Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Kuriózny prípad útoku na verejného činiteľa: Mužovi z Košíc hrozí 5 rokov väzenia

Myslíš si, že si už videl všetko? Teraz máš dôvod na pochybnosti. Prípad z Košíc z pred pár dní zaskočil aj samotných príslušníkov zákona. Peter pri zatýkaní kládol odpor a snažil sa policajtom uniknúť. 36-ročný Peter z Košíc trestu odňatia slobody až na 5 rokov. Kuriózny prípad sa stal hitom internetu. V Košiciach na cestách je všetko možné.

rufus v Podcasty
04.07.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Kuriózny prípad útoku na...

Podcasty

Myslíš si, že si už videl všetko? Teraz máš dôvod na pochybnosti. Prípad z Košíc z pred pár dní zaskočil aj samotných príslušníkov zákona. Nepochopiteľné správanie vodiča, ktorý si pre svoje zatknutie zvolil nečakanú taktiku, zaručene pobaví.

Kuriózny prípad z Košíc - muž obložil policajné auto salámom - po agresívnom zakončení skončil vo väzbeZdroj: facebook.com/ Polícia SR - Košický kraj

Kuriózny prípad muža z Košíc

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Košiciach v týchto dňoch obvinil z prečinu útoku na verejného činiteľa muža z Košíc. Kvôli prípadu čelí  36-ročný Peter z Košíc trestu odňatia slobody až na 5 rokov. Čoho sa Peter dopustil?

Mať policajtov „na saláme“ sa nevypláca

Rovnako ako jeho konanie zaskočilo policajtov, zaskočí aj teba. Obvinený muž obložil salámou policajné auto. Nakrájaný salám mohol mať v jeho očiach určitú symboliku. Celý prípad mohol byť zakončený ako vtip, ktorí by prijali aj samotní policajti.

Agresívne správanie

Košičan svoje vystúpenie zakončil agresívnym správaním. Muž na úteku na opakované výzvy zasahujúcej hliadky nereagoval. Okrem napadnutia policajtov a kladenia aktívneho odporu sa opakovane pokúsil o útek.

36-ročný muž z Košíc čelí kvôli kurióznemu prípadu trestu odňatia slobody na 5 rokovZdroj: pixabay.com

Naháňačka bude mať následky

Rozhodnutie o vykonaní svojho zámeru s nepochopiteľným koncom bude mať následky. O treste rozhoduje viac ako zámer následné mužove konanie počas incidentu. Peter pri zatýkaní kládol odpor a snažil sa policajtom uniknúť. Polícia informovala, že muž bol obvinený z prečinu útoku na verejného činiteľa. 36-ročný muž skončil po víkendovom vyčíňaní v cele. 

Hit internetu

Kuriózny prípad sa rýchlo stal hitom internetu. Policajná správa má facebookovom profile Polícia SR - Košický kraj na konte už 152 komentárov a 162 zdieľaní. Na internete sa strhla vášnivá debata o tom, čo asi vodič povyvádzal pri úteku pred policajtmi, keď skončil vo väzbe. Diskutujúci sa na prípade veľmi dobre zabávajú. Nechýbajú vtipné komentáre pod samotným príspevkom, ktoré stoja za prečítanie. Odkaz na príspevok nájdeš v zdrojovaní pod článkom.

Na slovenských cestách je možné všetko

Ide o nečakaný spôsob recesie, ktorý pobaví a je príkladom toho, že  na slovenských cestách je skutočne možné všetko. Zatiaľ nie sú dostupné žiadne ďalšie informácie o prípade. Čo muža k činu viedlo? Aký dôvod podľa teba viedol hlavného aktéra príbehu k uskutočneniu svojho nápadu?

Zdroj: Polícia SR - Košický kraj

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Klimatizácia v lete - Ako jazdiť efektívne: Kedy radšej stiahnuť okná?Najzaujímavejšia servisná téma v období letných horúčav? Ako efektívne jazdiť s...18. Jún, 2019
02Combi rarita: Vzácne BMW E34 M5 3.8i Touring na predaj!BMW E34 M5 3.8i Touring so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou je mašina, ktorú...26. Jún, 2019
03Top auto zlodejov: Maximálka 300 km/h, top stav, nájazd len 21 000 km!Pred tebou stojí výnimočná ponuka. Unikát, dlhodobo najlepšia mašina zlodejov. Lotus Omega....2. Júl, 2019