Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Rarita s podpisom Paula Walkera: Na predaj VW Jetta z Rýchlo a zbesilo!

Ak chceš vlastniť výnimočný stroj s filmovou históriou, zbystri pozornosť. Hodnota mašiny z filmu Rýchlo a zbesilo? Hodnota raritného VW bude rásť. Máš na účte dostatočné množstvo peňazí?  S kúpou filmovej hviezdy s podpisom Paula Walkera neváhaj!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
12.12.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Wiz Khalifa - See...

Auto-moto zaujímavosti

Akú zberateľskú hodnotu môže mať  slávna mašina z filmu Rýchlo a zbesilo? Hodnota raritného VW bude časom rásť.  Ak chceš vlastniť výnimočný stroj s filmovou históriou, zbystri pozornosť!

Rarita s podpisom Paula Walkera: Na predaj VW Jetta z Rýchlo a zbesilo!Zdroj: racingnews.co

Rarita na predaj

Rarita, s pravým podpisom Paula Walkera, sa objavila v ponuke vozidiel na predaj len nedávno. Ponuka má už na konte množstvo zhliadnutí. Máš na účte dostatočné množstvo peňazí?  S kúpou filmovej hviezdy s podpisom Paula Walkera neváhaj!

VW Jetta vo filme Rýchlo a zbesiloZdroj: gifs.com

Hodnota hviezdy z Rýchlo a zbesilo

Ponuka podobného exemplára s "hereckým pozadím" sa nevidí často. Legenda úspešného filmového trháka je veľkým lákadlom nielen pre zberateľov. Zaujímavý je aj očakávaný nárast hodnoty tohto výnimočného vozidla.

1995 VOLKSWAGEN JETTA Zdroj: barrett-jackson.com

Aktuálna šanca stať sa novým majiteľom

Ponuka hovorí o aktuálnom predaji, nový majiteľ si svoj stroj bude môcť  prebrať už na konci januára 2019. Netreba hádať, dominantný VW Jetta bude pravdepodobne súčasťou vozového parku solventného majiteľa. 

Rarita s podpisom Paula Walkera: Na predaj VW Jetta z Rýchlo a zbesilo!Zdroj: autoevolution.com

VW Jetta ročník 1995

Vo filme si zahral automobil patriaci postave mechanika, Jesseho. Postavu stvárnil herec Chad Lindberg.  Krásny automobil s netradičnou úpravou je "narodený" v roku 1995. V populárnej scéne Jetta prehráva v súboji s upravenou Hondou S2000. Možnou príčinou sú práve minimálne úpravy techniky.

1995 VOLKSWAGEN JETTA Zdroj: barrett-jackson.com

Parametre výkonu

Výkon zabezpečuje 2-litrový štvorvalec. Tu sa však oplatí zastaviť. Nie je to obyčajný 2-litrový 4-valec s pohonom predných kolies. Napriek tomu, že neprešiel úpravou, je výnimočný a mimoriadne spoľahlivý. V tých rokoch bol v USA jedným z najpopulárnejších agregátov. Výkon  prenáša na kolesá spoľahlivá 4-stupňová automatická prevodovka. 

1995 VOLKSWAGEN JETTA Zdroj: autoevolution.com

Úpravy

Motor zostal na hodnotách štandardného agregátu. Úpravy sa dočkali blatníky, zadné krídlo, nárazníky. Pozornosť upútajú aj veľké 7-lúčové disky bielej farby. Milovníka hudby poteší kvalitný zvuk, ktorý zabezpečuje audio-sústava. Ak by to posádke nestačilo, k dispozícii je aj zabudovaná herná konzola. Pasažieri sa premenia na hráčov a môžu hrať hry na Playstation 2.

1995 VOLKSWAGEN JETTA Zdroj: autoevolution.com

História vozidla

Ako sa vozidlo dostalo na inzertný portál? Od roku 2002 patril automobil hercovi Frankiemu Munizovi. Automobil kúpil pred 16 rokmi za neuveriteľnú sumu 100 000 amerických dolárov.

VW Jetta z filmu Rýchlo a zbesilo je na predaj!Zdroj: racingnews.co

Podpis Paula Walkera

Ako čerešnička na torte je súčasťou výbavy aj ďalší prvok s nevyčísliteľnou hodnotou. Automobil je podpísaný Chadom Lindbergom a zosnulým slávnym hercom, Paulom Walkerom. Biely Volkswagen zmení majiteľa pri príležitosti januárovej aukcie Scottsdale 2016. Cenný exemplár sa objavil v ponuke známej aukčnej spoločnosti Barrett-Jackson. Za koľko sa vydraží? Suma bude podľa predpokladu poriadne šťavnatá. Trúfneš si  tipnúť skutočnú predajnú cenu bielej strely z Rýchlo a zbesilo? 

Zdroj: autoevolution.com, barrett-jackson.com

Video: VW Jetta vo filme Rýchlo a zbesilo

Video: Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Ako často meniť motorový olej? Výmena po 32 000 km (ne)stačí!Dokáže olej ochrániť motor pošas nájazdu takmer 40 000 km? Zavádzajú výrobcovia motorových...4. December, 2018
02Reklama na Lexus valcuje internet: Trvá 1 minútu, zimomriavky zaručené!Emócie v reklame sú rovnako dôležité ako produkt. Lexus veľmi dobre vie, ako...6. December, 2018
03BMW E46 3 Touring lacno: 228-koňové combi za 160 eur! BMW rad 3 so spoľahlivým 3-litrovým 6-valcom pod kapotou. Nájazd 278 000 km + rekordne...8. December, 2018