Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Mercedes-Benz triedy G za 135 000 €: Bestseller v Rusku vypredaný!

35 rokov predaja na trhu. Značka Mercedes-Benz, označenie AMG a naftový pohon. Agresívna mafiánska mašina s tučnou cenovkou sa teší popularite nielen medzi bohatými majiteľmi z USA. Aj napriek "neslávnemu" dízlovému pohonu a extrémnej cene, ide o 1 zo svetových bestsellerov. Trhá rekordy predaja aj v Rusku.  

rufus v Auto-moto zaujímavosti
02.11.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Mercedes-Benz AMG -...

Auto-moto zaujímavosti

35 rokov predaja na trhu. Agresívna mafiánska mašina s tučnou cenovkou sa teší popularite nielen medzi bohatými majiteľmi z USA.

Ruský bestseller: Mercedes-Benz triedy G za 135 000 €Zdroj: youtube.com/Кузовной ремонт Вологда Avto SV 35

Ruský bestseller

Trhá rekordy predaja aj v Rusku. Už 10 rokov je nedostatkovým tovarom. Kvóty predaja sú pravidelne vypredané už v prvých mesiacoch roka.

Trieda G sa predáva aj napriek cene

Značka Mercedes-Benz, výnimočné vlastnosti triedy G a naftový pohon. To sú najväčšie lákadlá rafinovaného zvádzania vozidla, ktoré na trhu takmer nemá konkurenciu.

Mafiánska čierna

Mafiánska kultovka valcuje prekvapivým predajom  - aj napriek naftovému pohonu. Celosvetovo ide najviac „na odbyt“ v čiernej farbe. Tá je známa z mnohých mafiánskych filmov a skvele sa hodí k charakteru vozidla.

Ruský bestseller: Mercedes-Benz triedy G za 135 000 €Zdroj: youtube.com/Кузовной ремонт Вологда Avto SV 35

Balistická ochrana

Ďalším vyhľadávaným vyhotovením je variant s „bulletproof“ ochranou. Nepriestrelné sklá sú „na géčko“ lacnejšie ako pri iných modeloch. Okná nemajú zakrivenia. Nepriestrelná ochrana je teda dostupnejšia, čo však, vzhľadom k cene modelu, nebude smerodajný ukazovateľ. Majiteľmi rozhodne nebývajú vodiči, ktorí by riešili takéto detaily.

Mercedes-Benz triedy G za 135 000 €

Nárast čísel predaja nezastaví ani extrémna cena nákupu. Aj napriek "neslávnemu" dízlovému pohonu, ide o 1 z najpredávanejších modelov v Rusku. Kultové „géčko“ sa v Rusku predáva za 9 510 000 rubľov, v prepočte približne za 135 000 eur.

Dopyt vyšší ako ponuka

Hovorca spoločnosti v článku zverejnenom na portáli auto.mail.ru informoval o zaujímavých číslach predaja za posledný rok. Tento rok v Rusku naďalej zostáva vysoký dopyt po automobile. Je možné, že kvôli kúpe tejto kultovky sa Rusi čoskoro budú musieť pobiť. Predaj triedy G na ruskom trhu je obmedzený iba objemom áut získaných priamo od výrobcu. Dopyt je na ruskom trhu oveľa vyšší ako ponuka.

5 % predaja značky

Zaujímavým ukazovateľom úspechu je aj fakt, že predaj tohto úspešného modelu tvorí až 5% celkovo predaných automobilov značky. Vzhľadom k cene modelu, je to obdivuhodný výsledok predaja tak drahého vozidla.

Mercedes-Benz triedy G 2020 na ceste

Je pravda, že v januári 2020 vstúpi na trh dieselová verzia tohto modelu, čo určite zvýši popularitu tohto kultového SUV.

Mercedes-Benz triedy G 2019Zdroj: autoblog.com" data-atf="0

Špecifikácie

Momentálne je v ponuke u predajcov len benzínový variant G 500 s výkonom 422 koní. Pre náročných zákazníkov je určený G 63 AMG s výkonom 585 koní. Ten sa predáva za 13 170 000 rubľov, v prepočte približne 184 500 eur. Áno, tento „bestseller“ nie je pre každého. Myslíš si, že budú mať čísla predaja „géčka“ stále stúpajúcu tendenciu?  Alebo sa konkurencia konečne postará o vyrovnaného súpera? Podeľ sa o svoje prognózy predaja v komentároch.

Zdroj: https://auto.mail.ru/

Nový Mercedes-Benz triedy G (AMG) divoké delo ponuky

Mercedes-Benz AMG - Bestseller značky

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Extrémna strata hodnoty: Audi A8 stratilo z hodnoty 136 404 eur!Tento luxusný kúsok 2015 Audi A8 stál na trhu v základe 145 800 eur. To je nič v porovnaní...26. Október, 2019
02Škoda Octavia WRC: Rarita za 116 500 eur na predaj v ČRŠkoda Octavia WRC - rarita v originálnej továrenskej verzii. Čo robí túto legendu tak...4. Október, 2019
03Tesla zabíja: Vodič zhorel kvôli dverám bez kľučiekBezpečná a ekologická Tesla? Tesla Model S čelí obvineniam za smrť vodičov, ktorí po nehode...28. Október, 2019