Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Prvá vizualizácia nového SUV Škody pre 7 cestujúcich!

Škoda odhalila svoju novú dizajnovú štúdiu. Označenia SUV a Vision S predpovedajú väčšie rozmery v porovnaní s modelom Yeti. Vozidlo sa bude vyznačovať priestranným interiérom s 3 radmi sedadiel, ktoré poskytnú dostatok priestoru až pre 7 cestujúcich! Pozri si vizualizáciu nového "veľkého" konceptu Škody na vlastné oči! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
03.02.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

Prvá vizualizácia nového...

Auto-moto zaujímavosti

Prvá vizualizácia

Škoda odhalila svoju novú dizajnovú štúdiu. Pozri si vizualizáciu nového "veľkého" konceptu Škody na vlastné oči!

Prvé vizualizácie nového SUV ŠkodyZdroj: skoda-auto.cz

Podoba so Superbom

Štýl si zrejme "požičala" od nedávno predstavenej Škody Superb, ktorá sa vyznamenala výbornými ohlasmi na dizajn. Mladoboleslavská automobilka sa tak rozhodla staviť na dizajnové prevedenie, ktoré sa osvedčilo. Zdá sa, že môžeme napäto čakať na oficiálne predstavenie ďalšieho úspešného modelu!

Prvé vizualizácie nového SUV ŠkodyZdroj: skoda-auto.cz

Exteriér

Na prvých vizualizáciách pôsobí odvážnym dojmom, dizajn sa vyznačuje ostrejšími záhybmi a použitím agresívnejších uhlov ako u "starého" modelu.

Väčší ako Yeti

Označenia SUV a Vision S predpovedajú väčšie rozmery v porovnaní s modelom Yeti. Koncepčná vízia "Vision S" by mala predpovedať uberanie dizajnu a parametrov budúcich modelov.

Prvé vizualizácie nového SUV ŠkodyZdroj: skoda-auto.cz

Rozmery a konkurencia

Čo sa týka rozmerov, pôjde o vozidlo o dĺžke 4700 milimetrov, šírke 1910 milimetrov a výške 1680 milimetrov. Nové SUV má konkurovať  silným súperom, Nissanu Qashqai a Kii Sorento.

Prvé vizualizácie nového SUV ŠkodyZdroj: skoda-auto.cz

Interiér

Škoda podľa neoficiálnych informácii uvádza, že sa vozidlo bude vyznačovať priestranným interiérom, s 3 radmi sedadiel, ktoré poskytnú dostatok priestoru pre 7 cestujúcich! 

Vzhľad Škody Kodiak

Štúdia s označením "Vision S" by mala predpovedať výzor favorita ohlásených modelov značky. Má byť "predzvesťou" výzoru veľkého SUV, ktoré bude niesť názov Kodiak. SUV Kodiak bude používať zmenšenú verziu platformy nového Volkswagenu Tiguan.

SUV Kodiak bude používať zmenšenú verziu platformy nového Volkswagenu TiguanZdroj: skoda-auto.cz

Ako bude vyzerať nové SUV?

Predbežná vízia novej Škody, ktorej presnejšej vizuálnej podoby sa dočkáme už o mesiac na autosalóne v Ženeve, je tu. Zatiaľ nevieme ako bude vyzerať nové "veľké SUV" vo výrobe. Dá sa však počítať s tým, že vzbudí veľkú vlnu záujmu nielen u fanúšikov tohto typu vozidla. 

Ako bude vyzerať nové SUV Škody?Zdroj: skoda-auto.cz

7-miest na sedenie

Ako hodnotíš predbežnú podobu dizajnového prevedenia? Myslíš, že bude mať podobný úspech ako predchádzajúce modely Škoda? Páči sa ti 7-miestne riešenie? 

Ako bude vyzerať nové SUV Škody?Zdroj: skoda-auto.cz

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku 

Zdroj: skoda-auto.cz

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Dacia Duster vs. tank!Existuje vôbec SUV schopné zvládnuť skutočne náročný terén? Akú náročnosť máme na mysli? Čo...31. Január, 2016
0220 metrov snehu v Japonsku: Zlaté Slovensko! *VtipObyvatelia japonskej Tateyamy sú na, viac ako bohatú, snehovú nádielku zvyknutí. Extrémna...31. Január, 2016