Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Rarita na predaj: Posledné Audi S8 s automatom, faxom a VHS

Posledné Audi S8 s manuálnou prevodovkou - fax, prehrávač VHS a Nokia telefón ako bonus! Jediné, čo chýba je automat na kávu. Za to je však automatom dokonalosti pre náročných zákazníkov svoje doby. Top vychytávky skombinované so štýlovým zážitkom jazdy s automatom sú neodolatelné nielen pre milovníkov výnimočných mašín. Čo ponúka zaujímavý exemplár limuzíny, ktorý sa objavil v ponuke áut na predaj? Cena je prekvapením. Raritné Audi S8 za koľko? 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
02.08.2020
Diskusia:
Sledujte nás na:

Audi S8 rarita - fax, VHS...

Auto-moto zaujímavosti

Nenechaj sa pomýliť názvom Rarita na predaj: Posledné Audi S8 s automatom, faxom a VHS. Práve fakt, že je automatická prevodovka nahradená manuálnou je najväčším plusom modelu. Chyba v nadpise je zámerná. Jediné, čo chýba staršimu delu s kruhmi v znaku je automat na kávu. Za to je však automatom dokonalosti pre náročných zákazníkov svoje doby. A svojich obdivovateľov si nájde aj dnes. Pochybuješ? Čo ponúka zaujímavý exemplár, ktorý sa objavil v ponuke áut na predaj? 

Dokonalý aj bez automatu (na kávu) :)

Vozidlo s hmotnosťou 1 795 kg ponúka netradičný viac ako štýlový zážitok z jazdy. Prehrávač VHS, fax, mini TV a iné „prekvapenia“ sú na palube dobovej limuzíny viac ako výnimočné aj po dvoch dekádach od výroby. Podobné vychytávky už na trhu veľa dodnes funkčných automobilov neponúka. Posledné Audi S8 s automatickou prevodovkou chceš vidieť. Je dokonalé aj bez spomínaného "automatu." :)

Posledné Audi S8 s automatickou prevodovkou - fax a VHS ako bonusZdroj: mobile.de

Fax a VHS ako bonus

Tento model dokázal konkurovať ostrým nemeckým rivalom. Špeciál pre náročných vodičov ponúkal výnimočný zážitok z jazdy. Ten skvele dopĺňali zaujímavé prvky výbavy. Zachovalý technický stav, niekoľko škrabancov a minimálne škody spôsobené pôsobením zubu času. Čo viac si možno priať pri ikonickej legende?

Vychytávky na palube

Čalúnenie interiéru je vyhotovené z kože v béžovej a čiernej farbe. Zákazník, ktorý tento stroj využíval pre špeciálne účely a potreboval „vypustiť paru“ medzi dôležitými jednaniami a stretnutiami, dostal všetko po čom túžil. Audiosystém od Bose a Blaupunktu alebo solárny panel v strešnom okne patria k netypickým riešeniam, ktoré sa aj dnes vidia len výnimočne.

Audi S8 limuzína s automatom, faxom a VHS - interiérZdroj: mobile.de

Manuálne riadenie

Pri zážitkovej jazde určite nechceš byť obmedzený používaním 2 pedálov. Manuálne radenie je pre najvýkonnejšie variantu S8 4,2 quattro jednou zo srdcoviek, ktorých sa ani v minulosti najlepšie vyhotovenia modelov nehodlali vzdávať.  

Posledné Audi S8 s automatickou prevodovkou - fax a VHS ako bonusZdroj: mobile.de

4x4 pohon, 360 koní

Výkon 4,2 litra pochádza z atmosférického 8-valca, ktorý disponuje výkonom 250 kW, 360 koní a 410 Nm krútiaceho momentu. Nemožno nespomenúť využitie pohonu všetkých kolies. Možno by za hodnoty akcelerácie dnes nebol lídrom na trati. Pôsobivé radenie však zvládlo akceleráciu z 0 na 100 km/h za 5,5 sekundy. Zaujíma ťa maximálna rýchlosť? Tá je obmedzená na slušných 250 km/h.

Rarita ako investícia

Napriek nepomeru toho, čo ponúka, sa vďaka výnimočnosti a možnému nárastu ceny, môže stať zaujímavým artiklom v otázke investície. Akú úroveň pohodlia ponúka s ohľadom na konkurenčné vozidlá? Prekvapivú s ohľadom na rok výroby! Béžová, čierna koža v interiéri a ostatné prvky výbavy si pýtajú pozornosť. Posúď sám.

Posledné Audi S8 s automatickou prevodovkou - fax a VHS ako bonusZdroj: mobile.de

Nájazd 127 000 km - Cena?

Cena je prekvapením. Raritné Audi S8 za koľko? Vozidlo s rokom výroby 1999 s nájazdom 127 000 kilometrov je na predaj za 29 900 eur. Zaujímavý hosť každej automobilovej výstavy a akcie je jedinečnou atrakciou, ktorá vzbudí pozornosť všade tam, kde sa objaví. Ako sa ti tento skvost na kolesách z dôb dávno minulých páči? Ktoré vlastnosti vozidla by si ako nový majiteľ zmenil? Podeľ sa s nami o svoj názor v komentároch. 

Cena          29 990 €      
Možnosti financovania online pôžička
Kategória limuzína
Najazdené kilometre  1266464 km
Výkon 265 kW (360 k)
Druh paliva benzín
Priemerná spotreba 13,9 l / 100 km (kombinované)
Spotreba mesto 21,0 l / 100 km
Spotreba mimomestská 9,9 l / 100 km 
Emisie CO₂  334 g / km (kombinované)
Počet miest 5
Počet dverí 4 / 5

Prevodovka                 

manuálna                 
Prvá registrácia 10/1999
Klimatizácia áno
Parkovací asistent vpredu, vzadu
Airbagy predné, bočné a iné airbagy
Farba (výrobca)  tmavá čierna
Farba  čierna metalíza
Farba kože v interiéri béžová

Zdroj: Mobile.de

Audi S8 rarita - fax, VHS + manuálna prevodovka

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Nový systém prideľovania EČV: Ako vieme po novom ušetriť? Slovensko je 1 z 3 štátov, kde evidenciu vozidiel rieši polícia. V iných štátoch túto...30. Júl, 2020
02Najlacnejšia Dacia: Čínska óda na (ne)dokonalosť pod 10 000 eurDacia Spring neskrýva japonské korene. Model označený ako "jar" ponuky je...12. August, 2020
03Elektromobil za 9,9 € za mesiac alebo zadarmo na 2 rokyPredaj a prenájom automobilov v súčasnej situácii spojenej s koronavírusom zaznamenáva...22. Júl, 2020