Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Najdrahšie auto sveta: Bugatti La Voiture Noire za 16 700 000 €!

Za cenu jediného Bugatti La Voiture Noire si môžeš kúpiť 11 exemplárov Ferrari Monza. 850 kusov Mitsubishi Triton a 1 700 kusov Suzuki Swift! Ponúka smrtiace parametre. Maximálna rýchlosť 420 km/h a akcelerácia z 0 na 100 km/h za 2,4 sekundy! Brutállne delo Bugatti La Voiture Noire za 16 700 000 € musíš vidieť na vlastné oči!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
08.03.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Bugatti La Voiture...

Auto-moto zaujímavosti

Bugatti vyvíja jedinečné hyper športové autá pre nadšencov značky a nielen. Nové najdrahšie auto na svete disponuje extrémnymi parametrami a cenou. Nenechaj si ujsť najvýkonnejšie, najluxusnejšie a najexkluzívnejšie športové Bugatti na svete!

Bugatti La Voiture Noire - Nový rekordér s extrémnou cenovkou a parametrami!Zdroj: bugatti.com

Najdrahší automobil na svete

Portál abc.net.au priniesol zaujímavé porovnanie závratnej výšky ceny vozidla. Za cenu jediného Bugatti La Voiture Noire si môžeš kúpiť približne:

11 exemplárov Ferrari Monza

850 kusov Mitsubishi Triton

1 700 kusov Suzuki Swift

24,5 domov v Sydney (berie sa do úvahy priemerná cena)

Jediný exemplár na svete

Unikátna mašina je vyrobená ako jediný exemplár. Je vyrobený na oslavu 110. výročia založenia spoločnosti Bugatti. Bude jediným vozidlom svojho druhu a je poctou vzácnemu modelu Bugatti Type 57SC Atlantic.

Najdrahšie auto sveta: Bugatti La Voiture Noire za 16 700 000 €!Zdroj: bugatti.com

Bugatti La Voiture Noire

Vzácny model Atlantic bol vyrobený len v 4 exemplároch. v rokoch 1936 až 1938. Majiteľom posledného vyrobeného kusu je svetovo uznávaná módna ikona ikona Ralph Lauren.

Výkon 1 500 koní

Elegantný automobil je skutočne výrazným prvkom portfólia značky aj vďaka exkluzívne čiernemu „jet black“ odtieňu laku. Výkon zabezpečuje 16-valcový motor s objemom 8 litrov zabudovaný v tele vozidla.

Najdrahšie auto sveta: Bugatti La Voiture Noire za 16 700 000 € !Zdroj: bugatti.com" data-iml="1551994796036

Prekvapenie pod kapotou

Prezident spoločnosti, Stephan Winkelmann, pre médiá povedal, že auto kombinuje najnovšiu technológiu, estetiku a extrémny luxus." Svoje najnovšie dielo opísal ako „ideálny grand tourer." Ďalšie podrobnosti ohľadne pohonu zatiaľ automobilka neuverejnila. Šepká sa o podobnosti, ak nie identických parametroch, s technikou Bugatti Chironu.

Prekvapivo malý kufor

Môže za to minimálny priestor kufra. Batožina sa bude musieť uspokojiť s rozmermi väčšieho batoha. Najdrahší automobil sveta však typovo rozhodne nepočíta s batožinou väčšieho objemu ako 44 litrov.

Bugatti La Voiture Noire - Nový rekordér s extrémnou cenovkou a parametrami!Zdroj: bugatti.com

6 výfukových potrubí

Zadná časť Bugatti La Voiture Noire ohúri zvukom a estetikou až 6 výfukových potrubí. Najvyššia trieda luxusu v spojení s "haute coulture" parametrami osloví vďaka vysokej cene takmer výlučne najvplyvnejších ľudí planéty.

Maximálna rýchlosť

Nové Bugatti ponúka smrtiace parametre. Maximálna rýchlosť 420 km/h a akcelerácia z 0 na 100 km/h za 2,4 sekundy!

Predstavenie v Ženeve

Bugatti La Voiture Noire sa predstavil vo veľkom štýle na ženevskom autosalóne. Očakávaný záujem verejnosti sa naplnil. Môže za to aj extrémna cena. Za cenou nijak nezaostávajú brutálne parametre. Pre priblíženie toho, čo stroj dokáže, si pozri tabuľku.

Bugatti La Voiture Noire - Nový rekordér s extrémnou cenovkou a parametrami!Zdroj: youtube.com/shmee150" data-iml="1551994835652

Porovnanie parametre

                          

La Voiture Noire

Triton

Swift

Maximálna rýchlosť (kmh)

420

200

194

Akcelerácia 0 - 100 km/h (sekundy)

2.4

10.55

7.8

Spotreba paliva (litre na 100km)

35.2

7.6

6.1

 

 

 

 

Nový majiteľ

Vozidlo kúpil nadšenec značky s neznámou identitou. Podľa neoficiálnych informácií je novým majiteľom Ferdinand Piech, vnuk zakladateľa spoločnosti Porsche. Pán Piech je bývalým generálnym riaditeľom spoločnosti Volkswagen, ktorá vlastní Bugatti.

Bugatti La Voiture Noire - Nový rekordér s extrémnou cenovkou a parametrami!Zdroj: bugatti.com

Cena

Zaplatil za neho čiastku, ktorá berie dych. Bugatti La Voiture Noire za 16 700 000 € musíš vidieť na vlastné oči! Tento luxusný unikát si určite nenechaj ujsť. Pozri si tiež detailné zábery vo videu na konci článku.

Zdroj: bugatti.comperformancedrive.com.auabc.net.au

Video: Bugatti La Voiture Noire - nový najdrahší automobil na svete!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Preberanie úplatku: 5 dopravných policajtov ide do väzenia v Rusku! Chápadlá úplatkárstva nesiahajú len na Slovensko. Skrytá kamera natočila v Rusku...28. Február, 2019
0224-tonové vojenské monštrum: 10 kolies, 5 náprav, 609 koní! Zabudni na Mercedes G 6x6! Brutálne parametre + bezkonkurenčné vlastnosti. 24 ton, 10...2. Marec, 2019
03Zlodej v base hrdinom: Zachránil dieťa uväznené v aute!Ak máš o kriminálnikoch a zlodejoch tú najhoršiu mienku, tento prípad je dôkazom, že to, že...26. Február, 2019