Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Pomsta vodiča: Šéfove Ferrari prešiel kamiónom!

Pomsta šéfovi - Ako najlepšie zničiť Ferrari? Kamiónom! Čo dokáže nahnevaný zamestnanec? Stačí 1 sekunda, aby stratil nervy a škoda môže byť nielen finančná. Majiteľovi superšportu spôsobil celkom určite aj duševnú ujmu, jeho mašina to už "nerozchodí." Čo ostalo zo superšportu, ktorý skončil pod kolesami kamiónu? Nikdy neriskuj odplatu a nerozhnevaj si kamiónistu!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
22.06.2020
Diskusia:
Sledujte nás na:

Zamestnanec prešiel šéfove...

Auto-moto zaujímavosti

Pomsta šéfovi - Ako najlepšie zničiť Ferrari? Kamiónom! Čo ostalo zo superšportu, ktorý skončil pod kolesami kamiónu? Nikdy neriskuj odplatu a nerozhnevaj si kamiónistu!

Pomsta šéfovi - Ako najlepšie zničiť jeho Ferrari? Kamiónom!Zdroj: carscoops.com

Čo dokáže nahnevaný zamestnanec?

Stačí 1 sekunda, aby najatý vodič stratil nervy a škoda môže byť nielen finančná. Majiteľovi superšportu spôsobil vodič kamióna celkom určite aj duševnú ujmu. Jeho mašina to už "nerozchodí." Pri pohľade na zverejnené zábery možno predpokladať, že sa jedná o posledné zábery jeho 4-kolesového miláčika.

Prekvapivá zápletka

Incident sa odohral v USA ešte v máji. Odvtedy prebieha vyšetrovanie, ktoré prinieslo zvrat v prípade. Vykonávateľom „popravy“ superšportu bol vodič, ktorý nastúpil do spoločnosti len 4 dni pred udalosťou. Krátkodobý zamestnanec sa údajne takto vyznamenal  po tom, čo dostal stroj s rokom výroby 2019. Namiesto toho žiadal o vozidlo vyrobené v roku 2020.

Detaily incidentu

Keď sa tak nestalo, začal vyvádzať a jeho reakcia skončila neveselým výsledkom na fotkách. Po odpracovaní pracovného dňa mu šéf firmy oznámil, že už jeho služby nebude potrebovať a vyplatil všetky záväzky a mzdu na základe odpracovanej doby. Celá situácia vyvrcholila v momente, keď sa vodič majiteľa firmy spýtal, či je zaparkované biele Ferrari jeho. Po kladnej odpovedi vodič odvetil niečo v zmysle odplaty za to, čo sa stane po tom, čo s ním šéf zametá. Nastúpil do ťahača a športové vozidlo doslova rozdrtil pod kolesami. Celá situácia vyvrcholila bitkou.

Pomsta šéfovi - Ako najlepšie zničiť jeho Ferrari? Kamiónom!Zdroj: facebook/United Truckers

Trestné stíhanie za poškodzovanie cudzej veci

Krátko na to bol hlavný aktér príbehu zadržaný políciou. Má na krku trestné stíhanie pre poškodzovanie cudzej veci. Podľa nových zistení teda dôvodom skratu vodiča nebolo nevyplatenie mzdy. Chyba zo strany vodiča sa nezaobíde bez následkov.

Následky skratového jednania

Podľa nových skutočností prípadu vodiča vyprovokoval fakt, že dostal starší typ kamiónu, ako chcel. Možno si vodič myslel, že prípad skončí výpoveďou u zamestnávateľa. To však nie sú jediné následky, akým spolu so súdnym sporom, bude čeliť. Profesionálny vodič bude mať veľký problém nájsť si akúkoľvek prácu. V Amerike to funguje tak, že po podobných excesoch má u prepravných spoločností stopku. Ak sa počas súdneho sporu nedohodnú a bývalý šéf ho umiestni na čiernu listinu, ako vodič si už v šírom okolí neškrtne.

Prepúšťanie zamestnancov

V období pandémie sa obmedzenie pohybu dotklo aj kamiónovej dopravy. Prudký pokles obratov a ciest, ktoré boli počas posledných mesiacov obmedzené, sa prejavil na prepúšťaní zamestnancov. Táto situácia ma za následok najímanie krátkodobých pracovných síl pre mimoriadne jazdy. Zrejme by sa táto situácia pri stálom zamestnancovi nestala. To však superšport majiteľovi firmy nevráti. Vyšetrovanie prípadu stále prebieha. Ako hodnotíš konanie vodiča? Na ktorú stranu príbehu sa prikláňaš? Myslíš si, že za koniec Ferrari môže arogantné správanie vodiča? Alebo bude dôvodom predsa len nevyplatenie mzdy alebo nedodržanie dohody zo strany zamestnávateľa? Aké sú tvoje skúsenosti s prácou vodiča počas pandémie? Podeľ sa s nami o tvoj názor a skúsenosti v komentároch.

Zdroj:https://www.carscoops.com/

Zamestnanec prešiel šéfove Ferrari kamiónom

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Nové BMW s obrími ľadvinkami: Neprehliadnuteľné aj vďaka technike!Vlajková loď z Mníchova vsadila svoj úspech na silnú kartu. Ak BMW niečo skutočne dokáže,...30. Máj, 2020
02Mercedes z ČR: Tatra T-Concept ako osobný automobil!Našlapaný koncept od západných susedov nie je možné prehliadnuť. Osobný automobil s tvarmi...2. Jún, 2020
03Audi po bielorusky: Len 15 koní, jazdí na najdostupnejšie palivoV súvislosti so značkou so 4 kruhmi v znaku, sa každoročne nájde na svete množstvo...8. Jún, 2020