Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Luxusné Maseratti Levante vyrobené z Mazdy CX-4!

Splnený sen za menej? Luxusné Maserrati Levante vyrobené z Mazdy CX-4. Prepracované detaily a zaujímavý nápad čínskeho majiteľa. Vydarená prerábka alebo fail? Čínsku červenú Karkulku so 4 koncovkami výfuku treba vidieť na vlastné oči!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
22.04.2020
Diskusia:
Sledujte nás na:

Luxusné Maseratti Levante...

Auto-moto zaujímavosti

Splnený sen za menej? Luxusné Maserrati Levante vyrobené z Mazdy CX-4. Prepracované detaily a zaujímavý nápad čínskeho majiteľa. Vydarená prerábka alebo fail? Čínsku červenú Karkulku treba vidieť na vlastné oči!

Maseratti Levante z Mazdy - Čínska červená KarkulkaZdroj: facebook.com/CarNewsChina

Maseratti Levante lacnejšie

Ide o odvážny pokus. Vytvoriť luxusnú mašinu za menej peňazí môže znamenať vo väčšine prípadov veľký omyl. Len málokomu sa podarí s menším rozpočtom vytvoriť zaujímavé dielo hodné pozornosti. Bez ohľadu na subjektívny názor, treba uznať, že tento predpoklad táto „luxusná“ Mazda Levante spĺňa.

Kópia luxusnej mašiny

Ak sa bavíme o vozidlách, ktorých cena je niekoľkonásobne vyššia ako cena bežného automobilu, nemožno predpokladať, že budeme mať lacnejšia kópia rovnaké vlastnosti. Je však obdivuhodné sledovať, ako sa autori dokážu popasovať s ťažkou úlohou vyrovnania sa nedosiahnuteľným parametrom.  

Vypracovanie detailov

Možností, ktorými možno zaujať, je viacero. Najčastejšie prekvapí vypracovanie detailov. Práve šikovným vypracovaním detailov nadobúda automobil črty obdivovaného a vysnívaného modelu. To je príbeh majiteľa v Číne bežného modelu, ktorý nechal prestavať na o niekoľko tried vyšší model.

Maserrati Levante z Mazdy - Čínska červená KarkulkaZdroj: facebook.com/CarNewsChina

Nápis značky Maseratti

Najväčšie drobnosti sú k obdivu v zadnej časti automobilu. Zadná časť vozidla s difúzorom a 4 koncovkami výfuku volá po pozornosti. Minimálna podobnosť so skutočným Maseratti Levante a zmyslel pre vtip dokazuje nápis „Mazda Speed“ s rovnakým fontom písma, aké používa značka Maseratti.

Mazda CX-4 rarita

Mazda CX-4 je v Číne viac ako bežným automobilom. Možno bol toto jediný spôsob ako s týmto automobilom naskočiť na vlnu virality a utrhnúť pre seba oči internetových divákov z celého sveta. Prihliadajúc k nápisu, má hlavná postava príbehu skvelý zmysel pre humor, takže si nedostatky a prípadnú kritiku bude vedieť odpustiť.

Čínska červená Karkulka

Ak si si osobne s Maseratti tento exemplár splietol, si veľmi tolerantný k nedokonalostiam. Alebo, naopak, vieš oceniť snahu a hodiny práce. Prerábka nepatrí k najvydarenejším, určite však vďaka detailom zaujme, všade tam, kde sa vozidlo objaví. Podaril sa tento zámer autorovi? Posúď na základe týchto záberov  na  vlastné oči.

Maseratti Levante z Mazdy - Čínska červená KarkulkaZdroj: facebook.com/CarNewsChina

Zdroj: CarNewsChina@Facebook

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Nikdy neskúšaj vybrzďovať kamión!Snažíš sa na cestách "dať príučku" vodičom, ktorí nerešpektujú zákony a nariadenia? Bez...10. Apríl, 2020
02BMW ako nové po 23 rokoch - Rarita z Poľska s nájazdom 255 km! Nemecká kultovka sa na inzertných portáloch v zachovalom stave objavuje sporadicky....14. Apríl, 2020
03Krádež BMW s bezkľúčovým systémom otvárania za 2 minúty! Zlodeji pri krádeži využili slabiny bezkľúčového otvárania dverí. Ako sa im to podarilo?...16. Apríl, 2020