Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Na predaj Bentley Mulsanne britskej kráľovnej: Uhádni cenu!

Pozor! Na predaj je kráľovská limuzína! Ak si chceš vyskúšať ako jazdia najbohatšie rodiny planéty, táto limuzína ti ukáže v čom spočíva čaro pohodlnej jazdy! Okrem komfortu ponúka aj zaujíma históriu majiteľov. Kto z nás sa môže pochváliť tým, že na jeho vozidle jazdila britská kráľovná? Uhádneš cenu? Neváhaj a nenechaj si ujsť jedinečnú kráľovskú limuzínu! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
09.04.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Bentley Mulsanne...

Auto-moto zaujímavosti

Pozor, na predaj výnimočné vozidlo!

Pozor! Na predaj je kráľovská limuzína! Ak si chceš vyskúšať ako jazdia najbohatšie rodiny planéty, táto limuzína ti ukáže v čom spočíva čaro pohodlnej jazdy! Okrem komfortu ponúka aj zaujíma históriu majiteľov. Kto z nás sa môže pochváliť tým, že na jeho vozidle jazdila britská kráľovná? Zaujíma ťa aká je cena? Neváhaj a nenechaj si ujsť jedinečnú kráľovskú limuzínu! 

Najazdené kilometre

Tak ako pri väčšine prezidentských, či vozidlách významných ľudí, nemá ani tento automobil najazdených toľko kilometrov, koľko by možno najazdila v službách inej súkromnej osoby. Dôvod? Je len jedným z mnohých vozidiel zaparkovaných v rodinnej garáži a nie je využívaná každodenne. Skúsiš si tipnúť počet najazdených kilometrov? Pôvodný inzerát hovorí o necelých 10 tisícoch najazdených kilometroch. Na tachometri svieti konkrétne 5 826 míľ, v prepočte okolo 9 376 najazdených kilometrov.

Motor

Výkon až 512 koní je na kolesá prenášaný osemstupňovou automatickou prevodovkou.  Výkon zabezpečuje 6,75 litrový osemvalec, ktorý ponúka 1020 Nm krútiaceho momentu. Ktovie, či kráľovská rodina to, čo motor tejto britskej limuzíny ponúka, dokázala využiť.  

Maximálne zrýchlenie

Limuzína ponúka zaujímavé rýchlostné parametre. Maximálne zrýchlenie z nuly na stovku za 5,1 sekundy. Kráľovská limuzína dosahuje maximálnu rýchlosť takmer 300 kilometrov za hodinu, konkrétne 296 kilometrov za hodinu.

Elegancia a pohodlie

Hlavným spoločným znakom vozidiel, ktoré využíva kráľovská rodina je elegancia a pohodlie. Tmavozelená limuzína Bentley Mulsanne tieto predpoklady perfektne spĺňa. Interiér vozidla zaujme kožou v krémovej farbe, ktorá skvele dopĺňa celkový elegantný dojem. Neodmysliteľným znakom vkusu kráľovskej rodiny je aj použitie orechového dreva v interiéri.  

Bentley Mulsanne

Ak si si už vyskúšal jazdu v limuzíne Bentley Mulsanne, vieš, čo môžeš od podobného stroja očakávať. Prvoradým predpokladom je maximálna miera pohodlia. Tu jednoducho niet čo dodať, aj keď konkurenčné automobilky sa naozaj presvedčivo snažia konkurovať pohodliu, ktoré ponúkajú limuzíny značky Bentley.

História vozidla

Podobných limuzín na našich cestách pribudlo, nie sú tak výnimočné ako kedysi. Čo však robí z tohto exemplára výnimočný zberateľský kúsok a možno výbornú investíciu, je história majiteľov tohto stroja. Svetoznáma tmavozelená limuzína bola v službách britskej kráľovskej rodiny od roku 2012 až do roku 2014.

Kráľovská limuzína

Počas celých dvoch rokoch sa tento exemplár stal slávny vďaka pravidelným cestám a spoločnosti britskej kráľovnej. Po dvoch rokoch vlastníctva sa kráľovská rodina rozhodla stroj predať. Charakteristickým a ľahko identifikovateľným znakom sa stal práve špeciálny zelený odtieň laku karosérie. Na prvý pohľad limuzína zaujala aj osadením obrovských 21-palcových kolies.

Zaujímavosť

To však nie je všetko, čím táto limuzína zaujme. Podobne ako pri ostatnej technike, aj palubná navigácia pripravila pre budúceho majiteľa malé prekvapenie. Navigácia má stále ako domovskú stránku nastavené kráľovské sídlo Windsor.

Cena

Tento exemplár viezol britskú kráľovnú na oslavu jej diamantového jubilea. Vozidlo je na predaj cez dílera Bramley Motor Co. Ponuku nájdeš TU! Určite si zvedavý v akých cenových reláciách sa pohybuje predajná cena tejto limuzíny. 4-ročný automobil bol vyradený z kráľovského vozového parku v roku 2014 a na trh bol uvedený za takmer 200-tisíc britských libier, konkrétne 199 850 libier. Hovoríme o sume približne 280-tisíc dolárov, v prepočte približne 247 739 eur!

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku

Zdroj: bentleymotors.com

Kráľovské Bentley Mulsanne britskej kráľovej

Video: Bentley Mulsanne britskej kráľovnej

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Ostrý test Octavie 1. generácie!Jednou z najzaujímavejších častí príchodu nového automobilu je prvé testovania na trati....9. Apríl, 2016
02Pre náročných: Upravená Škoda RS s výkonom 400-koní!Ponuka Škody je naozaj široká. Dá sa povedať, že si v nej svoje nájde väčšina záujemcov....8. Apríl, 2016
03Video: Králi offroadu z Ruska!Keď je reč o impozantných vodičských výkonoch v teréne, väčšinou prídu na rad špeciálne a...7. Apríl, 2016