Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Práca snov: Milionár ponúka 45 000 € za cestovanie okolo sveta!

Zárobok 50 000 amerických dolárov, v prepočte približne 45 000 eur ti zaplatí milionár za cestovanie po celom svete. Mimoriadne lákavá ponuka nie je od klasického zbohatlíka. Matta vyhodili z vysokej školy už po 2 týždňoch. Podnikať začal potom, čo skončil v 3. zamestnaní, kde sa živil manuálnou prácou. Teraz je svojím vlastným šéfom, a zarobí 122 000 amerických dolárov za mesiac. Nenechaj si ujsť ponuku mladého milionára, ktorá sa neodmieta!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
06.04.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Práca snov -...

Auto-moto zaujímavosti

Najlepšia práca na svete ponúka neuveriteľne šťavnatú odmenu. Za chodenie po luxusných hoteloch po celom svete zarobíš poriadny "balík" peňazí. Určite sa chceš dozvedieť viac.

Práca snov: Milionár ponúka 50 000 $ za cestovanie okolo sveta!Zdroj: youtube.com/ Bla Bla 1

45 000 € za cestovanie okolo sveta

Zárobok 50 000 amerických dolárov, v prepočte približne 45 000 eur ti zaplatí mladý 26-ročný milionár z Austrálie za cestovanie po celom svete. Mimoriadne lákavá ponuka nie je od klasického zbohatlíka. Nenechaj si ujsť netradičnú ponuku od mladého milionára!

Zaujímavé fakty

Ak očakávaš, že je Matthew z lepších pomerov a k majetku a podnikaniu prišiel vďaka bohatej rodine, si na omyle. Matthew Lepre sa presťahoval zo Sydney do Melbourne, aby začal svoje vysokoškolské štúdium a zabezpečil matke, ktorá bola samoživiteľka, Sníval o lepšom živote, flexibilnej prác, ktorá mu umožní cestovať po celom svete.

45 000 € za cestovanie okolo sveta - Mimoriadne zaujímavá ponuka pre teba!Zdroj: youtube.com / bla bla 1

Zárobok 122 000 $

26-ročný pracoval v továrni na stohovanie krabíc, v prístave pri vykládke, počas víkendov pracoval na farme. Matta vyhodili z vysokej školy už po 2 týždňoch. Podnikať začal potom, čo skončil s 3 zamestnaniami, kde sa živil manuálnou prácou. Rady čerpal od najlepších odborníkov v obore, dnes sám radí začínajúcim podnikateľom. Teraz je svojím vlastným šéfom, a zarobí 122 000 amerických dolárov za mesiac!

Práca snov

Autor zaujímavého inzerátu veľmi presne vie, čo musí zvládať výnimočný kandidát na túto lukratívnu pracovnú ponuku. Ponuka je vhodná pre skúsených cestovateľov a milovníkov luxusu. Spĺňaš predpoklady pre prácu snov?

45 000 € za cestovanie okolo sveta - Mimoriadne zaujímavá ponuka pre teba!Zdroj: youtube.com/ Bla Bla 1

Požiadavky na ideálneho kandidáta

Aké zručnosti potrebuješ, ak sa chceš stať ideálnym uchádzačom o túto lákavú prácu? Matthew svoje požiadavky presne špecifikoval.

• Schopnosť zvládať viac úloh.

• Vedieť si naplánovať a usporiadať cestovné trasy pre vnútroštátne a medzinárodné cesty a lety.

• Skvelé počítačové zručnosti.

• Silné znalosti v oblasti sociálnych sietí a kanálov komunikácie na internete.

• Vynikajúce organizačné schopnosti.

• Schopnosť výborne sa prezentovať v spoločnosti.

• Vynikajúca pozornosť venovaná detailom.

• Ochota pracovať v plnom nasadení počas náročných ciest.

• Platný cestovný pas najmenej 12 mesiacov.

• Proaktívny prístup k práci.

• Byť veľmi, ale skutočne veľmi presný a dodržiavať stanovený plán.

Ideálny kandidát

Očakáva sa, že bude o "prácu snov" opodstatnený záujem. Alebo radšej ostaneš v pozícii predavača alebo zamestnanca v štátnej správe? Treba uznať, že presne toto je ponuka, o ktorej sníva väčšina z nás. Koľkí však máme skutočne tie správne predpoklady pre túto pracovnú pozíciu?

Práca snov: Milionár ponúka 50 000 $ za cestovanie okolo sveta!Zdroj: youtube.com/Matt Lepre

Kontaktný formulár

Ak máš skutočný záujem o túto pozíciu, mladý milionár má na prijímanie žiadostí vytvorený špeciálny formulár. Nájdeš ho na tejto adrese https://ecomwarrioracademy.com/we-are-hiring/. To je ďalší dôvod, prečo s odpoveďou na ponuku, ktorá sa neodmieta, odpovedať, čo najskôr.

Silné motory a adrenalín zaručený

To sa úzko spája s vášňou pre luxusné mašiny. Silných motorov a adrenalínu bude v príbehu ideálneho kandidáta na túto prácu viac ako dosť.  Aj takéto ponuky sú tu pre tých, ktorí majú odvahu prijať výzvu. Trúfneš si prijať výzvu a máš potrebné predpoklady na 1 z najzaujímavejších ponúk na svete? Neváhaj a nenechaj si ujsť ponuku od mladého milionára! Vieš o inej ponuke práce snov? Podeľ sa s nami o svoj názor na tento druh práce v komentároch.

Zdroj: matthewlepre.com, worldofbuzz.comdailymail.co.uk, ecomwarrioracademy.com pracovná ponukakniha mladého milionára

Viac informácií: instagram@MatthewLepre

Video: Práca snov - Zárobok 50 000 dolárov za cestovanie okolo sveta!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Cestný pirát z Poľska - zodpovedný za smrť Slováka: Na slobode na kauciu!30. septembra 2018 sa stala na Orave nehoda s tragickým koncom. Smrť nevinného vodiča majú...30. Marec, 2019
02Putinov Kalašnikov: Maximálka 250 km/h, 100 km/h za 3,5 s.!Hmotnosť 510 kg, motor s výkonom 110 kW a krútiacim momentom 180 Nm. Dokonalý dizajn +...2. Apríl, 2019
03186 kontrol za 6 mesiacov: Mladý vodič sa s policajtmi vysporiadal po svojom! Tento mladý 23-ročný vodič luxusného BMW má toľko zážitkov s policajtmi, že by mohol o ich...8. Apríl, 2019