Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Mercedes GLE: Aké ľahké je prevrátiť SUV na strechu?

Od drahého a odolného SUV sa očakáva, že prekoná extrémnu záťaž, výzvy na súboj od rivalov aj vrtochy terénu. Opak je pravdou! Aké ťažké je prevrátiť luxusný Mercedes GLE63 AMG na strechu? Nikdy nezrýchľuj za volantom SUV na kruhovom objazde! Sleduj video. 

rufus v Video sekcia
02.07.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Ako prevrátiť...

Video sekcia

Stačí len malá chybička, aby drahý Mercedes GLE63 AMG stratil rovnováhu a skončil na streche! Neveríš? Aké ťažké je prevrátiť luxusné SUV?

2017 MERCEDES-BENZ GLE 63 AMG-S - nehodaZdroj: copart.com

Havária luxusného SUV

Od statného a odolného automobilu sa očakáva, že prekoná extrémnu záťaž, výzvy na súboj od rivalov aj vrtochy terénu. Opak je pravdou! Nepríjemné prekvapenie, Mercedes GLE63 AMG skončí na streche nečakane ľahko! Havária zachytená na videu nepoteší majiteľa, fanúšika značky, a ani výrobcu!

Mercedes-Benz GLE63 AMG

Zaplatíš poriadne "šťavnatú" sumu. Domov ti privezú automobil, ktorého príchod do tvojej rodiny pripomína návštevu bohatého arabského šejka. Potešenie? Sklamanie? Si pripravený na obe varianty?

Mercedes-Benz AMG GLE 63 S CoupeZdroj: http://vidaunique.com

Aké ľahké je prevrátiť SUV na strechu?

Scéna začína pohľadom na krásny Mercedes-Benz AMG GLE63 Coupé medzi ostatnými vozidlami na kruhovom objazde. Prestrih na ostatné vozidlá pokračuje "tancovaním" luxusného Mercesu na 2 kolesách. Zrazu sa bezmocne prevráti na bok a končí na streche.

Nepríjemné prekvapenie

Tento nekvalitný zostrih z kruhového objazdu niekde vo Francúzsku ukazuje, že vodič vozidla so zvučným označením Mercedes-AMG GLE63 Coupé na, nevydarený manéver so zošliapnutím plynového pedálu, len tak nezabudne.

Chyba vodiča alebo predispozícia karosérie? Aké ľahké je prevrátiť SUV na strechu? Zdroj: businessinsider.com

Chyba vodiča alebo nedostatok pôsobivého dizajnu konštrukcie?

Nie je jasné, či za podobnými prípadmi možno vidieť chybu vodiča alebo nepríjemnú predispozíciu ladných tvarov karosérie. Ukrývajú karosérie obľúbených crossoverov trpkú pravdu, inklinujú k častejšiemu prevráteniu na strechu?

Nikdy nezrýchľuj za volantom SUV na kruhovom objazde!

Podľa zverejnených informácií, k havárii došlo po zverení automobilu do rúk neskúseného vodiča, ktorý mal automobil prenajatý na špeciálnu príležitosť. Svadobná oslava v malom francúzskom meste sa vďaka jeho "pričineniu" poriadne predražila. Aký máš na "výkon" silného "SUV-čka" názor? Merededes-Benz asi predsa len urobil niekde chybu? Aj drsné luxusné SUV môže doplatiť na rovnováhu. Zrýchľovať za volantom SUV počas prejazdu kruhového objazdu sa nevypláca!

Chyba vodiča alebo predispozícia karosérie? Mercedes GLE: Aké ľahké je prevrátiť SUV na strechu? Zdroj: carmag.co.za

Sleduj video

Výrobcu drahého luxusného SUV určite nepoteší fakt, že podobné video vôbec vzniklo. Áno, možno má dokonalé vlastnosti, je znakom prestíže a luxusu, ale na základné pravidlá rovnováhy môže krásny automobil s drsným dizajnom veľmi ľahko doplatiť. Presvedčia ťa o tom nasledujúce zábery. Nebudeš veriť vlastným očiam. Nepríjemné prekvapenie pre mašinu s extrémne vysokou cenou a hodnotou! Sleduj video.

Zdroj: motor1.com, carmag.co.za

Video: Ako prevrátiť Mercedes GLE63 AMG na strechu?

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Slováci hľadajú kradnuté autá sami: Haka - viac ako 100 000 členovPráca policajtov pri hľadaní kradnutých automobilov nie je tak úspešná, ako by Slováci...26. Jún, 2018
02Nová Škoda Octavia: Čo ponúkne 4. generácia? Škoda veľmi dobre vie, ako zaujať pozornosť zákazníkov a potvrdiť postavenie na trhu....30. Jún, 2018
03Najdrahšia Škoda Superb: Extrémna odolnosť, cena 140 000 €!Brutálna úprava ponúka extrémnu odolnosť. Vysoká cena zohľadňuje hodnotu vozidla. Výnimočný...8. Jún, 2018