Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Nezničiteľná legenda: Vek 18 rokov - na predaj ako nová!

Ako vyzerá priemerný automobil po 10 rokoch prevádzky? Zub času dokáže za niekoľko rokov zanechať na stave vozidla značné znaky opotrebenia. Existujú však nezničiteľné mašiny, ktoré sú ako nové aj po takmer 20 rokoch! Dôkazom je tento 18-ročný Mercedes triedy E generácie W210, ktorý budeš zaručene chcieť vlastniť!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
10.08.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Nezničiteľný Mercedes-Benz...

Auto-moto zaujímavosti

Ako vyzerá priemerný automobil po niekoľkých rokoch prevádzky? Zub času dokáže zanechať na stave vozidla značné znaky opotrebenia. Existujú však nezničiteľné mašiny, ktoré sú ako nové aj po takmer 20 rokoch! Dôkazom je tento 18-ročný Mercedes triedy E generácie W210, ktorý budeš chcieť vlastniť!

Nezničiteľná legenda - Mercedes triedy E generácie W210Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Životnosť a výnimočný technický stav po rokoch používania

Automobilový priemysel dnes vyrába automobily, ktoré dokážu veci o ktorých sa pred mnohými rokmi vôbec nesnívalo. Na jednu vlastnosť sa však v honbe za parametrami často zabúda. Životnosť. Áno, aj takto môže vyzerať vozidlo po 18 rokoch používania! Za predpokladu, že je o neho dobre postarané!

18-ročný nový Mercedes E 250 TD W210Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Nezničiteľný Mercedes, ktorý chceš vlastniť!

Čo povieš na tento skvost na kolesách? Poriadne si prezri fotografie a zameraj sa na jednotlivé detaily, ktoré dokazujú perfektný stav vozidla pamätajúceho roky dávno minulé! Treba pochváliť starostlivosť predchádzajúceho majiteľa! Všetci by sme si priali vlastniť automobil v stave tohto 18-ročného krásavca!

18-ročný Mercedes E 250 TD W210 v perfektnom stave!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Legenda dlhej životnosti

Ak hľadáš dopravný prostriedok s nízkou potrebou údržby určite nesiahni po automobile! Okrem toho, čo všetko sa môže na aute pokaziť, rozhodne nemáš pred sebou bezúdržbový dopravný prostriedok! Ak však hovoríme o dlhej životnosti, jedným z automobilov, ktorý ťa napadne, bude rozhodne Mercedes triedy E „nezničiteľnej generácie W210. Stroj vyrábaný v rokoch ktorý 1995 až 2003 vyniká skutočne prekvapivou výdržou a životnosťou!

18-ročný exemplár – rekordér v perfektnom stave!

Tento konkrétny exemplár pochádza od 62-ročného vodiča žijúceho v Taliansku neďaleko obľúbeného jazera Lago di Garda. Auto, ktoré prekvapí úžasným „zdravím“ bolo využívané na bežnú prevádzku po meste. Majiteľ mu venoval patričnú starostlivosť a tak sa dnes pozeráme na tento skvost, 18-ročného rekordéra výdrže a životnosti!

18-ročný Mercedes E 250 TD W210 v perfektnom stave!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Pod kapotou ani počtom kilometrov neprekvapí

Ak čakáš, že z pod kapoty vytiahne čerešničku na torte, nie je to tak.  Stroj disponuje 2,5-litrovým turbodízlom. To, čomu pravdepodobne taktiež vďačí za svoj perfektný stav je jazdenie krátkych trás. A na margo výkonu, jeho majiteľ, tak ako väčšina bežných vodičov pri bežnom využití, jednoducho viac výkonu nepotrebuje. Počet najazdených kilometrov? Za 18 rokov prevádzky len 36-tisíc kilometrov, priemerne 2 000 kilometrov ročne! 

18-ročný nový Mercedes E 250 TD W210Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Ako dosiahnuť extrémnu životnosť vozidla?

Čo je na tomto vozidle najlepšie? Vozidlo je v pôvodnom stave bez akýchkoľvek zmien vzhľadu a výbavy! Je presne v takom stave ako vozidlo, ktoré si si mohol kúpiť pred takmer 20 rokmi! Ak by sa jeho dnes už 80-ročný majiteľ rozhodol, že ho bude ďalej používať, určite by prekvapil ešte väčším rekordom životnosti aj o niekoľko ďalších rokov! Kompletnú servisnú históriu má tento starostlivý majiteľ starostlivo zdokumentovanú. Jeho rada? Poctivé garážovanie, umývanie, čistenie a pravidelné servisné prehliadky. Tento stroj objavili známi poľskí lovci automobilových „pokladov,“ ktorí podobné „bomby“ zverejňujú na svojom profile Klasyka Gatunku.

18-ročný Mercedes E 250 TD W210 v perfektnom stave!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Hľadá sa nový majiteľ!

Rekordnou výdržou prekvapí bez pochýb aj budúceho majiteľa! Prečo sa ním budeš chceš stať aj ty? Ide nielen o plne funkčný automobil, poctivého rekordéra životnosti, ale aj o skutočne nádherný exemplár, čo povieš? Vozidlo momentálne pripravujú na predaj a už čoskoro sa objaví v ponuke!

18-ročný nový Mercedes E 250 TD W210Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Cena

Konečnú predajnú cenu zatiaľ nepoznáme. Automobil bude na predaj s kompletnou výbavou, servisnou knižkou a pôvodnou faktúrou o kúpe so sumou 73 500 Eur! Pozor, zbystri pozornosť, tento skvost bude podľa všetkého na predaj za zlomkovú cenu! Komu z nás by sa nepáčilo vlastniť nezničiteľné vozidlo, ktoré úspešne odoláva opotrebeniu? 18-ročný "nový" Mercedes E 250 TD W210 čaká na teba!

Zdroj: Facebook klasykagatunku.pl

Nezničiteľný Mercedes-Benz W210 triedy E

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Zabijak Tesly s nabitím do 9 minút: Dá 269 km/h + dojazd 643 kilometrov! Nový elektromobil má úplne zmeniť trh s elektromobilmi. Ako? Nielen dlhým dojazdom! Tento...6. Júl, 2017
02Mercedes s 2-miliónmi najazdených km za 2 500 eur! Vieš si predstaviť starého „medveďa“ s 2 miliónmi nabehaných kilometrov? Hovoríš, že áno,...30. Júl, 2017
03Mercedes-Benz 4x4²: Hardcore monštrum s extrémnym podvozkom!Je pre teba nízky podvozok problém? Potrebuješ extrémnu výšku? Sleduj tento Mercedes-Benz E...28. Júl, 2017