Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Lacný Mercedes triedy G: Vyrobený zo Suzuki Jimmy!

Mercedes G-Class alebo Landrover Defender lacno? Žiaden problém. Nový pôsobivý bodykit ti dopraje šialene drahý vzhľad za dostupnú cenu. Úprava Suzuki Jimmy valcuje internet! Luxusný mini Mercedes G-Class môže byť tvoj za zlomok ceny!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
08.01.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

2019 Suzuki Jimny vs. 2019...

Auto-moto zaujímavosti

Mercedes triedy G vs. Suzuki Jimny. Na prvý pohľad neporovnateľné mašiny sa stretli v pôsobivom návrhu.

Mercedes G-Class vs. Suzuki Jimmy - Na prvý pohľad neporovnateľné mašiny sa stretli v pôsobivom návrhuZdroj: carnews.com

Mercedes G-Class vs. Suzuki Jimmy

G-Class od Mercedesu-Benz stojí toľko, že zo všetkých tvojich peňazí nezaplatíš ani polovicu interiéru. Land Rover už výrobu kultového Land Roveru Defender zastavil. Vďaka japonskému tunerovi DAMD Inc. máš pred sebou zaujímavú ponuku.

Menšie a dostupnejšie vysnívané modely

Čím sa obidva modely vyznačujú? Niektorí ich milujú, iní nenávidia. To však nič nemení na skutočnosti, že po nich väčšina aspoň raz zatúžila. Model Suzuki Jimny 2019 v kooperácii s úpravcom ponúka tvoje vysnívané mašiny v menšom, dostupnejšom prevedení.

Mercedes G-class AMG vs. the Suzuki JimnyZdroj: dnaphotographers.com

Luxusný vzhľad kultového Mercedesu

Je možné dopriať si krásny vzhľad Mercedesu G-Class alebo Landroveru Defender, ktorý nezruinuje rozpočet? Bez použitia celoživotných úspor? S ústupkami možno dosiahnuť želaný vzhľad.

Land Rover Defender

Ako na to? Využi "krabicový" bodykit populárneho Mercedesu alebo Land Roveru. Hranaté tvary, charakteristické okrúhle svetlá aj pocit zo sedenia za volantom skutočného Defenderu. To všetko môžeš mať. Stačí využiť novú karosériu, ktorá zmení terénny vzhľad Suzuki Jimny na drsné línie hračiek majetných vodičov od renomovaných výrobcov.

Suzuki Jimny úprava od DAMD - Mini Land Rover Defender = Little D  Zdroj: damd.co.jp

Dostupná cena

Pôsobivý bodykit ti dopraje luxusný vzhľad za dostupnú cenu. Tá nebola zatiaľ oficiálne zverejnená, je však jasné, že rozdiel v cene bude predstavovať poriadne okrúhlu sumu. Áno, plná cena Mercedesu triedy G na trhu, vystačí na kúpu nehnuteľnosti.

Suzuki Jimny úprava od DAMD - Mini Land Rover Defender = Little D  Zdroj: damd.co.jp

"Mini Mercedes G-Class lacno"

Úprava Suzuki Jimmy s výzorom ikonického Mercedesu valcuje internet. S malou pomocou "dvojičkovského" bodykitu je tvoj sen reálne o čosi bližšie. Luxusný mini Mercedes G-Class môže byť vďaka DAMD Inc. tvoj za zlomok ceny. Tým poteší mnohých fanatikov.

Suzuki Jimny úprava od DAMD - Mini Mercedes G-Class = Little GZdroj: damd.co.jp

Vzhľad a parametre

Je pochopiteľné, že nemôžeš očakávať konkrétne parametre luxusného "Géčka." Od svojho celoživotného sna však nemusíš upustiť kvôli reálnym pochybnostiam, či si niekedy budeš môcť dovoliť aspoň podobné čalúnenie alebo originál predné svetlá.

Skúšaj to, kým sa to nepodarí

Obľúbený motivačný slogan "Fake it, until you make it," môže fungovať. Je na čase to vyskúšať a skúšať, až kým sa to nepodarí. Peniaze už v tvojom prípade bezbrehej túžby po luxusnom "medveďovi" nemusia byť problém.

Suzuki Jimny úprava od DAMD - Mini Mercedes G-Class = Little GZdroj: damd.co.jp

Little G a Little D (G-Class a Defender)

Nechýbajú detaily ako zliatinové kolesá, blatníky. Nie je to však replika na 100%, a to je dobre. Originálu nezodpovedá pomer šírky a dĺžky a ďalšie rozmery. Jednoduché názvy Little D a Little G si zapamätaj. Budeme o nich ešte počuť.

Bodykit

Možno povedať, že zaujímavá fúzia charakteru Mercedesu  s dostupnou cenou Suzuki, sa vydarila. Bláznivý nápad spadol na úrodnú pôdu. Vlastniť "géčkový" Mercedes-Benz už dávno nie je výsada  len pre najbohatších vodičov. Ako sa ti tento nápad a spojenie najlepších vlastností páči? Pre ktorý z dvojice Defender a Mercedes triedy G sa rozhodneš?

Zdroj: damd.co.jp, motor1.com, autoblog.com

Video: 2019 Suzuki Jimny Little G inšpirovný Mercedesom triedy G a Little D inšpirovaný Defenderom - úpravca Damd Inc.

>

2019 Suzuki Jimny vs. 2019 Mercedes G-Class -porovnanie vzhľadu

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Žena natankovala benzín do elektrickej Tesly! Čo sa stalo?Ako zničiť Teslu? Táto vodička pozná odpoveď. Výrobca by mal pre podobné prípady varovať...30. December, 2018
02Drsná nehoda formule: Pretekárka vyletela z dráhy pri 280 km/h! Ako desivá nehoda dopadla? Sleduj video! Pretekárka letela vzduchom pri 280 km/h!24. November, 2018
03V10 4x4 beštia: Ford Mustang z Lamborghini Gallarda! Bizarnú Lambo prerábku len ťažko niečo prekoná. Šialená V10 4x4 beštia je výsledkom...2. Január, 2019