Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Mercedes G 63 AMG 6x6 lacno? Lada Niva rarita za 6 645 eur!

Zaujímavá varianta hriešne vzrušujúceho sna z našich snov za zlomok ceny? Zbystri pozornosť! Ostrý pick-up Mercedesu nielen pre majetných je tu. Čo ponúka Mercedes G 63 AMG 6x6 postavený na základe Lady Niva len za 6 645 eur!. Táto luxusná šialenosť v garáži, ako znak bohatstva a úspechu, ťa zdvihne zo stoličky!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
14.01.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Lacný Mercedes G63...

Auto-moto zaujímavosti

Nepozeráš sa na novinku. Okrem toho myšlienka vlastniť tento typ automobilu je veľmi populárna. Aj vďaka tomu sa "trend mnoholesového šialenstva" stále teší záujmu ľudí z celého sveta. Na začiatku bol nápad vytvoriť šialenú úpravu, ktorú si väčšina automobilových fanatikov nemôže dovoliť. To sa podarilo. Dokonca výsledok porazil očakávania. Spôsobil rozruch. Posúď sám.

Lacný Mercedes G 63 AMG 6x6? Extrémna Lada Niva 6x6 beštiaZdroj: auto.ru

Mercedes G 63 AMG 6x6 legenda

Ak si muž je tu viac ako 50% šanca, že si o podobnom vozidle aspoň raz v živote sníval. Aké by to bolo pokoriť terén s celým párom kolies k dobru a agilnou schopnosťou prechodu v teréne? Múzou takmer všetkých týchto snov je obávaná legenda, Mercedes G 63 AMG 6x6. Ešte obávanejšia ako schopnosť prechodu v teréne, je cenovka.

Mercedes G 63 AMG 6x6 lacno? Lada Niva rarita za 6 645 eur!Zdroj: auto.ru

Len pre bohatých

Ak si skutočne bohatý, pravdepodobne vo svojom vozovom parku vlastníš aspoň jednu 6x6 lahôdku. Prečo? Je znakom prestíže a luxusu, ktorý si len ťažko môžeš kúpiť nákupom iného tovaru. Táto luxusná šialenosť v garáži, ako znak bohatstva a úspechu, zdvihne zo stoličky asi každého.

Lacný Mercedes G 63 AMG 6x6? Extrémna Lada Niva 6x6 beštiaZdroj: avito.ru

6x6 mašiny - Pozornosť zaručená

Čo sa stane, ak sa skúsi do úvodného predslovu lacných 6x6 monštier prebojovať iná značka, neporovnateľne lacnejšia od Mercedesu? Pravdepodobne má taká mašina záujem okolia a publika zaručený. Aká je taktika? Extrémna 6x6 verzia, extrémne nízka cena! Znie to dobre, čo povieš?

Prerábka bez ohľadu "na kone"

Táto prerábka patrí medzi netradičné napodobeniny. Nekopíruje totiž pohonný agregát. Veľmi dobre vie, že z hľadiska ceny a dostupnosti, je toto rozhodnutie pri snahe o dostupnú cenu skôr prešľapom.

Lacný Mercedes G 63 AMG 6x6? Extrémna Lada Niva 6x6 beštiaZdroj: auto.ru

Výmena pohonného agregátu

Autor sleduje výmenou motora niekoľko požiadaviek.  Chce dosiahnuť väčšiu dĺžku, zvýšiť váhu a posadiť nápravu vyššie ako v origináli. Niva z roku 2002  dostala väčší benzínový motor 2,4 pôvodom z ruskej dodávky Gazelle Next s výkonom 110 kW, 150 koní.  Táto 6-kolesová Lada Niva ťa ohúri aj bez stajne koní bez kapotou.

Majiteľ z Ruska

Ako inak, cesty za extrémnou 6x6 prerábkou, vedú do krajiny, kde je všetko možné. Rusko sa môže popýšiť ďalšou bláznivou nenapodobiteľnou skúškou odvahy. Inovátorom, výrobca tejto "krabice," rozhodne je.

 Lacný Mercedes G 63 AMG 6x6? Extrémna Lada Niva 6x6 beštiaZdroj: auto.ru

Funkčný automobil

Nechýba mu ani odvaha. O stroji vyhlasuje, že je plne pojazdný a schopný prevádzky. Ruský majiteľ uvádza celkový nájazd 100 000 km. O Rusoch a ich láske k alkoholu kolujú legendy, za týmto výrokom však vôbec nemusí byť zvýšené množstvo požitých alkoholických nápojov.

Spotreba + doplnky

Svojej neprehliadnuteľnosti 6x6 Lada Niva vďačí nielen 6 kolesám. Žiarivo žltý lak je zaručeným lapačom pohľadov. Imidž tvrdej mašiny dodáva korba s rámom a výrazné svetlá. Je tu istý predpoklad, že spotreba vozidla vyrobeného na základe Lady Niva bude mať, vďaka konzumovaniu veľkého množstva paliva, s originálom veľa spoločného. Akú spotrebu Lade Nive 6x6 beštii tipuješ?

Splnený sen

Možno očakávať, že toto vozidlo napriek kontroverznosti skutočne našlo potenciálnych majiteľov a dočká sa výroby stovky kusov. Netreba zabúdať, že toto môže byť pre väčšinu fanatikov, jediný spôsob ako sa svojmu snu priblížiť.

Lacný Mercedes G 63 AMG 6x6? Extrémna Lada Niva 6x6 beštiaZdroj: auto.ru

Cena

Cena vyráža dych. Na okrúhle číslo a množstvo núl ako v prípade ikonického 6x6 Mercedes pick-upu zabudni. Tento stroj môže byť tvoj za 500 tisíc rubľov, v prepočte okolo 6 645 eur. Čo je na tom najlepšie? Bláznivý výrobca, možnú sériovú výrobu, skutočne neberie ako vtip. Dokonca uvádza, že vyrobí 100 exemplárov tejto "low-cost sekačky trávy pri ceste." Predtým, ako začneš hodnotiť nedokonalosť výsledného diela, polož si 1 otázku. Akú bláznivú prerábku, ktorá si získala svetovú pozornosť, si vytvoril?

Mercedes G 63 AMG 6x6? Lada Niva 6x6 rarita za 6 645 eur!Zdroj: auto.ru

Zdroj: avito.ru, auto.ru

Lada Niva 6x6 beštia - Lacný Mercedes G63 AMG 6x6 za zlomok ceny

Video: Lacný Mercedes G63 AMG 6x6 - NIVA 6x6 beštia

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01776-koňové 4x4 monštrum: Postaví cestu aj v bahne, váži 31,7 tony! Wirtgen WR 200 až WR 250. Označenie unikátneho stroja, ktorý dokáže to, čo žiadne iné...10. Január, 2019
02Lacnejšie cesty na Slovensku: Firma zo Zvolena vyrába cesty z plastu!Spoločnosť Via­korp zo Zvo­lena si získala svetovú pozornosť. Slovenská firma vymyslela...12. Január, 2019
03Lupiči ukradli 2 300 000 €: Pancierovú dodávku rozsekli bagrom! Ako ukradnúť 2 300 000 eur z pancierovej dodávky na prevoz peňazí? Talianske mafiánske...18. Január, 2019