Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Modernizovaná Niva: Lada 4x4 ponúka komfort + nové sedadlá

Lada 4x4 bude zameraná na interiér a pohodlie posádky. Výrobca sa pri vývoji modernizovanej verzie zameral na väčší komfort zákazníkov, ktorí doposiaľ vyberali nástupcu Lady Niva podľa odlišných parametrov. Aké vylepšenia interiéru a prvky zvýšenia komfortu Lada ponúka zákazníkom? 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
18.12.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Modernizovaná Lada 4x4 -...

Auto-moto zaujímavosti

Lada Niva predstavila nový facelift. Výrobca sa zameral na zvýšenie miery komfortu posádky. Legenda z Ruska prešla ďalšou vlnou modernizácie, ktorá spĺňa prísnejšie normy.

Lada 4x4 zameraná na interiér a pohodlie posádky - zákazníci dostanú nielen nové sedadláZdroj: lada.ru

Nástupca Lady Niva

Nástupca modelu Niva dostal nové označenie a niekoľko verzii. Lada 4x4 ponúka v novom kabáte odhlučnenie kabíny a pohonné jednotky ponúknu menej hluku.

Stará Lada Niva

Súčasná podoba modelu je na trhu niekoľko desaťročí. V boji s konkurenciou sa modelu darí aj dnes vďaka jednoduchej konštrukcii, ktorá sa spája s minimálnym využitím elektroniky. Terénny model sa vyrába už od roku 1977.

Nová Lada 4x4

Zákazníkom má čo ponúknuť aj dnes. Deje sa tak aj vďaka novým prvkom výbavy a rozširovaním funkcii výbavy. Pokrok sa dnes v automobilovom svete nedá zastaviť. Nové vlastnosti sú aj u Lady vítané.

Lada 4x4 zameraná na interiér a pohodlie posádky - zákazníci dostanú nielen nové sedadláZdroj: lada.ru

Dizajn

Vzhľad nástupcu Lady Niva sa od predstavenia prvej verzie Lady 4x4 príliš nemení. Aj po poslednej modernizácii v roku 2016 sa „strohý“ vzhľad, povestný pre tento model, zmenil dizajnovo len minimálne. Napokon, čo robí tento model úspešným? Všetci ho poznajú podľa hranatých tvarových línií a halogénových svetiel na oboch stranách. Verzia Urban disponuje vylepšenými hmlovkami umiestnenými v nárazníku.

Interiér

Takmer všetky nové zmeny sa nesú v mene zvýšenia komfortu a pohodlia posádky. Pri bližšom pohľade do interiéru dýcha modernizovaná Lada 4x4 všadeprítomnou iskrou, ktorá sa prejaví na celkovom komforte jazdy. Postará sa o to nová palubná doska. Príjemným doplnením nového imidžu je pôsobivé biele podsvietenie.

Lada 4x4 - vylepšený interiérZdroj: lada.ru

Ďalšie zmeny + klimatizácia

Stredový panel dostal 3 otočné ovládače pre nastavovanie nečakaného prvku. Lada 4x4 sa môže pochváliť klimatizáciou vo výbave. Celková funkčnosť klimatizácie je podporená novými výduchmi ventilácie.

Praktické prvky + ďalšie vychytávky

Posádka ocení viac priestoru, ktorý ponúkne väčšia skrinka pred spolujazdcom. Ďalším nečakaným prvkom praktickej výbavy sú držiaky na nápoje v stredovom tuneli. Tu však nové „vychytávky“ nekončia. Kvalitnejšie prevedenie čalúneného stropu a úplne nové sedadlá sú jasným zásahom do čierneho. Tieto 2 úpravy potešia každého majiteľa novej modernizovanej Lady.

Lada 4x4 - vylepšený interiérZdroj: lada.ru

Nové sedadlá

Prekvapením je aj skutočnosť, že už základná výbava ponúka vylepšené bočné riešenie. Už pri prvom použití sú citeľné výrazne pohodlnejšie vlastnosti sedadiel. Zaujímavým riešením je aj prepracovaný systém sklápania sedadiel, ktorý do značnej miery uľahčí nastupovanie dozadu.

Bezpečnosť kabíny

Čo sa týka zvýšenia bezpečnosti, tú sľubuje celkové zníženie hlučnosti a vibrácií v kabíne a nové výstuhy na dverách. Pri komforte Lada ešte stále nekončí. Zadné sedadlá potešia pasažierov na zadných sedadlách inštalovanými hlavovými opierkami.

Lada 4x4 zameraná na interiér a pohodlie posádky - zákazníci dostanú nielen nové sedadláZdroj: lada.ru

Príchod na trh

Okrem príjemných správ musí Lada vyriešiť aj výzvu udelenia homologizácie pre niektoré špecifické trhy. Ďalšou výzvou sú pre Ladu jednoznačne emisie a kvalita výroby. Dá sa povedať, že fakt, že je tento model dostupný takmer na všetkých európskych trhoch, je skutočne zázrakom. Vzhľadom na zložité homologizačné a bezpečnostné podmienky, je toto jedným z najväčších úspechov automobilky.

Cena

Cenník nie je oficiálne zverejnený. Na základe zlepšení výbavy možno predpokladať, že sa tieto zmeny odrazia na zvýšení ceny modelu. Napriek tomu si Lada má udržať svoju silnú stránku a tou je stále primeraná cena. Naďalej pôjde o 1 z najdostupnejších automobilov svojho segmentu na trhu. Ako sa ti páči modernizácia a nové vylepšenia výbavy? Podeľ sa s nami o svoj názor v komentároch.

Zdroj: lada.ru

Modernizovaná Lada 4x4 - nové sedadlá + viac komfortu

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Extrémne Tatra 8x8 závody: Truck trial berie dych!Tatra 8x8 Truck Trial - šialené závody masívnych off-roadových mašín musíš vidieť na...10. December, 2019
02Video: Audi Supercombi dá 300 km/h na mokrej diaľnici! Čo dokáže Audi RS6 C8 combi beštia na mokrej diaľnici? Najrýchlejšie kombi "na mokrom...14. December, 2019
0325 000-koňové monštrum, ktoré razí tunely s priemerom 17,5 m!Big Bertha je najväčší tunelovací raziaci stroj na vŕtanie tunelov na svete. Dokáže raziť...16. December, 2019