Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Lamborghini SUV: 22-palcové kolesá, 800 koní, cena 400 000 €!

Zá­kladná cena to­vá­ren­ského mo­delu je 210 000 eur. Predstav si šialené Lamborghini Urus s 2-násobnými hodnotami a cenou! Výsledok? Smrtiace parametre, 800 koní a krú­tiaci mo­ment až 980 Nm! Čo dokáže šialená hyper úprava z pera renomovaného úpravcu luxusných mašín? Mega zážitok z jazdy zaručený! 800 koní pod kapotou SUV stojí za pozornosť!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
06.02.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Lamborghini Urus...

Auto-moto zaujímavosti

Čo sa stane, keď napustíš do tela Lamborghini Urus extrémny výkon a dávku "resizingu" priamo pod kopytá stáda koní? Výnimočný zážitok z jazdy a pozornosť okolia zaručená!

Man­hart Lamborghini Urus - Špičková úprava prémiového SUVZdroj: carmag.co.za

Manhart Performance GmbH and Co. 

Manhart Performance GmbH and Co  je značka, ktorá sa venuje úpravám luxusných mašín. Na základe neskutočných projektov získala zaujímavé celosvetové renomé. Extrémne vlastnosti vie pretaviť do tela najviac "vyšperkovaných" mašín sveta. Vozidlo patrí do  kategórie SUV. Tieto mašiny nemajú prioritne rekordné rýchlostné parametre. SUV trieda má svoje limity a obmedzenia. Napriek tomu by si konkurenciu v radoch sériových modelov len ťažko hľadal. 800 koní pod kapotou SUV stojí za pozornosť!

Šialený plán prerábky

Aký je recept a  kľúč úspechu Manhart taktiky? Vziať "do parády" drsnú mašinu a posunúť jej šialené parametre ďaleko za hranicu únosnosti. To je dobrý  návod na konštrukciu stroja, ktorý berie dych, čo povieš? Nenechaj si ujsť brutálne SUV delo. Určite ho neprehliadneš.

Vyšperkovaný dizajn

Dizajnová lahôdka dostala ďalšie prvky, ktoré oku automobilového fanatika mimoriadne imponujú. Óda na karbón rozhodne spôsobí, že sa za týmto skvostom obzrieš. Úpravou prešiel nárazník, nástavce prahov a blatníkov, zadný spojler a enormný difúzor. Okrasou a bodkou za celkovým dojmom sú 21-palcové kolesá. Na internete sa šepká o 22-palcovom profile!

Man­hart Lamborghini Urus - Špičková úprava prémiového SUVZdroj: driven.co.nz

Hyper parametre

Manhart Performance dokáže vytvoriť skutočné divadlo pod kapotou beštiálnych monštier a nielen tam. Ak si ich prácu zažil v akcii, videl si ich úpravy BMW, budeš si meno tohto úpravcu do smrti pamätať. Čo dokáže šialená hyper úprava z pera renomovaného úpravcu luxusných modelov Kam až možno posunúť tuningové chúťky a sny prémiových modelov?

Zabudni na Lamborghini Urus

Sériový model ponúka preplňovaný vidlicový 4-litrový 8-valec s výkonom 478 kW, 650 koní. Disponuje krútiacim momentom 850 Nm. Na sériové Lamborgihni Urus zabudni! Výkon je na všetky 4 kolesá prenášaný 8-stupňovou automatickou prevodovkou značky ZF.

Man­hart Lamborghini Urus - Špičková úprava prémiového SUVZdroj: carmag.co.za

Špeciálne vlastnosti

Riadenie zadných kolies Urus prevzal z Lamborghini Aventador S. Za zmienku stojí aj medzinápravový diferenciál Torsen so zaujímavým prenosom výkonu. Bežne prenáša výkon v pomere 40: 60 v prospech zadnej nápravy. Pre extrémne jazdné vlastnosti dokáže prenášať výkon v pomere 70: 30 v prospech prednej nápravy prípadne 13: 87 v prospech zadnej nápravy. Predstav si šialený Urus s 2-násobnými hodnotami a cenou! Smrtiace parametre, 800 koní a krú­tiaci mo­ment až 980 Nm. Vivat "chiptuning!" Mega zážitok z jazdy zaručený! 

Cena

Pekelná mašina je na svete. Zábava nie je zadarmo. Zá­kladná cena to­vá­ren­ského mo­delu je 210 000 eur. Šialené parametre sa snúbia so šialenou cenou. Výsledná suma za bezkonkurenčné "lambo" sa pohybuje okolo 400 000 eur! Ako sa ti tento exkluzívny úlet na hranici možností páči?

Zdroj: driven.co.nz

Video: Lamborghini Urus Manhart Performance

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Nová Škoda Octavia IV: Agresívnejší vzhľad + ešte bezpečnejšia!Blíži sa oficiálne odhalenie očakávaneho bestselleru značky, inšpirovaného designom...30. Január, 2019
02Rarita na predaj v ČR: Tatra limuzína, top stav za 99 500€!Pozor - Zaujímavý automobil u našich susedov! Predáva ho žena z ČR. Tento stroj si pamätá...22. Január, 2019
03Lupiči ukradli 2 300 000 €: Pancierovú dodávku rozsekli bagrom! Ako ukradnúť 2 300 000 eur z pancierovej dodávky na prevoz peňazí? Talianske mafiánske...18. Január, 2019