Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Najbrutálnejší Raptor všetkých čias: Megaraptor na 46-palcových kolesách!

Úpravcovská spoločnosť F250R špeciálne pre teba zostrojila najextrémnejšiu verziu Raptoru všetkých čias! Zabudni na trhača terénu, Ford Raptor! Brutálny F-250 Megaraptor je tu! Megaraptor na 46-palcových kolesách musíš vidieť! Sleduj video!

rufus v Video sekcia
28.05.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Najbrutálneší...

Video sekcia

Nie je to tak dávno, čo si svetovú pozornosť získal masívny Ford F-150 Raptor! Je stelesnením neskutočnej priechodnosti terénom a skutočne spoľahlivým automobilom pre náročných off-road fanatikov. Pod kapotou ukrýva silný preplňovaný 6-valcový motor s výkonom 336 kW, až 457 koní!

Najbrutálnejší Raptor všetkých čias!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Najbrutálnejší Raptor všetkých čias!

Nestačia ti parametre trhača terénu, Fordu Raptor F-150? Úpravcovská spoločnosť F250R špeciálne pre teba zostrojila najextrémnejšiu verziu Raptoru všetkých čias! Skutočný off-roadový maniak si vyberie ešte brutálnejší Megaraptor F-250!

Najbrutálnejší Raptor všetkých čias!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Ford Megaraptor F-250

Kto dokáže pre teba pripraviť tú najšialenejšiu „monster truck“ úpravu Raptora? Američania! Spoločnosť F250R vie presne, čo potrebuje najbrutálnejší Raptor všetkých čias!

Brutálny F 250 MegaraptorZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Obrie kolesá a pneumatiky!

Ford F-150 Raptor ponúka šialené vlastnosti. Výrobca sa môže právom nazdávať, že viac už zákazník v tejto dimenzii úprav dostať nemôže. Omyl! Megaraptor nie je len väčší brat Raptora! Predchodca dostal obrie kolesá a množstvo ďalších zmien, ktoré z neho robia omnoho silnejší stoj! SuperRaptor stojí na obrích 40-palcových pneumatikách! Komu nestačí, pre toho je Megaraptor s obrovskými plášťami na vojenské účely, ktoré nezničí ani výbuch míny! Tie sú naozaj mohutné, majú 46-palcov!

Brutálny F 250 MegaraptorZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zmeny

Základom šialeného Megaraptora je Ford F-250. Zákazník si môže vybrať „F-250-tku“ v úprave SuperRaptor alebo Megaraptor. Osadenie obrovských kolies si vyžiada nutné zmeny podvozku. Predná náprava sa ešte viac vysunie dopredu. Celá konštrukcia dostane zosilnený stred a vzrastie nielen veľkosť, ale aj celková šírka automobilu.

Brutálny F 250 MegaraptorZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zmeny pod kapotou

A čo zmeny pod kapotou? SuperRaptor prichádza so silným 8-valcovým benzínovým motorom s objemom 6,2 litra. Väčší brat Megaraptor dostane 8-valcový turbodiesel s objemom 6,7 litra! Výrobca práve tento motor odporúča kvôli krútiacemu momentu, ale ponúka na výber aj rovnaký benzínový motor.

Brutálny F 250 MegaraptorZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Parametre výkonu a úpravy podľa vlastných predstáv

Zatiaľ sú parametre výkonu zahalené rúškom tajomstva. K dispozícii je množstvo individuálnych úprav podľa špeciálnych požiadaviek zákazníka. Možno tak meniť podvozok, brzdy, doplnkové vybavenie a vybrať si nárazník najlepšie vyhovujúci potrebám jazdy.

Brutálny F 250 MegaraptorZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Cena

Prestavba z „F-250-tky“ na verziu SuperRaptor bude stáť 22-tisíc dolárov. A čo úchvatný Megaraptor? Bude stáť „menej“ ako 30-tisíc amerických dolárov! Všetko záleží od konkrétnej modelovej výbavy a individuálnych prvkov. Hovorí sa, že na jazdu s Fordom Raptor F-150 sa nedá zabudnúť! Na Ford Raptor úplne zabudni, brutálny Megaraptor je tu! 

Zdroj: roadandtrack.com

Video: Najbrutálneší Raptor všetkých čias - Megaraptor!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Nový Yeti/Škoda Karoq: Prvé oficiálne zábery tesne pred premiérou! Už o 2 dni tu máme premiéru ďalšieho očakávaného modelu značky Škoda. Škoda uverejnila prvé...16. Máj, 2017
027-miestna konkurencia Kodiaqu: Maxi kufor a cena 21 790 eur! Netradičný výzor a veľký batožinový priestor. 7-miestne SUV plne naložené zaujímavými...10. Máj, 2017
03Raritná Škoda Rapid Cabrio na predaj za 23-tisíc eur!Ako sa stará škodovka dostane v dražbe na cenu nového automobilu? Sleduj príbeh raritnej...20. Máj, 2017