Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Najškaredšie BMW X6: Škaredý vzhľad ako ochrana pred zlodejmi?

Škaredý vzhľad ako ochrana pred zlodejmi? Toto BMW X6 má nainštalovaný kamerový systém - Celkom zbytočne, kto by ho kradol? Stroj inšpirovaný krotiteľmi duchov patrí medzi najškaredšie BMW X6 vôbec. Posúď sám. 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
12.11.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Najškaredšie BMW X6:...

Auto-moto zaujímavosti

Autorom vozidla, ktorého úpravu by väčšina milovníkov áut nazvala trestným činom, je chlapík vystupujúci pod prezývkou Reddit Ben77mc. Majiteľ sa evidentne riadi tým, že aj negatívna reklama je reklamou.

Najškaredšie BMW X6: Keď majiteľ stratí rozumZdroj: carscoops.com

Negatívna reklama

 Jeho nápad pripomína podľa diskutujúcich na sociálnych sieťach použité jednorázové detské plienky alebo ho označujú za "hrôzu na kolesách." Áno, je ťažké povedať, či by osoba so zdravým rozumom, takto zmenila BMW. Automobil dostal všetky strašné "ozdoby" ako súčasť jeho praktických úprav.

Inšpirácia

Kde čerpal inšpiráciu? Už na prvý pohľad je zrejmé, že v modernom automobilovom dizajne to nebude. Stroj inšpirovaný krotiteľmi duchov patrí medzi najškaredšie BMW X6 vôbec. Posúď sám.

BMW X6 -Úprava pre krotiteľov duchov

Jeho "X6-tka" je inšpirovaná známou kultovkou. Krotitelia duchov by možno tejto mašine skutočne našli využitie. Autor o vozidle nadšene hovorí a rozplýva sa nad jednotlivými "vychytávkami." Kto vie, čo by na jeho pokus o oživenie povedali samotní "Ghostbusters."

Ochrana pred zlodejmi + zbytočné kamery

Sériu zvláštnych doplnkov, pod taktovkou nesúrodých prvkov, dopĺňa niekoľko špeciálnych systémov. Toto BMW X6 má nainštalovaný kamerový systém - Celkom zbytočne. Kto by ho kradol? Celý rad zmien by dával zmysel len v prípade, že ho majiteľ nainštaloval ako formu ochrany pred zlodejmi.

Nevkusné doplnky

Okrem kamier dostali priestor aj všetky zvláštne ozdoby, ktoré Ben našiel zrejme bez využitia vo svojom dome. Lesklé materiály, zadné krídlo, kamery, každý 1 detail pripomína pokus o zlý vtip. Jednou z praktických súčastí vozidla je pás prídavného osvetlenia.

Najškaredšie BMW X6 vôbec

Ak si ako dieťa lepil nálepky na chladničku, pravdepodobne si zaspomínaš. Rovnaký trend nesie totiž aj jeho automobil. Smajlíky, značky sto a farebné pásy ešte viac vzbudzujú dojem, že ide o zlý vtip, ak nie najhorší automobilový sen. Ani pojem nočná mora nie je v tomto prípade nutný. Kandidát v kategórii "najškaredšie BMW" má výhru takmer vo vrecku, čo povieš?

Zdroj: formacar.com, carscoops.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Nová finta zlodejov: Pozor na krádež na 2 pokus!Pokus o krádež, pri ktorom nič nezmizlo a jediným poškodením bolo rozbité okno? Majiteľ BMW...4. November, 2018
02Mercedes-AMG GLC 63 S Coupé: 950 koní dá 300 km/h!Mercedes-AMG GLC 63 S Coupé doslova trhá superšporty na kusy! Takmer 2-násobné parametre...14. November, 2018
03Triky zlodejov: Ako zabrániť krádeži auta za 30 sekúnd? Skúsený zlodej dobre pozná rôzne spôsoby ochrany pred krádežou. Dokáže za pár sekúnd...8. November, 2018