Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

PodRide: Bicykel, v ktorom sa dá jazdiť za každého počasia!

Mikael Kjellman túžil po bicykli, ktorý by mohol používať aj v nepriaznivých podmienkach krutej švédskej zimy. Skonštruoval štvorkolesový bicykel, ktorý je možné používať za každého počasia! Je mimoriadne praktický! Sleduj video!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
24.04.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

VIdeo: PodRide do každého...

Auto-moto zaujímavosti

4-kolesový bicykel do každého počasia

Mikael Kjellman túžil po bicykli, ktorý by mohol používať aj nepriaznivých podmienkach krutej švédskej zimy. Skonštruoval štvorkolesový bicykel, ktorý je možné používať za každého počasia!

PodRide

Švédsky vynálezca zostrojil zaujímavý stroj, ktorý by sa na trhu mohol presadiť. Osloví najmä ľudí, ktorí chcú svoje vozidlo s vlastným pohonom využívať za každých podmienok.

Pohon

Okrem klasického pedálového pohonu je vybavený aj elektromotorom, ktorý dokáže vyvinúť maximálnu rýchlosť 25 kilometrov za hodinu! Motor disponuje výkonom 250W a celkový dojazd elektromotora je okolo 60 kilometrov. Emisie Co2 za chodu motora spĺňajú európske štandardy a pohybujú sa okolo 7 gramov na kilometer. 

Cena

Výroba PodRidu nevyžaduje žiadnu modernú a zložitú technológiu. Rovnako aj cena by mala byť dostupná, pohybovať sa má v reláciách bežne dostupných, masovo vyrábaných automobilov. PodRide pripomína cyklistický vozík a má tie najlepšie predpoklady na to, stať sa obľúbeným dopravným prostriedkom takmer všetkých vekových skupín! Sleduj video!

Mimoriadne praktický dopravný prostriedok

„Krytý“ bicykel je mimoriadne praktický, výborný pre zdravie a kondíciu, lacný na údržbu a prevádzku. Tiež je šetrný k životnému prostrediu a je zaujímavým dopravným prostriedkom. Jazda s ním je zábavou! Potrebuješ ešte nejaké ďalšie dôvody o tom, že to je výborný nápad? 

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku

Zdroj: mypodride.com

 

VIdeo: PodRide do každého počasia

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Nový pretekársky špeciál Kena Blocka: Ford Focus RS RX s výkonom 600 koní!Ak pravidelne sleduješ novinky z automobilového sveta a si fanúšik uznávaného Kena Blocka,...16. Apríl, 2016
02Najškaredšie Porsche? Porsche 911 Rally predané za 275-tisíc dolárov! Zlé jazyky označujú tento model za najškaredšie Porsche všetkých čias! Nadšenci, posadnutí...16. Apríl, 2016
03Video: Tatra Agroťahač 6x6 v akcii! Medzi popredných výrobcov ťahačov patrí spoločnosť TATRA TRUCKS. Pred tromi rokmi vystavila...18. Apríl, 2016