Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Najrýchlejšie mašiny Polície ČR: Audi S6, hybrid BMW rad 7 alebo nový Superb?

BMW 745Le xDrive alebo Audi S6 quattro. Je rýchlejší policajný motocykel alebo nadupané Audi S6 Quattro v službe PČR? Ktorý rival dokáže pokoriť ostrú Yamahu dopravnej polície? Ako v teste dopadla Škoda Superb 4x4 a Škoda Octavia Combi 4x4? Nenechaj si ujsť zaujímavú iniciatívu Polície ČR! S vozidlami Polície ČR nie sú žarty! Kto je víťaz šprintu na 326 m? Sleduj video. 

rufus v Testy
04.06.2020
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Polícia ČR -...

Testy

Zaujímavá iniciatíva českej polície sa stretla s mimoriadnym záujmom publika. Kto môže polícii smerovať lepšie otázky ako zvedavé deti? Pri príležitosti dňa detí sa deti pýtali policajtov otázky, ktoré ich zaujímajú najviac.

Najluxusnejšia limuzína v službách Polície ČR - BMW hybridZdroj: facebook.com/Stratos Auto

Polícia ČR – séria videí, ktoré berú dych

Prekvapí ťa, ak sú to presne tie, ktoré zaujímajú teba? Niekoľko indícii ťa dostatočne navnadí na strhujúce video. Už prvé video zo série „ONLINE DĚTSKÝCH DNŮ 2020“ budeš aj ty sledovať so zatajeným dychom.

Polícia ČR ide s modernými trendmi - Výzva Tetris ChallengeZdroj: facebook.com/ Policie ČR

Extrémny test policajných mašín

394-koňové BMW 745Le xDrive vs. Audi S6 quattro s výkonom 450 koní. 278-koňová Škoda Superb 4x4 vs. Octavia Combi 4x4 s výkonom 190 koní. Ktorý motocykel v dueli bude excelovať? Odpovede na tieto a ďalšie otázky detí nemôžu byť zodpovedané lepšie ako samotným video testom so šprintom najšialenejších mašín v službách polície.

Šprint na 326 m

Video je zakončené vtipným a poučným záverom, kde príslušník policajného zboru správne vypichol „s nami neskúšajte pretekať.“ Po zhliadnutí videa môžu deti aj dospelí toto tvrdenie potvrdiť. Ktorá extrémne výkonná policajná mašina je rýchlejšia? Ako v teste dopadla Škoda Superb 4x4 a Škoda Octavia Combi 4x4? Ktorá beštia Polície ČR je absolútne najrýchlejšia a vyhrá v akcelerácii na krátkej trase 326 metrov?

 Najrýchlejšie mašiny Polície ČR: Audi S6, hybrid BMW rad 7 alebo nový Superb?Zdroj: facebook.com/ Policie ČR

Výzva na spoluprácu

Polícia dokonca deti vyzýva, aby adresovali svoje otázky a natáčali videá s návrhmi obsahu videí na emailovú adresu socialnisite@pcr.cz. Zaujímavý spôsob ako zaujať možno aj budúcich policajtov, čo povieš? Ako sa ti snaha o priblíženie policajných zložiek verejnosti a deťom páči? Podeľ sa s nami o svoje návrhy na zlepšenie pohľadu na policajné zložky v komentároch pod článkom.

Sleduj video

Je rýchlejší policajný motocykel alebo nadupané Audi S6 Quattro v službe PČR? Dokáže BMW 745 pokoriť ostrú Yamahu dopravnej polície? To sú otázky, ktoré v špeciálnej sérii videí zodpovedajú nielen deťom reálni policajti v službách zákona. Nenechaj si ujsť brutálnu akceleráciu ostrých rivalov . Sleduj video. Máš tip na víťaza?

  BMW 745Le xDrive      

3.0 R6 + elektromotor, 290 kW / 394 koní

  Audi S6 quattro   4.0 TFSI V8, 330 kW / 450 koní
  Škoda Superb 4x4  2.0 TSI R4, 204 kW / 278 koní
  Škoda Octavia Combi 4x4   2.0 TSI R4, 140 kW / 190 koní
  BMW RT 1200  91 kW / 124 koní
 Yamaha FRJ 1300   107 kW / 145 koní

Zdroj: Facebook Policie ČRhttps://www.skoda-storyboard.com/

Polícia ČR - najrýchlejšie mašiny

Najluxusnejšia limuzína Polície ČR

Video: Polícia ČR - Najrýchlejšie mašiny

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Rarita z Ruska: Kríženec BMW a Volgy na predaj za 44 000 eur!Srdcom tejto legendárnej mašiny s rokom výroby 1959 je motor z kultového BMW 540i generárie...28. Máj, 2020
02Mercedes z ČR: Tatra T-Concept ako osobný automobil!Našlapaný koncept od západných susedov nie je možné prehliadnuť. Osobný automobil s tvarmi...2. Jún, 2020
03Tatra okolo sveta monštrum: 840 l nádrže paliva, dojazd 2 500 km!Povieš si, že nezničiteľné vozidlo, ktoré ťa dostane z každej nepohody musí byť pohodlné,...20. Máj, 2020