Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Najlacnejší elektromobil na Slovensku: Odvezie 2 osoby za 40 centov/100 km!

Elektromobil z Česka, ktorý ta odvezie 100 kilometrov za menej ako 1 euro! A čo cena? Je to najlacnejší elektromobil dostupný na Slovensku! Elektromobil z Česka od výrobcu slávneho Velorexu ťa prekvapí nízkymi nákladmi a slušnými parametrami! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
24.07.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Najlacnejší...

Auto-moto zaujímavosti

Chceme cestovať rýchlo a lacno! Presne tento pohľad bral do úvahy kedysi pri svojom vzniku „hadraplán.“ Myšlienka to bola veľmi dobrá a tak dnes, po rokoch, je tento nápad späť s omnoho lepšie využiteľným kolegom! Moderný hadraplán, ktorým dokážeš cestovať za neuveriteľných len 40 centov na 100 kilometrov je tu!

Starý Velorex Zdroj: Rvnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Prepraví ťa mestom „rýchlo a lacno“

Predtým ako zavrhneš jeho úspech, sleduj mimoriadne zaujímavé vlastnosti a parametre a dobre zváž výhody, ktoré ponúka! Kto z nás by nechcel cestovať rýchlejšie a lacnejšie? Moderný hadraplán ponúka zaujímavé možnosti cestovania mestom, ktoré zjednodušia pohybovanie v meste a nielen! Výrobca udáva na jedno nabitie dojazd 60 kilometrov. V testoch sa podarilo na 1 nabitie dosiahnuť takmer o 20 kilometrom väčší dojazd! Ten je dosiahnuteľný za predpokladu, že cestou nebude vozidlo prekonávať náročné stupania a bude dobíjať počas brdenia. 

Velor-X-Trike: Lacné cestovanie len za 40 centov na 100 km! Zdroj: Rvnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Ideálny na bežné pochôdzky

Na nákup, stretnutie do mesta alebo na bežné pochôdzky je Velor-X-Trike ako stvorený! Dobré hodnotenia získava na každom kroku. Rovnako je na tom s pozornosťou verejnosti! S týmto vozidlom ťa rozhodne nikto neprehliadne!  

Velor-X-Trike: Lacné cestovanie len za 40 centov na 100 km! Zdroj: Rvnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Najlacnejší elektormobil na Slovensku

Elektromobil, ktorý ta odvezie 100 kilometrov za menej ako 1 euro, to je skvelé, čo povieš? A čo cena? Je to najlacnejší elektromobil dostupný na Slovensku! Elektromobil z Česka, od výrobcu slávneho Velorexu, ťa prekvapí nízkymi nákladmi a nečakanými parametrami! Tieto vlastnosti mu podľa všetkého zaistia úspech na trhu. Už teraz sa o ňom hovorí na každom kroku a o jeho testovanie je mimoriadny záujem!  

Velor-X-Trike: Lacné cestovanie len za 40 centov na 100 km! Zdroj: Rvnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Odvezie 2 dospelé osoby!

Zaujímavou správou je aj fakt, že naozaj odvezie až 2 dospelé osoby? O tom, že predstavuje cestovanie budúcnosti, niet pochýb a jeho podoba je prekvapivo účelná! Je kompaktný, ochráni pred nepriaznivým počasím a prepraví ťa mestom rýchlo a lacno! Neveríš? Sleduj video! Je to mimoriadne zaujímavé vozidlo, ktoré má v mestskej premávke veľmi dobrú využiteľnosť!

Zdroj: velor-x-trike.com, tipmoto.com, auto.cz, YouTube kanál touchit.sk

Velor-X-Trike

Video: Najlacnejší elektromobil na Slovensku!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Driftujúce 4x4 Audi z Lega ide bomby! Lego baví všetky generácie a bez pochýb patrí k najväčším zábavkám väčšiny z nás. Čo sa...10. Júl, 2017
02Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 len za 7 900 eur!Mercedes-Benz G63 AMG 6x6. Vzácny automobil s poriadne pikantnou cenovkou. Nesplnený sen...8. Júl, 2017
03Zabijak Tesly s nabitím do 9 minút: Dá 269 km/h + dojazd 643 kilometrov! Nový elektromobil má úplne zmeniť trh s elektromobilmi. Ako? Nielen dlhým dojazdom! Tento...6. Júl, 2017