicia Fun bola raritou už v období, keď sa tieto stroje preháňali po cestách. Nezvyčajná verzia pick-up sa na cestách často neobjavovala ani v minulosti. Tento konkrétny exemplár prežil až dodnes. Objavil sa na predaj na inzertnom portáli. Zaujme hneď na prvý pohľad!

Limitovaná edícia

Bežných verzií Škody Felicia behalo po našich cestách viac ako 1,4 miliónov kusov. V limitovanej edícii pick-up ich bolo od roku 1997 do roku 2000 vyrobených len 4 216 kusov. Ide o limitovanú edíciu, ktorej zvláštnosťou nie je len neobyčajný vzhľad.

Škoda Felicia - pick-up Zdroj: skoda-storyboard.com

Pohon

Výkon zabezpečuje 1.6 MPi motor disponujúci parametrami 55 kW, 75 koní. Čo sa týka spotreby, rekordy sa nekonajú. Obyčajný parameter spotreby 7,5 l na 100 km jazdy ústa asi nikomu neotvorí. Predaju napriek tomu tento parameter vôbec neuškodí.  

Doplnky

Pod kapotu veľa zázrakov nečakaj. Zaujímavé vybavenie však, vzhľadom na vek vozidla, rozhodne poteší a prekvapí. Medzi ponúkané systémy patrí ABS, elektrické ovládanie spätných zrkadiel, centrálne zamykanie, posilňovač riadenia alebo CD prehrávač.

Škoda Felicia Fun pre 4 osoby

Zvláštny automobil poskytuje pasažierom nielen nezvyčajné doplnky. Kabína je 2-miestna. V prípade potreby sa dá zväčšiť. Škoda Felicia Fun tak môže odviezť až 4 pasažierov. Farebná pestrosť a možnosť rozloženia 2. radu sedadiel robia z tohto modelu ojedinelý „kabriolet.“ Predaj tejto „chuťovky“ ti môže neskôr zarobiť zaujímavé peniaze.

Raritná Škoda Felicia pick-up: Na predaj za 5 700 €!Zdroj: skoda-storyboard.com

Nájazd + Dobrý technický stav

Najzaujímavejšou vlastnosťou tejto starej Škody je extrémne zachovalý „zdravotný“ stav. Technický vek vozidla je vysoký. Pick-up za svoj život najazdil 199 000 kilometrov. Napriek tomuto číslu zapôsobí prekvapivo dobrým technickým stavom.

Interiér po prerábke ako nový

Automobil sa momentálne nachádza v Rumunsku u brata inzerenta. Podľa slov majiteľa, výborný stav vozidla dopĺňa interiér. Je ako nový, po kompletnej prerábke. Kedy naposledy si natrafil na Škodu Felicia s interiérom v žltej koži?

Cena 5 700 €

Plne funkčný automobil v dobrom technickom stave je na predaj na nemeckom inzertnom portáli za cenu 5 700 €! 18-ročná Škoda Felicia Fun nie je lacný artikel, pamätaj však na to, že cena tohto unikátu bude ďalej rásť! Hodnotíš kúpu zaujímavého unikátu ako dobrú investíciu? Je podľa teba cena vzhľadom na stav a parametre vozidla adekvátne vysoká?

Zdroj: skoda-storyboard.com, mobile.de, parking.com

Video: Škoda Felicia Fun - pick up

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Stop zahmlievaniu skla: Funguje to, len 1 surovina!Ako zabrániť zahmlievaniu skla? Nečakaný spôsob, ktorý 100% funguje! Nebudeš veriť, že si...4. Máj, 2018
02Škoda Favorit za 4 000 €: Ako nová na predaj v ČR!Netradičná Škoda s unikátnym pohonom v limitovanom množstve? Elektromobil Škody, veľká...14. Máj, 2018
03Ostrý súboj: 608-koňové BMW vs. AMG a Audi RS6 Avant!Súboj, v ktorom Mercedes-Benz C63S AMG a Audi RS6 Avant, nemajú šancu? Kto sa stane víťazom...10. Máj, 2018